Povezane vesti
Senzacionalni transfer: Kejn se vraća u Totenhem?
Sport klub 24.09.2025
Trener Totenhema Tomas Frank rekao je da bi voleo da se fudbaler Hari Kejn vrati u taj klub iz Bajerna iz Minhena. „Ima mnogo navijača Totenhema, uključujući i mene, koji bi voleli da se Kejn vrati. Mislim da to neće sada uraditi, da budem iskren… »
Sprema li se veliki povratak Harija Kejna kući?
Sportske.net 24.09.2025
Trener Totenhema Tomas Frank rekao je da bi voleo da se fudbaler Hari Kejn vrati u taj klub iz Bajerna iz Minhena. "Ima mnogo navijača Totenhema, uključujući i mene, koji bi voleli da se Kejn vrati. Mislim da to neće sada uraditi, da budem iskren… »
Trener Totenhema želi da se Kejn vrati
Sportski žurnal 24.09.2025
Skaj je preneo da je otkupna klauzula u njegovom ugovoru u januaru iznosila 67 miliona funti. Trener Totenhema Tomas Frank rekao je da bi voleo da se fudbaler Hari Kejn vrati u taj klub iz Bajerna iz Minhena. - Ima mnogo navijača Totenhema, uključujući i… »
„Želeo bih da se Kejn vrati u Totenhem“: Trener londonskog kluba svestan da je to teško, ali je ostavio otvorena vrata
Nova 24.09.2025
Trener Totenhema Tomas Frank rekao je da bi voleo da se fudbaler Hari Kejn vrati u taj klub iz Bajerna iz Minhena. „Ima mnogo navijača Totenhema, uključujući i mene, koji bi voleli da se Kejn vrati. Mislim da to neće sada uraditi, da budem iskren… »
Trener Totenhema želi da se Kejn vrati u klub
Radio sto plus 24.09.2025
“Ima mnogo navijača Totenhema, uključujući i mene, koji bi voleli da se Kejn vrati. Mislim da to neće sada uraditi, da budem iskren. Verovatno će ostati u Bajernu i nastaviti dobro da igra. Prošle sezone bio je najbolji strelac. Osvojio je titulu (u… »
Vesti dana »
Porodila se Anja Mit! Glumica objavila emotivnu fotografiju iz porodilišta i otkrile ime sina (foto)
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Valić Nedeljković: Nepotpuni izbor Saveta REM-a je propust koji nije smeo da se dogodi
Danas pre 3 satajoš 1 povezana