Povezane vesti
Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke
Blic pre 8 sati
Visoki funkcioner Demokratske stranke i koalicije "Niš, moj grad" Radovan Živković preminuo je u 59. godini, saopštila je danas ova koalicija. Živković je rođen u Nišu 25. novembra 1966. godine. Svoju karijeru u javnoj upravi počeo je 2000. godine u… »
Umro nekadašnji funkcioner Demokratske stranke
Telegraf pre 9 sati
Preminuo je Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije "Niš, moj grad", objavila je ova koalicija. Kako se navodi u saopštenju, Radovan Živković rođen u Nišu 25.11.1966. godine. Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u… »
Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“
Naissus info pre 19 sati
Kako se navodi u saopštenju, Radovan Živković rođen je u Nišu 25.11.1966. godine. Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u gradskoj opštini Niš, gde je radio kao IT administrator. Postavio je i održavao informacioni sistem opštine, a… »
Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“
Danas pre 19 sati
Preminuo je Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“, objavila je ova koalicija. Kako se navodi u saopštenju, Radovan Živković rođen u Nišu 25.11.1966. godine. Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u… »
In Memoriam: Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“
Niške vesti pre 19 sati
Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u gradskoj opštini Niš, gde je radio kao IT administrator. Postavio je i održavao informacioni sistem opštine, a 2004. godine započeo je rad na projektima nakon obuke UNDP za projekt menadžera… »
In Memoriam: Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“
Glas juga pre 20 sati
Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u gradskoj opštini Niš, gde je radio kao IT administrator. Postavio je i održavao informacioni sistem opštine, a 2004. godine započeo je rad na projektima nakon obuke UNDP za projekt menadžera… »
Vesti dana »

Zvezda na skeneru Kurira Mateus pravio čuda, a Arnautović potvrdio klasu: Crveno-beli su ovo morali da dobiju, a jedan igrač je u potpunosti zakazao
Kurir pre 4 satijoš 10 povezanih

Vremenska prognoza za četvrtak, 25. septembar: Promenljivo oblačno i toplo, ponegde kiša
Beta pre 3 satajoš 2 povezane