Povezane vesti
Sabotaža u UN: Tajna služba sprovodi istragu zbog skandala koji se desio Trampu i Melaniji (video)
Kurir 24.09.2025
Američka Tajna služba pokrenula je istragu o neispravnim pokretnim stepenicama u zgradi UN, koje su stale baš kada su predsednik SAD Donald Tramp i njegova supruga Melanija stupili na njih. Bela kuća je ranije pozvala UN da istraži incident sa stajanjem… »
Bela kuća traži istragu: Šta se zaista desilo sa pokretnim stepenicama ispod Donalda i Melanije Tramp UN?
Alo 24.09.2025
Američka Tajna služba pokrenula je istragu zbog kvara pokretnih stepenica u zgradi UN, koje su stale u trenutku kada su predsednik Donald Tramp i supruga Melanija na njih stupili, a Bela kuća traži objašnjenje. Američka Tajna služba pokrenula je istragu… »
Incident u UN: Amerika sprovodi istragu zbog skandala koji se desio Trampu i Melaniji (video)
Večernje novosti 24.09.2025
AMERIČKA Tajna služba pokrenula je istragu o neispravnim pokretnim stepenicama u zgradi UN, koji je stao baš kada su predsednik SAD Donald Tramp i njegova supruga stupili na njega. Foto: Printskrin Bela kuća je ranije pozvala UN da istraži incident sa… »
Oglasile se UN povodom Trampovog incidenta sa pokretnim stepenicama: "Njegov snimatelj ih je možda slučajno zaustavio"
Blic 24.09.2025
Portparol Ujedinjenih nacija Stefan Dižarik izjavio je danas da je snimatelj američkog predsednika Donalda Trampa možda nenamerno aktivirao bezbednosnu funkciju na pokretnim stepenicama, koje su se zaustavile kada je na njih stupio Tramp u zgradi… »
Kamera je snimila Melaniju dok je cela sala u UN aplaudirala Trampu: Pogledajte šta je uradila
Telegraf 24.09.2025
Američki predsednik Donald Tramp održao je govor na Generalnoj skupštini UN, pretvarajući svoje prisustvo u lični šou, oštrim izjavama o imigraciji, Evropi i samoj Organizaciji. Uprkos njegovim snažnim izjavama, ona koja nije delovala posebno… »
Tramp: Od UN sam dobio samo loše pokretne stepenice i loš teleprompter
N1 Info 24.09.2025
Boravak u Njujorku i govor u Ujedinjenim nacijama predsednik Sjedinjenih američkih država Donald Tramp sumirao je u jednoj rečenici: " Od Ujedinjenih nacija dobio sam loše pokretne stepenice i loš teleprompter". Dok je američki predsednik prilazio… »
"Bajden bi ostao zaglavljen na stepenicama dok ih ne poprave" Urnebesne reakcije na peh Donalda i Melanije Tramp u UN "Neko će…
Kurir 24.09.2025
Donald Tramp je (opet) hit na društvenim mrežama zahvaljujući snimcima uoči njegovog govora pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija u Njujorku. Pre ulaska u dvoranu, američki predsednik i prva dama, Melanija Tramp, zapeli su na pokretnim… »
Tramp: ‘Ne rade ni pokretne stepenice ni teleprompter – to sam dobio od UN’
Danas 24.09.2025
Američki predsednik Donald Tramp oštro je kritikovao Ujedinjene nacije (UN) u govoru za zasedanju Generalne skupštine svetske organizacije, a posebno je bio iznerviran zbog tehničkih grešaka koje su ga pratile u zgradu u Njujorku. Kada je sa suprugom… »
Tramp: 'Ne rade ni pokretne stepenice ni teleprompter - to sam dobio od UN'
Radio 021 24.09.2025
Snimatelj iz tima američkog predsednika možda je nenamerno aktivirao sigurnosnu funkciju dok je snimao njegov dolazak, rekao je portparol UN. REUTERS/Kylie Cooper Donald i Melanija Tramp na pokretnim stepenicama u zgradi UN Američki predsednik Donald… »
Tramp: ‘Ne rade ni pokretne stepenice ni teleprompter – to sam dobio od UN’
Južne vesti 24.09.2025
REUTERS/Kylie Cooper Donald i Melanija Tramp na pokretnim stepenicama u zgradi UN Američki predsednik Donald Tramp oštro je kritikovao Ujedinjene nacije (UN) u govoru za zasedanju Generalne skupštine svetske organizacije, a posebno je bio iznerviran zbog… »
Tramp: 'Ne rade ni pokretne stepenice ni teleprompter - to sam dobio od UN'
NIN 24.09.2025
Američki predsednik Donald Tramp oštro je kritikovao Ujedinjene nacije (UN) u govoru za zasedanju Generalne skupštine svetske organizacije, a posebno je bio iznerviran zbog tehničkih grešaka koje su ga pratile u zgradu u Njujorku. Kada je sa suprugom… »
"Pehovi" se (ne)dešavaju slučajno: Zašto je Tramp morao peške u UN
Večernje novosti 24.09.2025
POVODOM incidenta na pokretnim stepenicama reagovala je Bela kuća i pozvala na hitnu istragu, a potparol UN rekao je da je Trampov snimatelj možda zaustavio stepenice. Foto: Tanjug Jednog čoveka su poterala (čak) dva malera u jednom danu i na istom… »
Tramp: Od Ujedinjenih nacija sam dobio loše pokretne stepenice i loš teleprompter
RTS 24.09.2025
Snimatelj predsednika SAD Donalda Trampa verovatno je nenamerno aktivirao bezbednosnu funkciju na pokretnim stepenicama, koje su se zaustavile kada je na njih, u pratnji supruge Melanije, stupio Tramp u zgradi Ujedinjenih nacija u Njujorku, izjavio je… »
Tramp: Od Ujedinjenih nacija sam dobio loše pokretne stepenice i loš teleprompter, oglasili se i iz UN
Euronews 24.09.2025
Snimatelj američkog predsednika Donalda Trampa možda je nenamerno aktivirao bezbednosnu funkciju na pokretnim stepenicama, koje su se zaustavile kada je na njih stupio Tramp u zgradi Ujedinjenih nacija u Njujorkum, izjavio je danas portparol Ujedinjenih… »
Trampov šou u UN: Podsmevanje, čestitke samom sebi i spor sa pokrenim stepenicama
NIN 24.09.2025
Predsednik SAD Donald Tramp kritikovao je juče UN zbog toga što mu nisu pomogle u njegovim mirovnim naporima, a taj govor prvog dana početka ovogodišnjeg zasedanja Generalne skupštine UN u Njujorku je bio prožet podsmevanjem. "Dve stvari koje sam dobio… »
Ko je zaglavio Trampa? VIDEO
B92 24.09.2025
Portparol generalnog sekretara Ujedinjenih nacija razrešio je misteriju koja se krije iza isključenja pokretnih stepenica kada je predsednik SAD Donald Tramp krenuo da se penje. Stefan Dižarik je rekao da je incident verovatno izazvao snimatelj koji je… »
Rešena misterija u UN: Otkriveno ko je Trampu i Melaniji "isključio" pokretne stepenice
Telegraf 24.09.2025
Portparol generalnog sekretara Ujedinjenih nacija razrešio je misteriju koja se krije iza isključenja pokretnih stepenica kada je predsednik SAD Donald Tramp krenuo da se penje. Stefan Dižarik je rekao da je incident verovatno izazvao snimatelj koji je… »
Vesti dana »
ANEM: Napad na ekipu N1 je 17. po redu napad u šatorskom naselju kod Skupštine, nadležni da reaguju
Novi magazin pre 24 minutajoš 31 povezana
Vjosa Osmani raspustila skupštinu i raspisala vanredne parlamentarne izbore
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih