Povezane vesti

Određen pritvor majci koja je osumnjičena za smrt bebe u Laćarku: Devojčica (1) pala niz stepenica i poginula, evo šta se…

Određen pritvor majci koja je osumnjičena za smrt bebe u Laćarku: Devojčica (1) pala niz stepenica i poginula, evo šta se…

Blic pre 22 dana
Sud u Sremskoj Mitrovici odredio je pritvor do 30 dana za M. S. (20) iz Laćarka, koja se tereti za krivična dela nasilje u porodici i teško delo protiv opšte sigurnosti, u vezi sa delom izazivanje opšte opasnosti. Podsetimo, beba je krajem avgusta pala… »
Beba iz Laćarka umrla, majka uhapšena: Krvava noć u Beogradu, radile pesnice i noževi, u bolnici završio Škot

Beba iz Laćarka umrla, majka uhapšena: Krvava noć u Beogradu, radile pesnice i noževi, u bolnici završio Škot

Telegraf pre 22 dana
Sumirano. Telegraf.rs i ovog jutra objavljuje najvažnije vesti iz crne hronike u Srbiji koje su se dogodile tokom prethodnog dana. Uhapšena Mira S. (20), majka iz Laćarka nakon što je njena beba stara godinu i tri meseca preminula. Prema prvim… »
"Ćerki želim da belog dana ne vidi, poslala mi je unuku pod zemlju" Progovorila baba devojčice (1) koja je preminula nakon…

"Ćerki želim da belog dana ne vidi, poslala mi je unuku pod zemlju" Progovorila baba devojčice (1) koja je preminula nakon…

Kurir pre 21 dana
"Svojoj ćerci želim da belog dana više ne vidi, kao što ni moja unuka više beli dan videti neće. Poslala mi je dete pod zemlju. Umesto da sad grlim moju unuku, ja joj idem na groblje svaki dan", priča D. Ž, baba pokojne devojčice iz Laćarka, koja je 11… »
Tužilaštvo traži pritvor za majku bebe koja je preminula nakon pada niz stepenice

Tužilaštvo traži pritvor za majku bebe koja je preminula nakon pada niz stepenice

N1 Info pre 21 dana
Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici predložilo je sudu da odredi pritvor do 30 dana M.S. (20), majci jednogodišnje bebe koja je preminula u bolnici. Beogradski mediji navode da je beba krajem avgusta pala niz stepenice kuće u Laćarku, nakon čega… »
Majka uhapšena zbog smrti bebe u laćarku tvrdi da nije bila kod kuće kobnog dana: Devojčica pala niz stepenice, imala povrede…

Majka uhapšena zbog smrti bebe u laćarku tvrdi da nije bila kod kuće kobnog dana: Devojčica pala niz stepenice, imala povrede…

Kurir pre 21 dana
U selu Laćarak kod Sremske Mitrovice odigrala se jeziva porodična tragedija. Dvadesetogodišnja M. S. nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici, nakon što je njena jednogodišnja ćerka preminula od posledica povreda… »
Tužilaštvo traži pritvor za majku bebe koja je preminula posle pada niz stepenice

Tužilaštvo traži pritvor za majku bebe koja je preminula posle pada niz stepenice

RTS pre 21 dana
Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici predložilo je sudu da odredi pritvor do 30 dana M. S. (20), majci jednogodišnje bebe koja je preminula u bolnici. Beogradski mediji navode da je beba krajem avgusta pala niz stepenice kuće u Laćarku, nakon čega… »
Određen pritvor majci iz Laćarka zbog smrti bebe: Devojčici se 13 dana borili za život

Određen pritvor majci iz Laćarka zbog smrti bebe: Devojčici se 13 dana borili za život

Mondo pre 21 dana
Sud u Sremskoj Mitrovici odredio je pritvor do 30 dana za M. S. (20) iz Laćarka, koja se tereti za krivična dela nasilje u porodici i teško delo protiv opšte sigurnosti, u vezi sa delom izazivanje opšte opasnosti. Više javno tužilaštvuo u Sremskoj… »
Određen pritvo majci koja je osumnjičena za smrt bebe u laćarku: Devojčica zadobila teške povrede nakon pada sa stepenica, 13…

Određen pritvo majci koja je osumnjičena za smrt bebe u laćarku: Devojčica zadobila teške povrede nakon pada sa stepenica, 13…

Kurir pre 21 dana
Sud u Sremskoj Mitrovici odredio je pritvor do 30 dana za M. S. (20) iz Laćarka, koja se tereti za krivična dela nasilje u porodici i teško delo protiv opšte sigurnosti, u vezi sa delom izazivanje opšte opasnosti. Više javno tužilaštvuo u Sremskoj… »

RTV pre 21 dana
SREMSKA MITROVICA - Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici predložilo je sudu da odredi pritvor do 30 dana M. S. (20), majci jednogodišnje bebe koja je preminula u bolnici. Beogradski mediji navode da je beba krajem avgusta pala niz stepenice kuće u… »
30 dana pritvora za majku iz Laćarka osumnjičenu posle smrti deteta

30 dana pritvora za majku iz Laćarka osumnjičenu posle smrti deteta

Ozon pre 21 dana
Sremska Mitrovica – Sud u Sremskoj Mitrovici odredio je pritvor do 30 dana za M. S. (20) iz Laćarka, koja se tereti za krivična dela nasilje u porodici i teško delo protiv opšte sigurnosti, u vezi sa delom izazivanje opšte opasnosti. U Višem javnom… »
„Mama, nemoj da se sekiraš, sve je u redu" Ovako je majka lagala baku o stanju devojčice iz Laćarka dok se borila za život…

„Mama, nemoj da se sekiraš, sve je u redu" Ovako je majka lagala baku o stanju devojčice iz Laćarka dok se borila za život…

Alo pre 21 dana
Istraga povodom ove tragedije je u toku. Majka nesrećne devojčice Mira S. (20) koja je uhapšena u ponedeljak nakon istrage zbog krivičnih dela nasilja u porodici i teškog dela protiv opšte sigurnosti, zbog sumnje da je odgovorna za stradanje bebe, kao i… »
Tužilaštvo traži pritvor za majku Beba joj nastradala pod misterioznim okolnostima

Tužilaštvo traži pritvor za majku Beba joj nastradala pod misterioznim okolnostima

Alo pre 21 dana
iše javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici predložilo je sudu da odredi pritvor do 30 dana M. S. (20), majci jednogodišnje bebe koja je preminula u bolnici. Beogradski mediji navode da je beba krajem avgusta pala niz stepenice kuće u Laćarku, nakon čega… »
"Nemoj da se sekiraš": Evo šta je sve majka (20) iz Laćarka rekla baki devojčice nakon pada sa stepenica

"Nemoj da se sekiraš": Evo šta je sve majka (20) iz Laćarka rekla baki devojčice nakon pada sa stepenica

Mondo pre 21 dana
Baka stradale bebe iz Laćarka, koja je 12. septembra podlegla teškim povredama zadobijenim u padu sa kućnih stepenica, ispričala je šta se desilo tog kobnog dana. "Ja sam otišla sa posla u bolnicu i tamo počela da se svađam sa ćerkom, rekla sam joj… »
Pokrenut istražni postupak protiv M. S. Iz Laćarka Tužilaštvo traži pritvor za majku stradalog deteta

Pokrenut istražni postupak protiv M. S. Iz Laćarka Tužilaštvo traži pritvor za majku stradalog deteta

Dnevnik pre 21 dana
Protiv M. S. (20) iz Laćarka, čije dete je preminulo u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, pokrenut je istražni postupak zbog krivičnog dela nasilje u porodici i krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivično… »
"Ćerki želim da belog dana više ne vidi, poslala mi je dete u zemlju": Baka stradale bebe iz Laćarka neutešna

"Ćerki želim da belog dana više ne vidi, poslala mi je dete u zemlju": Baka stradale bebe iz Laćarka neutešna

Mondo pre 21 dana
"Svojoj ćerci želim da belog dana više ne vidi, kao što ni moja unuka više beli dan videti neće. Poslala mi je dete u zemlju. Umesto da sad grlim moju unuku, ja joj idem na groblje svaki dan", ovako priča baka stradale devojčice iz Laćarka, koja je 12… »
Svojoj ćerci želim da belog dana više ne vidi, poslala mi je dete u zemlju! Baka stradale bebe iz Laćarka otvorila dušu za Alo!…

Svojoj ćerci želim da belog dana više ne vidi, poslala mi je dete u zemlju! Baka stradale bebe iz Laćarka otvorila dušu za Alo!…

Alo pre 21 dana
-Svojoj ćerci želim da belog dana više ne vidi, kao što ni moja unuka više beli dan videti neće. Poslala mi je dete u zemlju. Umesto da sad grlim moju Nenu, ja joj idem na groblje svaki dan- ovako priča baka stradale devojčice (ime poznato redakciji) iz… »
"Ona je za mene ubica": Baka bebe koja je preminula nakon pada sa stepenica u Laćarku optužuje svoju ćerku: "Razmišljala sam…

"Ona je za mene ubica": Baka bebe koja je preminula nakon pada sa stepenica u Laćarku optužuje svoju ćerku: "Razmišljala sam…

Blic pre 21 dana
U Laćarku se 12. septembra dogodila velika tragedija, devojčica stara godinu i tri meseca preminula je nakon što je pala niz stepenice porodične kuće, a policija je uhapsila majku Miru S. (20). Obdukcija je pokazala da je beba pre pada imalo prelom ruke… »
Beba i ranije imala sumnjive povrede zbog kojih je bila u bolnici: Majci iz Laćarka određen pritvor nakon što joj je ćerka…

Beba i ranije imala sumnjive povrede zbog kojih je bila u bolnici: Majci iz Laćarka određen pritvor nakon što joj je ćerka…

Nova pre 21 dana
Miri S. (20) iz Sremske Mitrovice uhapšenoj zbog smrti njene jednogodišnje ćerke koja je nastupila nakon pada sa stepenica, danas je određen pritvor i biće saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici! Devojčica je nakon navodnog pada sa… »
Laćarak: Smrt bebe potresla javnost – majka u pritvoru, rođak tvrdi da odgovornost ne snosi majka deteta

Laćarak: Smrt bebe potresla javnost – majka u pritvoru, rođak tvrdi da odgovornost ne snosi majka deteta

Ozon pre 21 dana
Sremska Mitrovica – Dvadesetogodišnja M. S. iz Laćarka nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici, nakon što je njena jednogodišnja ćerka preminula od povreda zadobijenih u porodičnoj kući. Tragedija, koja se… »
Najtužnija umrlica Ovo je beba koja je stradala u Laćarku (foto)

Najtužnija umrlica Ovo je beba koja je stradala u Laćarku (foto)

Alo pre 21 dana
Devojčica stara godinu i tri meseca preminula je 12. septembra u Laćarku, kada je kako se sumnja, usled nebrige majke M.S. (20) koja ju je navodno ostavila samu, pala niz stepenice u porodičnoj kući. Zbog sumnje da je zanemarila dete uhapšena je… »
Obdukcija otkrila jezivo zlostavljanje devojčice (1): Pre pada niz stepenice slomila ruku, majka uhapšena zbog sumnje da je…

Obdukcija otkrila jezivo zlostavljanje devojčice (1): Pre pada niz stepenice slomila ruku, majka uhapšena zbog sumnje da je…

Blic pre 21 dana
Dvadesetogodišnja Mira S. (20) iz Laćarka uhapšena je juče zbog sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici nakon što je njena jednogodišnja beba preminula od povreda zadobijenih prilikom pada niz stepenice u porodičnoj kući. Kako nezvanično… »
Dete imalo polomljenu ruku pre pada niz stepenice Obdukcija otkrila jezive detalje zlostavljanja devojčice (1)

Dete imalo polomljenu ruku pre pada niz stepenice Obdukcija otkrila jezive detalje zlostavljanja devojčice (1)

Alo pre 21 dana
Policija ni tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici nisu mogli da postupaju protiv majke sve dok ne dobiju izveštaj sa obdukcije nesrećnog deteta. Dvadesetogodišnja Mira S. (20) iz Laćarka uhapšena je juče zbog sumnje da je počinila krivično delo nasilje u… »

Vesti dana »