Povezane vesti

Sainc: "Vilijams je moj životni projekat!"

Sainc: "Vilijams je moj životni projekat!"

Sportske.net pre 2 sata
Vozač Vilijamsa Karlos Sainc rekao je da karijera u toj ekipi predstavlja njegov životni projekat i istakao zbog čega mu je bilo važno da joj pomogne da se vrati na pobedničko postolje u šampionatu Formule 1. Sainc je ove godine prešao u Vilijams i posle… »
Karlos Sajnc: Karijera u Vilijamsu je moj životni projekat

Karlos Sajnc: Karijera u Vilijamsu je moj životni projekat

Danas pre 2 sata
Vozač Vilijamsa Karlos Sainc izjavio je da karijera u toj ekipi predstavlja njegov životni projekat i istakao zbog čega mu je bilo važno da joj pomogne da se vrati na pobedničko postolje u šampionatu Formule 1. Sainc je ove godine prešao u Vilijams i… »
Sainc: Karijera u Vilijamsu je moj životni projekat

Sportski žurnal pre 3 sata
Španac je odbio nekoliko ponuda kako bi prešao u ekipu. Vozač Vilijamsa Karlos Sainc rekao je da karijera u toj ekipi predstavlja njegov životni projekat i istakao zbog čega mu je bilo važno da joj pomogne da se vrati na pobedničko postolje u šampionatu… »

Radio sto plus pre 4 sati
Sainc je ove godine prešao u Vilijams i posle početnih poteškoća u sezoni, uspeo je da osvoji treće mesto prošle nedelje u trci za Veliku nagradu Azerbejdžana, što je prvi plasman Vilijamsa na pobedničko postolje od 2021. a tek drugi u poslednjih osam… »
Karlos sainc: "Za mene nije pravdanje o prelasku u Vilijams, uvek sam verovao u ovaj projekat."

Karlos sainc: "Za mene nije pravdanje o prelasku u Vilijams, uvek sam verovao u ovaj projekat."

Kurir pre 4 sati
Sainc je ove godine prešao u Vilijams i posle početnih poteškoća u sezoni, uspeo je da osvoji treće mesto prošle nedelje u trci za Veliku nagradu Azerbejdžana, što je prvi plasman Vilijamsa na pobedničko postolje od 2021. a tek drugi u poslednjih osam… »

Vesti dana »