Povezane vesti

Slot o Ekitikeovoj gluposti: Možda sam ja malo ćelav i star…

Slot o Ekitikeovoj gluposti: Možda sam ja malo ćelav i star…

Sport klub pre 8 sati
Liverpul je u utorak uveče pobedio Sautempton u trećem kolu Liga kupa. Ponovo je Liverpul meč rešio u poslednjih pet minuta, ali je ovoga puta sve začinjeno isključujućim kartonom za strelca pobedonosnog gola Uga Ekitikea. Veoma je iskren nakon meča bio… »
Trener Sautemptona je znao Ekitikeov plan: "Rekao mi je sve..."

Trener Sautemptona je znao Ekitikeov plan: "Rekao mi je sve..."

Sportske.net pre 12 sati
Trener fudbalera Sautemptona Vil Stil otkrio je da je pre jučerašnjeg meča u Liga kupu pričao sa napadačem Liverpula Ugom Ekitikeom koji je isključen u 85. minutu posle svog gola. Bizarna situacija desila se na "Enfildu" prošle večeri kada je Ekitike… »
Arne Slot "opleo" po svom napadaču posle neviđene gluposti: "To što je uradio je glupo, razumeli bismo..."

Arne Slot "opleo" po svom napadaču posle neviđene gluposti: "To što je uradio je glupo, razumeli bismo..."

Telegraf pre 13 sati
Fudbaleri Liverpula plasirali su se u narednu rundu Liga kupa pobedom nad Sautemptonom rezultatom 2:1, ali slavlje pobedonosnog gola prouzrokovalo je skandal. U 85. minutu, pred golmanom Aleksom Mekartnijem, fudbaleri Federiko Kijeza i Ugo Ekitike našli… »
Slot: Glup potez Ekitikea, da je prošao trojicu i zakucao u rašlje, razumeo bih

Slot: Glup potez Ekitikea, da je prošao trojicu i zakucao u rašlje, razumeo bih

Sportski žurnal pre 15 sati
„Ako postigneš gol kao Hugo večeras, onda treba da se okreneš prema Kjezi i priznaš, sve je bilo zbog njegove fantastične asistencije i trka“. Fudbaleri Liverpula savladali su na Enfildu Sautempton 2:1 u trećem kolu engleskog Liga kupa. U 43. minutu… »
Slot "ukorio" Ekitikea: "Glupo ponašanje"

Slot "ukorio" Ekitikea: "Glupo ponašanje"

B92 pre 15 sati
Ugo Ekitike je dao gol za pobedu Liverpula, pa proslavom pogotka zaradio isključenje. Odlučio je francuski napadač da skine dres i zaboravio da već ima drugi žuti karton, pa ga je sudija poslao ranije na tuširanje. Arne Slot nije krio nezadovoljstvo tim… »
Trener Liverpula rekao svom igraču da je glup: Nije mogao da veruje zašto je isključen

Trener Liverpula rekao svom igraču da je glup: Nije mogao da veruje zašto je isključen

Mondo pre 17 sati
Liverpul je na jedvite jade, ko zna koji put ove sezone, pobedio u finišu utakmice. Na "Enfildu" je pao drugoligaš Sautempton i to golom Uga Ekitikea u 85. minutu za 2:1, međutim iako je Francuz bio "meč-viner", napravio je potom potez koji pokazuje da… »
Ekitike zreo za vaspitnu - Momak, ovakve stvari se u Liverpulu ne rade

Ekitike zreo za vaspitnu - Momak, ovakve stvari se u Liverpulu ne rade

Sportske.net pre 17 sati
Fudbaleri Liverpula pobedili su Sautempton prošle večeri u Karabao kupu rezultatom 2:1, a meč je obeležio nesmotreni crveni karton Uga Ekitikea. Ponovo je Liverpul odigrao "tanko". Opet su imali malo sreće što nisu primili gol u prvom poluvremenu, ali su… »
Nestvarna glupost fudbalera od 95 miliona evra! Svi se pitaju da li je moguće da je ovo uradio

Nestvarna glupost fudbalera od 95 miliona evra! Svi se pitaju da li je moguće da je ovo uradio

Kurir pre 18 sati
Aktuelni šampion Premijer lige je pobedio Sautempton rezultatom 2:1 u šesnaestini finala Liga kupa. Strelac gola za pobedu u 85. minutu je bio Ugo Ekitike, centarfor koji je u letnjem prelaznom roku stigao na Enfild za oko 95 miliona evra. Ovo je bio… »

Vesti dana »