Povezane vesti
Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke
Blic 24.09.2025
Visoki funkcioner Demokratske stranke i koalicije "Niš, moj grad" Radovan Živković preminuo je u 59. godini, saopštila je danas ova koalicija. Živković je rođen u Nišu 25. novembra 1966. godine. Svoju karijeru u javnoj upravi počeo je 2000. godine u… »
Umro nekadašnji funkcioner Demokratske stranke
Telegraf 24.09.2025
Preminuo je Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije "Niš, moj grad", objavila je ova koalicija. Kako se navodi u saopštenju, Radovan Živković rođen u Nišu 25.11.1966. godine. Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u… »
Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“
Naissus info 24.09.2025
Kako se navodi u saopštenju, Radovan Živković rođen je u Nišu 25.11.1966. godine. Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u gradskoj opštini Niš, gde je radio kao IT administrator. Postavio je i održavao informacioni sistem opštine, a… »
Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“
Danas 24.09.2025
Preminuo je Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“, objavila je ova koalicija. Kako se navodi u saopštenju, Radovan Živković rođen u Nišu 25.11.1966. godine. Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u… »
In Memoriam: Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“
Niške vesti 24.09.2025
Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u gradskoj opštini Niš, gde je radio kao IT administrator. Postavio je i održavao informacioni sistem opštine, a 2004. godine započeo je rad na projektima nakon obuke UNDP za projekt menadžera… »
In Memoriam: Preminuo Radovan Živković, funkcioner Demokratske stranke i koalicije „Niš, moj grad“
Glas juga 24.09.2025
Svoju karijeru u javnoj upravi započeo je 2000. godine u gradskoj opštini Niš, gde je radio kao IT administrator. Postavio je i održavao informacioni sistem opštine, a 2004. godine započeo je rad na projektima nakon obuke UNDP za projekt menadžera… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 30 povezanih
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu stabilnog i toplog vremena do kraja nedelje
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 27 povezanih
Ispred Skupštine Srbije od jutros mirno: Sin Milomira Jaćimovića obustavio štrajk glađu
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih
Vlada revidirala fiskalnu strategiju: Rast BDP-a manji od očekivanog, nade se polažu u EXPO
Nova ekonomija pre 1 satjoš 6 povezanih
Miljuš (SSP): Proces izbora članova REM je smejanje u lice Evropskoj komisiji i Evropskom parlamentu
Radio sto plus pre 30 minutajoš 9 povezanih