Povezane vesti
Sainc: "Vilijams je moj životni projekat!"
Sportske.net 24.09.2025
Vozač Vilijamsa Karlos Sainc rekao je da karijera u toj ekipi predstavlja njegov životni projekat i istakao zbog čega mu je bilo važno da joj pomogne da se vrati na pobedničko postolje u šampionatu Formule 1. Sainc je ove godine prešao u Vilijams i posle… »
Karlos Sajnc: Karijera u Vilijamsu je moj životni projekat
Danas 24.09.2025
Vozač Vilijamsa Karlos Sainc izjavio je da karijera u toj ekipi predstavlja njegov životni projekat i istakao zbog čega mu je bilo važno da joj pomogne da se vrati na pobedničko postolje u šampionatu Formule 1. Sainc je ove godine prešao u Vilijams i… »
Sainc: Karijera u Vilijamsu je moj životni projekat
Sportski žurnal 24.09.2025
Španac je odbio nekoliko ponuda kako bi prešao u ekipu. Vozač Vilijamsa Karlos Sainc rekao je da karijera u toj ekipi predstavlja njegov životni projekat i istakao zbog čega mu je bilo važno da joj pomogne da se vrati na pobedničko postolje u šampionatu… »
Sainc: Karijera u Vilijamsu je moj životni projekat
Radio sto plus 24.09.2025
Sainc je ove godine prešao u Vilijams i posle početnih poteškoća u sezoni, uspeo je da osvoji treće mesto prošle nedelje u trci za Veliku nagradu Azerbejdžana, što je prvi plasman Vilijamsa na pobedničko postolje od 2021. a tek drugi u poslednjih osam… »
Karlos sainc: "Za mene nije pravdanje o prelasku u Vilijams, uvek sam verovao u ovaj projekat."
Kurir 24.09.2025
Sainc je ove godine prešao u Vilijams i posle početnih poteškoća u sezoni, uspeo je da osvoji treće mesto prošle nedelje u trci za Veliku nagradu Azerbejdžana, što je prvi plasman Vilijamsa na pobedničko postolje od 2021. a tek drugi u poslednjih osam… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 37 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 61 povezana
STIGAO UNUK! Porodila se ćerka Suzane Mančić, u pola noći sestra je tajno odvela u porodilište – evo koje staro srpsko ime nosi dečak!
Svet & Skandal pre 1 satjoš 27 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 27 povezanih
Ponesite dovoljno vode i naoružajte se strpljenjem: Kolaps na graničnim prelazima u Srbiji
NIN pre 4 minutajoš 24 povezane