Povezane vesti

Senzacionalni transfer: Kejn se vraća u Totenhem?

Senzacionalni transfer: Kejn se vraća u Totenhem?

Sport klub 24.09.2025
Trener Totenhema Tomas Frank rekao je da bi voleo da se fudbaler Hari Kejn vrati u taj klub iz Bajerna iz Minhena. „Ima mnogo navijača Totenhema, uključujući i mene, koji bi voleli da se Kejn vrati. Mislim da to neće sada uraditi, da budem iskren… »
Sprema li se veliki povratak Harija Kejna kući?

Sprema li se veliki povratak Harija Kejna kući?

Sportske.net 24.09.2025
Trener Totenhema Tomas Frank rekao je da bi voleo da se fudbaler Hari Kejn vrati u taj klub iz Bajerna iz Minhena. "Ima mnogo navijača Totenhema, uključujući i mene, koji bi voleli da se Kejn vrati. Mislim da to neće sada uraditi, da budem iskren… »
Trener Totenhema želi da se Kejn vrati

Trener Totenhema želi da se Kejn vrati

Sportski žurnal 24.09.2025
Skaj je preneo da je otkupna klauzula u njegovom ugovoru u januaru iznosila 67 miliona funti. Trener Totenhema Tomas Frank rekao je da bi voleo da se fudbaler Hari Kejn vrati u taj klub iz Bajerna iz Minhena. - Ima mnogo navijača Totenhema, uključujući i… »
„Želeo bih da se Kejn vrati u Totenhem“: Trener londonskog kluba svestan da je to teško, ali je ostavio otvorena vrata

„Želeo bih da se Kejn vrati u Totenhem“: Trener londonskog kluba svestan da je to teško, ali je ostavio otvorena vrata

Nova 24.09.2025
Trener Totenhema Tomas Frank rekao je da bi voleo da se fudbaler Hari Kejn vrati u taj klub iz Bajerna iz Minhena. „Ima mnogo navijača Totenhema, uključujući i mene, koji bi voleli da se Kejn vrati. Mislim da to neće sada uraditi, da budem iskren… »
Trener Totenhema želi da se Kejn vrati u klub

Trener Totenhema želi da se Kejn vrati u klub

Radio sto plus 24.09.2025
“Ima mnogo navijača Totenhema, uključujući i mene, koji bi voleli da se Kejn vrati. Mislim da to neće sada uraditi, da budem iskren. Verovatno će ostati u Bajernu i nastaviti dobro da igra. Prošle sezone bio je najbolji strelac. Osvojio je titulu (u… »

Vesti dana »