Povezane vesti
Tramp: 'Ne rade ni pokretne stepenice ni teleprompter - to sam dobio od UN'
BBC News pre 1 sat
Snimatelj iz tima američkog predsednika možda je nenamerno aktivirao sigurnosnu funkciju dok je snimao njegov dolazak, rekao je portparol UN. Američki predsednik Donald Tramp oštro je kritikovao Ujedinjene nacije (UN) u govoru za zasedanju Generalne… »
"Bajden bi ostao zaglavljen na stepenicama dok ih ne poprave" Urnebesne reakcije na peh Donalda i Melanije Tramp u UN "Neko će…
Kurir pre 1 sat
Donald Tramp je (opet) hit na društvenim mrežama zahvaljujući snimcima uoči njegovog govora pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija u Njujorku. Pre ulaska u dvoranu, američki predsednik i prva dama, Melanija Tramp, zapeli su na pokretnim… »
Tramp: ‘Ne rade ni pokretne stepenice ni teleprompter – to sam dobio od UN’
Danas pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp oštro je kritikovao Ujedinjene nacije (UN) u govoru za zasedanju Generalne skupštine svetske organizacije, a posebno je bio iznerviran zbog tehničkih grešaka koje su ga pratile u zgradu u Njujorku. Kada je sa suprugom… »
Radio 021 pre 2 sata
Snimatelj iz tima američkog predsednika možda je nenamerno aktivirao sigurnosnu funkciju dok je snimao njegov dolazak, rekao je portparol UN. REUTERS/Kylie Cooper Donald i Melanija Tramp na pokretnim stepenicama u zgradi UN Američki predsednik Donald… »
Tramp: ‘Ne rade ni pokretne stepenice ni teleprompter – to sam dobio od UN’
Južne vesti pre 2 sata
REUTERS/Kylie Cooper Donald i Melanija Tramp na pokretnim stepenicama u zgradi UN Američki predsednik Donald Tramp oštro je kritikovao Ujedinjene nacije (UN) u govoru za zasedanju Generalne skupštine svetske organizacije, a posebno je bio iznerviran zbog… »
NIN pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp oštro je kritikovao Ujedinjene nacije (UN) u govoru za zasedanju Generalne skupštine svetske organizacije, a posebno je bio iznerviran zbog tehničkih grešaka koje su ga pratile u zgradu u Njujorku. Kada je sa suprugom… »
"Pehovi" se (ne)dešavaju slučajno: Zašto je Tramp morao peške u UN
Večernje novosti pre 2 sata
POVODOM incidenta na pokretnim stepenicama reagovala je Bela kuća i pozvala na hitnu istragu, a potparol UN rekao je da je Trampov snimatelj možda zaustavio stepenice. Foto: Tanjug Jednog čoveka su poterala (čak) dva malera u jednom danu i na istom… »
Tramp: Od Ujedinjenih nacija sam dobio loše pokretne stepenice i loš teleprompter
RTS pre 4 sati
Snimatelj predsednika SAD Donalda Trampa verovatno je nenamerno aktivirao bezbednosnu funkciju na pokretnim stepenicama, koje su se zaustavile kada je na njih, u pratnji supruge Melanije, stupio Tramp u zgradi Ujedinjenih nacija u Njujorku, izjavio je… »
Tramp: Od Ujedinjenih nacija sam dobio loše pokretne stepenice i loš teleprompter, oglasili se i iz UN
Euronews pre 4 sati
Snimatelj američkog predsednika Donalda Trampa možda je nenamerno aktivirao bezbednosnu funkciju na pokretnim stepenicama, koje su se zaustavile kada je na njih stupio Tramp u zgradi Ujedinjenih nacija u Njujorkum, izjavio je danas portparol Ujedinjenih… »
Trampov šou u UN: Podsmevanje, čestitke samom sebi i spor sa pokrenim stepenicama
NIN pre 4 sati
Predsednik SAD Donald Tramp kritikovao je juče UN zbog toga što mu nisu pomogle u njegovim mirovnim naporima, a taj govor prvog dana početka ovogodišnjeg zasedanja Generalne skupštine UN u Njujorku je bio prožet podsmevanjem. "Dve stvari koje sam dobio… »
Ko je zaglavio Trampa? VIDEO
B92 pre 4 sati
Portparol generalnog sekretara Ujedinjenih nacija razrešio je misteriju koja se krije iza isključenja pokretnih stepenica kada je predsednik SAD Donald Tramp krenuo da se penje. Stefan Dižarik je rekao da je incident verovatno izazvao snimatelj koji je… »
Rešena misterija u UN: Otkriveno ko je Trampu i Melaniji "isključio" pokretne stepenice
Telegraf pre 5 sati
Portparol generalnog sekretara Ujedinjenih nacija razrešio je misteriju koja se krije iza isključenja pokretnih stepenica kada je predsednik SAD Donald Tramp krenuo da se penje. Stefan Dižarik je rekao da je incident verovatno izazvao snimatelj koji je… »
Vesti dana »

Konstituisanje vlasti u Zaječaru uz fizički sukob odbornika opozicije i obezbeđenja, dimnu bombu i biber sprej...
RTV pre 7 minutajoš 26 povezanih

Inferno u harkovu! Gorele stambene zgrade i prodavnice nakon ruskih udara: Ukrajinci napali kompleks kojim upravlja "gasprom" (video)
Blic pre 21 minutajoš 59 povezanih

Uživajte još malo u suncu, danas stiže naoblačenje – RHMZ objavio kad kreću pljuskovi, a od sutra na snazi i meteoalarm
Nova pre 3 satajoš 26 povezanih

"Dronovi preleću, odjekuju eksplozije": Napadnuta humanitarna flotila kod Krita, pogođeno 10 brodova: Na jednom od plovila i greta tunberg (foto, video)
Blic pre 57 minutajoš 5 povezanih

Dejstva Rusije nisu besmislen rat, već obezbeđivanje sopstvenih interesa
Vesti online pre 17 minutajoš 22 povezane