Povezane vesti

Gaćinović pred Radnički 1923: Mislim da dosta zavisi od nas

Gaćinović pred Radnički 1923: Mislim da dosta zavisi od nas

Sandžak haber pre 26 dana
Gaćinović pred Radnički 1923: Mislim da dosta zavisi od nas Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da je kragujevački Radnički 1923 sjajan tim, ali da u zaostaloj utakmici prvog kola Super lige Srbije dosta zavisi od njegovih… »
Stanisavljević ponovo pogodio u Novom Pazaru (video)

Stanisavljević ponovo pogodio u Novom Pazaru (video)

Sportski žurnal pre 25 dana
Pojačanje iz Vojvodine za sada imao dobar procenat, postiže gol po meču. Stefan Stanisavljević (23) stigao je u Novi Pazar na pozajmicu iz Vojvodine i u prva dva meča doneo je četiri boda. Prvo je ranim golom „oborio na pleća“ svoju Vojvodinu (1:0), a… »
Uzbudljiv finiš u Pazaru, Kragujevčani odneli bod!

Uzbudljiv finiš u Pazaru, Kragujevčani odneli bod!

Sportske.net pre 25 dana
Večeras je na Gradskom stadionu u Novom Pazaru odigran odloženi meč prvog kola Super lige u kome su Novi Pazar i kragujevački Radnički 1923 igrali nerešeno, 1:1 i tako zadržali mesta u gornjem delu tabele. Patarci su sada četvrti sa 15 bodova, a… »
Novi Pazar pred 5.000 navijača

Novi Pazar pred 5.000 navijača

RTV Novi Pazar pre 25 dana
Nakon isteka kazne Fudbalskog saveza Srbije, navijači su ponovo prisutni na Gradskom stadionu u Novom Pazaru. U zaostaloj utakmici prvog kola Superlige Srbije, plavi dočekuje Radnički iz Kragujevca, a prisustno je više od 5.000 navijača, javlja RTV Novi… »
Gaćinović: Vraća se publika, videćemo kako će sve to ići

Gaćinović: Vraća se publika, videćemo kako će sve to ići

Sport klub pre 26 dana
Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da je kragujevački Radnički 1923 sjajan tim, ali da u zaostaloj utakmici prvog kola Super lige Srbije dosta zavisi od njegovih igrača. „Ambiciozni smo i mi i oni, a posle dužeg vremena igraće se pred… »

Vesti dana »