Povezane vesti
Trampova uredba poljuljala Silicijumsku dolinu: Kompanije alarmirale zaposlene, raste zabrinutost
Mondo 24.09.2025
Izvršna uredba koju je kasno u petak potpisao predsednik SAD Donald Tramp, povećavajući naknade za podnošenje zahteva za H-1B vizu na 100.000 dolara, izazvala je haos u Silicijumskoj dolini. H-1B vize postale su standard u tehnološkoj industriji… »
Silicijumska dolina na nogama: Trampove uredba pravi HAOS - Amazon, Majkrosoft i Meta alarmirali zaposlene
Telegraf 24.09.2025
Izvršna uredba koju je kasno u petak potpisao predsednik SAD Donald Tramp, povećavajući naknade za podnošenje zahteva za H-1B vizu na 100.000 dolara, izazvala je haos u Silicijumskoj dolini. H-1B vize postale su standard u tehnološkoj industriji… »
Vesti dana »
Sprema se novi atentat na Trampa?! Izrael poslao Americi tajne podatke, oglasio se i Donald: "Sreća mi možda neće dugo trajati!"
Blic pre 23 minutajoš 14 povezanih
"Mi smo ovde u mehuru"! Didije Dešan sija od sreće nakon plasmana u polufinale
Večernje novosti pre 8 minutajoš 19 povezanih
U ovom gradu u Srbiji izmereno 5 stepeni, evo šta nas očekuje narednih dana: RHMZ najavljuje promenu za vikend
Mondo pre 27 minutajoš 14 povezanih
"Naravno da znate da sam ja Srbin", Nikoli Tesli ustaše pobile 119 članova porodice, družio se sa srpskim svecem, a evo šta je rekao o Hrvatima
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih
Pred nama je udarni turistički vikend: Očekuju se gužve na putevima, vozite odmorni i oprezno
Dnevnik pre 43 minutajoš 7 povezanih