Повезане вести

Сензационални трансфер: Кејн се враћа у Тотенхем?

Сензационални трансфер: Кејн се враћа у Тотенхем?

Спорт клуб пре 21 дана
Тренер Тотенхема Томас Франк рекао је да би волео да се фудбалер Хари Кејн врати у тај клуб из Бајерна из Минхена. „Има много навијача Тотенхема, укључујући и мене, који би волели да се Кејн врати. Мислим да то неће сада… »
Спрема ли се велики повратак Харија Кејна кући?

Спрема ли се велики повратак Харија Кејна кући?

Спортске.нет пре 21 дана
Тренер Тотенхема Томас Франк рекао је да би волео да се фудбалер Хари Кејн врати у тај клуб из Бајерна из Минхена. "Има много навијача Тотенхема, укључујући и мене, који би волели да се Кејн врати. Мислим да то неће сада… »
Тренер Тотенхема жели да се Кејн врати

Тренер Тотенхема жели да се Кејн врати

Спортски журнал пре 21 дана
Скај је пренео да је откупна клаузула у његовом уговору у јануару износила 67 милиона фунти. Тренер Тотенхема Томас Франк рекао је да би волео да се фудбалер Хари Кејн врати у тај клуб из Бајерна из Минхена. - Има много навијача… »
„Желео бих да се Кејн врати у Тотенхем“: Тренер лондонског клуба свестан да је то тешко, али је оставио отворена врата

„Желео бих да се Кејн врати у Тотенхем“: Тренер лондонског клуба свестан да је то тешко, али је оставио отворена врата

Нова пре 21 дана
Тренер Тотенхема Томас Франк рекао је да би волео да се фудбалер Хари Кејн врати у тај клуб из Бајерна из Минхена. „Има много навијача Тотенхема, укључујући и мене, који би волели да се Кејн врати. Мислим да то неће сада… »
Тренер Тотенхема жели да се Кејн врати у клуб

Тренер Тотенхема жели да се Кејн врати у клуб

Радио сто плус пре 21 дана
“Има много навијача Тотенхема, укључујући и мене, који би волели да се Кејн врати. Мислим да то неће сада урадити, да будем искрен. Вероватно ће остати у Бајерну и наставити добро да игра. Прошле сезоне био је најбољи стрелац… »

Вести дана »