Povezane vesti
Opasna prevara kruži podgoricom, izdato hitno upozorenje! Lažni pozivi uzdrmali građane, prevaranti se predstavljaju kao…
Kurir 24.09.2025
Nepoznata lica kontaktiraju građane, lažno ih obaveštavajući da je njihov rođak ili blizak član porodice doživeo saobraćajnu nezgodu, a potom zahtevaju novac kako bi se navodno pomoglo u toj situaciji. U Upravi policije rečeno je da se radi o pokušaju… »
Građani na meti novih podmuklih prevara: Policija se hitno oglasila, poziva na maksimalan oprez
Mondo 24.09.2025
Tokom proteklih dana u Podgorici su evidentirani novi pokušaji telefonskih prevara. Nepoznata lica kontaktiraju građane, lažno ih obaveštavajući da je njihov rođak ili blizak član porodice doživeo saobraćajnu nezgodu, a potom zahtevaju novac kako bi se… »
Ako vas pozove policija i traži uplatu, ne nasedajte Građani na udaru nove telefonske prevare
Dnevnik 24.09.2025
PODGORICA: Tokom proteklih dana u Podgorici su evidentirani novi pokušaji telefonskih prevara. Nepoznata lica kontaktiraju građane, lažno ih obaveštavajući da je njihov rođak ili blizak član porodice doživeo saobraćajnu nezgodu, a potom zahtevaju novac… »
Oprez, opasna prevara kruži ovim gradom: Lažni pozivi uzdrmali građane, prevaranti se predstavljaju kao policija i traže hitne…
RINA 24.09.2025
Oprez, opasna prevara kruži ovim gradom: Lažni pozivi uzdrmali građane, prevaranti se predstavljaju kao policija i traže hitne uplate Podgorica - Tokom proteklih dana u Podgorici su evidentirani novi pokušaji telefonskih prevara. Nepoznata lica… »
Vesti dana »
Oglasio se RHMZ: Tokom noći susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije
Blic pre 37 minutajoš 2 povezane
"To je mučno kad roditelji pomisle da ponovo moraju: U sudnicu..." Zora Dobričanin o ukidanju presude Kecmanovićima: "Vrlo sam indisponirana zbog toga"
Blic pre 57 minutajoš 4 povezane
Pontonski most kod Svilajnca rasklopljen zbog visokog vodostaja Velike Morave
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović u neverici: Bio sam šokiran kada su mi rekli da Parker neće igrati
Danas pre 42 minutajoš 2 povezane