Повезане вести

"Радиш ме као афричка шљива" Асмин Дурџић питао Милосаву да буду заједно, она му одмах одбрусила Имаш једну, а ја не могу…

"Радиш ме као афричка шљива" Асмин Дурџић питао Милосаву да буду заједно, она му одмах одбрусила Имаш једну, а ја не могу…

Курир пре 26 дана
Фанове ријалитија "Елита 9" шокирало је признање Милосаве Правиловић да се заљубила први пут после двадесет година и то у 31 годину млађег цимера из Беле куће Асмина Дурџића Алибабу А сада, Милосава Правиловић устала је за… »
Мајка Асмина Дурџића се огласила због Милосаве 31 годину старија цимерка признала да је заљубљена у њега, ево шта Мевлида…

Мајка Асмина Дурџића се огласила због Милосаве 31 годину старија цимерка признала да је заљубљена у њега, ево шта Мевлида…

Курир пре 26 дана
Фанове ријалитија " Елита" шокирало је признање Милосаве Правиловић да се заљубила први пут после двадесет година и то у 31 годину млађег цимера из Беле куће Асмина Дурџића Алибабу, а сада се тим поводом огласила његова мајка… »
Асминова мајка ван себе због његовог односа са милосавом Хитно се огласила, не може да верује: "Може да му буде бака"

Асминова мајка ван себе због његовог односа са милосавом Хитно се огласила, не може да верује: "Може да му буде бака"

Ало пре 26 дана
Милосава је признала да јој се Асмин допада и да је с њим повезује невероватна енергија. Милионе гледалаца Елите шокирало је признање учеснице ријалитија Милосаве Правиловић да се заљубила први пут после двадесет година, и то… »

Вести дана »