Povezane vesti

"Radiš me kao afrička šljiva" Asmin Durdžić pitao Milosavu da budu zajedno, ona mu odmah odbrusila Imaš jednu, a ja ne mogu…

"Radiš me kao afrička šljiva" Asmin Durdžić pitao Milosavu da budu zajedno, ona mu odmah odbrusila Imaš jednu, a ja ne mogu…

Kurir pre 3 sata
Fanove rijalitija "Elita 9" šokiralo je priznanje Milosave Pravilović da se zaljubila prvi put posle dvadeset godina i to u 31 godinu mlađeg cimera iz Bele kuće Asmina Durdžića Alibabu A sada, Milosava Pravilović ustala je za crnim stolom priznala je… »
Majka Asmina Durdžića se oglasila zbog Milosave 31 godinu starija cimerka priznala da je zaljubljena u njega, evo šta Mevlida…

Majka Asmina Durdžića se oglasila zbog Milosave 31 godinu starija cimerka priznala da je zaljubljena u njega, evo šta Mevlida…

Kurir pre 4 sati
Fanove rijalitija " Elita" šokiralo je priznanje Milosave Pravilović da se zaljubila prvi put posle dvadeset godina i to u 31 godinu mlađeg cimera iz Bele kuće Asmina Durdžića Alibabu, a sada se tim povodom oglasila njegova majka Mevlida Durdžić… »
Asminova majka van sebe zbog njegovog odnosa sa milosavom Hitno se oglasila, ne može da veruje: "Može da mu bude baka"

Asminova majka van sebe zbog njegovog odnosa sa milosavom Hitno se oglasila, ne može da veruje: "Može da mu bude baka"

Alo pre 4 sati
Milosava je priznala da joj se Asmin dopada i da je s njim povezuje neverovatna energija. Milione gledalaca Elite šokiralo je priznanje učesnice rijalitija Milosave Pravilović da se zaljubila prvi put posle dvadeset godina, i to u 31 godinu mlađeg cimera… »

Vesti dana »