Povezane vesti
Sainc: "Vilijams je moj životni projekat!"
Sportske.net pre 22 dana
Vozač Vilijamsa Karlos Sainc rekao je da karijera u toj ekipi predstavlja njegov životni projekat i istakao zbog čega mu je bilo važno da joj pomogne da se vrati na pobedničko postolje u šampionatu Formule 1. Sainc je ove godine prešao u Vilijams i posle… »
Karlos Sajnc: Karijera u Vilijamsu je moj životni projekat
Danas pre 22 dana
Vozač Vilijamsa Karlos Sainc izjavio je da karijera u toj ekipi predstavlja njegov životni projekat i istakao zbog čega mu je bilo važno da joj pomogne da se vrati na pobedničko postolje u šampionatu Formule 1. Sainc je ove godine prešao u Vilijams i… »
Sainc: Karijera u Vilijamsu je moj životni projekat
Sportski žurnal pre 23 dana
Španac je odbio nekoliko ponuda kako bi prešao u ekipu. Vozač Vilijamsa Karlos Sainc rekao je da karijera u toj ekipi predstavlja njegov životni projekat i istakao zbog čega mu je bilo važno da joj pomogne da se vrati na pobedničko postolje u šampionatu… »
Sainc: Karijera u Vilijamsu je moj životni projekat
Radio sto plus pre 23 dana
Sainc je ove godine prešao u Vilijams i posle početnih poteškoća u sezoni, uspeo je da osvoji treće mesto prošle nedelje u trci za Veliku nagradu Azerbejdžana, što je prvi plasman Vilijamsa na pobedničko postolje od 2021. a tek drugi u poslednjih osam… »
Karlos sainc: "Za mene nije pravdanje o prelasku u Vilijams, uvek sam verovao u ovaj projekat."
Kurir pre 23 dana
Sainc je ove godine prešao u Vilijams i posle početnih poteškoća u sezoni, uspeo je da osvoji treće mesto prošle nedelje u trci za Veliku nagradu Azerbejdžana, što je prvi plasman Vilijamsa na pobedničko postolje od 2021. a tek drugi u poslednjih osam… »
Vesti dana »

Pojeftinilo gorivo u Srbiji: Objavljene nove cene koje važe do 24. oktobra
OK radio pre 9 minutajoš 27 povezanih

Pogledajte kako su specijalci uhapsili osumnjičnog za ubistvo filipa Ivanovića: Zbog likvidacije u Beogradu na vodi privedena još jedna osoba (foto, video)
Kurir pre 34 minutajoš 69 povezanih

Direktorka Pete beogradske gimnazije: Zahtevi đaka su zahtevi dela roditelja i nastavnika koji se bave politikom
NIN pre 1 satjoš 11 povezanih

Konačno, na slobodi: Dinić, Jovović i Dimić za Mašinu o mesecima provedenim u kućnom pritvoru
Mašina pre 1 satjoš 2 povezane

Janik Siner surovo iskren: "Lagao bih kada bih rekao da novac ovde nije motiv"
Kurir pre 3 satajoš 22 povezane