Povezane vesti

Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke

Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke

Blic pre 8 sati
Visoki funkcioner Demokratske stranke i koalicije "Niš, moj grad" Radovan Živković preminuo je u 59. godini, saopštila je danas ova koalicija. Živković je rođen u Nišu 25. novembra 1966. godine. Svoju karijeru u javnoj upravi počeo je 2000. godine u… »
Umro nekadašnji funkcioner Demokratske stranke

Umro nekadašnji funkcioner Demokratske stranke

Telegraf pre 9 sati
Preminuo je Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije "Niš, moj grad", objavila je ova koalicija. Kako se navodi u saopštenju, Radovan Živković rođen u Nišu 25.11.1966. godine. Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u… »
Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“

Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“

Naissus info pre 19 sati
Kako se navodi u saopštenju, Radovan Živković rođen je u Nišu 25.11.1966. godine. Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u gradskoj opštini Niš, gde je radio kao IT administrator. Postavio je i održavao informacioni sistem opštine, a… »

Danas pre 19 sati
Preminuo je Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“, objavila je ova koalicija. Kako se navodi u saopštenju, Radovan Živković rođen u Nišu 25.11.1966. godine. Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u… »
In Memoriam: Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“

In Memoriam: Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“

Niške vesti pre 19 sati
Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u gradskoj opštini Niš, gde je radio kao IT administrator. Postavio je i održavao informacioni sistem opštine, a 2004. godine započeo je rad na projektima nakon obuke UNDP za projekt menadžera… »

Glas juga pre 20 sati
Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u gradskoj opštini Niš, gde je radio kao IT administrator. Postavio je i održavao informacioni sistem opštine, a 2004. godine započeo je rad na projektima nakon obuke UNDP za projekt menadžera… »

Vesti dana »