Повезане вести

„Имам један проблем са Јокиц́ем...“

„Имам један проблем са Јокиц́ем...“

Спутник 24.09.2025
Често смо били у прилици да слушамо како Шекил О'Нил, прослављени амерички кошаркаш, хвали Николу Јокиц́а, међутим овога пута упутио је критике на рачун српског аса и то због његове дефанзивне игре. Иако се и сам често… »
Шакил О'Нил: „Имам један проблем са Јокићем...”

Шакил О'Нил: „Имам један проблем са Јокићем...”

Политика 24.09.2025
Сматра Американац да њега данас под кошем не би могао да заустави ни Јокић. Често смо били у прилици да слушамо како Шакил О'Нил, прослављени амерички кошаркаш, хвали Николу Јокића, међутим овога пута упутио је критике на рачун… »
Шек оплео по николи Јокићу: „Направио бих од њега словенску пилетину!“

Шек оплео по николи Јокићу: „Направио бих од њега словенску пилетину!“

Хот спорт 24.09.2025
Мишљење легендарног кошаркаша налетело је на бројне осуде! Шекил О’Нил је током једне америчке емисије ‘прозвао’ Николу Јокића.. Наиме, он је рекао да српски горостас не би могао да га чува, због својих дефанзивних способности… »
ВИДЕО „Ово је мој проблем са Јокићем“: Шекил О’Нил уверен да би демолирао Србина, ово је његов план

ВИДЕО „Ово је мој проблем са Јокићем“: Шекил О’Нил уверен да би демолирао Србина, ово је његов план

Нова 24.09.2025
Шекил О'Нил је један од оних који највише поштују Николу Јокића, па га је својевремено називао и председником центара. Ипак, сада сматра да би знао како да неутралише Србина. Истакао је да са Јокићем има само један једини… »
"Разбио бих га"! Легендарни Американац жестоко понизио Николу Јокића

"Разбио бих га"! Легендарни Американац жестоко понизио Николу Јокића

Вечерње новости 24.09.2025
ШАКИЛ О'Нил и Никола Јокић су развили посебан однос у последњих неколико година. Легендарни Американац обожава Србина, али зна некада и да га поткачи. ФОТО: Тањуг/АП Наиме у подкасту "Томми Талкс витх Схаqуилле О'Неал" најпре… »
О'Нил поново "ударио" на Јокића

О'Нил поново "ударио" на Јокића

Б92 24.09.2025
Шекил О'Нил наставља да "диже буру" када се поведе прича о Николи Јокићу и његовом статусу међу најбољим центрима у историји. Иако редовно истиче велико поштовање према Сомборцу, легендарни центар тврди да би у директном… »
"Ово је мој проблем с Јокићем": Шекил О'Нил убеђен да би разбио Сомборца очас посла

"Ово је мој проблем с Јокићем": Шекил О'Нил убеђен да би разбио Сомборца очас посла

Мондо 24.09.2025
Шекил О'Нил изузетно поштује Николу Јокића, али му се не свиђа што је о њему почело да се прича као о најбољем центру свих времена, тако да је одлучио да када год има шансу - објасни зашто је бољи од њега. Тако је у подкасту… »

Вести дана »