Povezane vesti
Ministar Rašić o integraciji srpskog obrazovanja i zdravstva u kosovski sistem: Moraće da se dogodi, ali uz konsultacije da bi…
Nova 24.09.2025
Kosovski ministar za zajednice i povratak Nenad Rašić izjavio je da je integracija srpskog obrazovanja i zdravstva u kosovski sistem proces koji će morati da se dogodi, ali koji treba da se razvija kroz konsultacije i usaglašavanje stavova, kako ne bi… »
Integracija srpskih institucija na Kosovu: Rašić poziva na dijalog
Serbian News Media 24.09.2025
Kosovski ministar za zajednice i povratak Nenad Rašić izjavio je da je integracija srpskog obrazovanja i zdravstva u kosovski sistem proces koji će morati da se dogodi, ali koji treba da se razvija kroz konsultacije i usaglašavanje stavova, kako ne bi… »
Ministar Rašić: Integracija srpskog obrazovanja i zdravstva u kosovski sistem moraće da se dogodi
Beta 24.09.2025
Ministar Rašić: Integracija srpskog obrazovanja i zdravstva u kosovski sistem moraće da se dogodi
Radio sto plus 24.09.2025
Rašić je u intervjuu za Radio sloboda Evropa naveo da će u ovaj proces biti pozvana i Srpska lista, najveća partija Srba na Kosovu, koja se već izjasnila protiv integracije sektora zdravstva i obrazovanja u kosovski sistem, preneo je portal Kossev. “Oni… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 3 satajoš 9 povezanih
Nišlije dočekale studente bicikliste, pristalice SNS-a postavljale svoje štandove na planirane lokacije dočeka (FOTO, VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 5 satijoš 4 povezane
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Izmene u saobraćaju zbog Krstovdanskog vašara: Evo kako će funkcionisati gradski prevoz u Obrenovcu
Kurir pre 42 minutajoš 1 povezana