Povezane vesti
Oglasili se Novosađani nakon skandala: Sve tvrdnje su laž
Sportski žurnal pre 11 sati
Upravni odbor Vojvodine se oglasio saopštenje u kom negira izjave sudije Ivana Mošorinskog. Posle tvrdnji koje je izneo sudija Ivan Mošorinski da ga je direktor Vojvodine, Darko Jevtić, fizički i verbalno napao i udario na utakmici Super B lige između… »
"Odbacujemo i osuđujemo lažnu prijavu na račun direktora": Vojvodina se hitno oglasila zbog optužbi za napad
Mondo pre 11 sati
Poznati rukometni sudija Ivan Mošorinski je izneo ozbiljne optužbe na račun direktora Vojvodine Darka Jevtića. Tvrdi da ga je on fizički napao na utakmici Super B lige između Vrbasa i Slavije i da se sve dogodilo u nedelju u "Slanoj Bari". Iz novosadskog… »
RK Vojvodina: Mošorinski nije sudija u pravom smislu te reči
Sport klub pre 11 sati
Povodom vesti da je direktor Vojvodine Darko Jevtić davio sudiju Ivana Mošorinskog oglasio se RK Vojvodina saopštenjem u kojem se negira fizički napad direktora kluba. Saopštenje prenosimo u celosti, bez korekcija. – Rukometni klub Vojvodina sa… »
Težak skandal - direktor Vojvodine davio sudiju?! Arbitar izneo jezive detalje: Ugurao me je u praznu prostoriju...
Kurir pre 16 sati
Skandalozan napad na sudiju Ivana Mošorinskog dogodio se u toku jedne utakmice u Novom Sadu. Mošorinski tvrdi da ga je Darko Jevtić fizički napao, prenosi "Žurnal". "U nedelju sam gledao utakmicu između Slavije i Vrbasa na Slanoj bari. Na poluvremenu sam… »
Ko je srpski sudija kojeg je napao direktor Vojvodine?
Sport klub pre 17 sati
U 2022. godini najbolji srpski arbitar, dve godine kasnije pod teškim optužbama za nameštanje utakmice u Ligi šampiona. Rukometna vest dana na žalost nije preterano lepa u hali „Slana bara“ u Novom Sadu dogodio se veliki incident, direktor Vojvodine… »
"Sa dve ruke me uhvatio oko vrata": Sudija optužio Darka Jevtića da ga je fizički napao i vređao
Mondo pre 16 sati
Rukometni sudija Ivan Mošorinski optužio je direktora RK Vojvodina Darka Jevtića da ga je fizički napao na utakmici Super B lige između Vrbasa i Slavije. Sve se odigralo u nedelju na Slanoj bari, zbog čega se oglasila i Zajednica sudija i tražila hitnu… »
Skandal kakav srpski sport ne pamti! Direktor Vojvodine davio sudiju, arbitar izneo jezive detalje
Večernje novosti pre 17 sati
NOVA buru u srpskom sportu! Foto ATA U pitanju je rukometni meč gde se desio skandalozan napad na sudiju Ivana Mošorinskog, koji tvrdi da ga je direktor Vojvodine Darko Jevtić fizički napao, prenosi "Žurnal". "U nedelju sam gledao utakmicu između Slavije… »
Mošorinski posle napada Jevtića: Uhvatio me za vrat i zakačio po usni
Sportski žurnal pre 17 sati
Sudija iznosi detalje posle napada direktora Vojvodine. Lopta se nije čestito ni zakotrljala ove sezone, prvenstvo samo što je startovalo i u vremenu kad rukomet ide munjevitom brzinom da beleži dobre poteze, usledio je jedan koji je šokirao javnost… »
Novi skandal u srpskom rukometu: Darko Jevtić napao sudiju?
Mondo pre 18 sati
Nema mira u srpskom rukometu koji je ponovo u centru pažnje zbog skandala. Zajednica sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije oglasila se zbog navodnog napada direktora Vojvodine Darka Jevtića na sudiju Ivana Mošorinskog na utakmici između Slavije i… »
Sudija tvrdi: Direktor Vojvodine me davio u hali
Sport klub pre 18 sati
Slučaj prijavljen policiji u Novom Sadu. Neverovatna dešavanja u Novom Sadu, u hali Slana bara, prema tvrdnjama sudije Ivana Mošorinskog, dogodio se veliki incident. Prema njegovim rečima, prvi čovek Novosađana Darko Jevtić ga je napao na utakmici Super… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak, 25. septembar: Promenljivo oblačno i toplo, ponegde kiša
Beta pre 3 satajoš 2 povezane

"Borba za Srbiju do kasno u noć": Vučić u Njujorku nastavlja seriju sastanaka: Evo sa kim se sve susreo (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Lavrov i Rubio na tajnom sastanku: "Moskva treba da preduzme značajne korake ka trajnom rešenju rata"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane