Povezane vesti
"Nije mi uvreda kad mi kažu da sam debela": Seka Aleksić skida kilograme, a slika gole noge - pevačica puca od zadovoljstva…
Blic pre 8 sati
Pevačica Seka Aleksić u poslednje vreme vredno vežba ne bi li skinula višak kilograma, o čemu često priča na društvenim mrežama. Seka je sad pokazala kako uživa uz omiljeni napitak, a gole noge su na slici bile u prvom planu. Seka Aleksić je godinama… »
Seka Aleksić gura kolica sa crnim kesama usred noći: Pevačici ne treba pomoć - zasukala rukave, evo šta radi (video)
Blic pre 22 sata
Seka Aleksić snimila je za društvene mreže situaciju iz svog doma, a u Instagram storiju vidimo kako su joj došli prijatelji, ne bi li se rešila garderobe koja joj više nije potrebna. - Koliko sam ja blagoslovena sa ovakvim prijateljima. Došli i sve mi… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zorana Grgića: Automobilom preprečio put hrvatskom političaru, pa ga izrešetao: On i žrtva ceo dan bili zajedno
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Demonstranti ispred prostorija SNS na Voždovcu: Bili ispred zgrade Dijane Hrkalović
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Zvaničnik SAD: Kurti prešao crvenu liniju pokušajem blokade Srpske liste
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Trampova poruka koja će potpuno razbesneti Putina: Ukrajina će moći da povrati svoju zemlju u njenom prvobitnom obliku!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana