Повезане вести

Саинц: "Вилијамс је мој животни пројекат!"

Саинц: "Вилијамс је мој животни пројекат!"

Спортске.нет 24.09.2025
Возач Вилијамса Карлос Саинц рекао је да каријера у тој екипи представља његов животни пројекат и истакао због чега му је било важно да јој помогне да се врати на победничко постоље у шампионату Формуле 1. Саинц је ове године… »
Карлос Сајнц: Каријера у Вилијамсу је мој животни пројекат

Карлос Сајнц: Каријера у Вилијамсу је мој животни пројекат

Данас 24.09.2025
Возач Вилијамса Карлос Саинц изјавио је да каријера у тој екипи представља његов животни пројекат и истакао због чега му је било важно да јој помогне да се врати на победничко постоље у шампионату Формуле 1. Саинц је ове… »
Саинц: Каријера у Вилијамсу је мој животни пројекат

Спортски журнал 24.09.2025
Шпанац је одбио неколико понуда како би прешао у екипу. Возач Вилијамса Карлос Саинц рекао је да каријера у тој екипи представља његов животни пројекат и истакао због чега му је било важно да јој помогне да се врати на… »

Радио сто плус 24.09.2025
Саинц је ове године прешао у Вилијамс и после почетних потешкоћа у сезони, успео је да освоји треће место прошле недеље у трци за Велику награду Азербејџана, што је први пласман Вилијамса на победничко постоље од 2021. а тек… »
Карлос саинц: "За мене није правдање о преласку у Вилијамс, увек сам веровао у овај пројекат."

Карлос саинц: "За мене није правдање о преласку у Вилијамс, увек сам веровао у овај пројекат."

Курир 24.09.2025
Саинц је ове године прешао у Вилијамс и после почетних потешкоћа у сезони, успео је да освоји треће место прошле недеље у трци за Велику награду Азербејџана, што је први пласман Вилијамса на победничко постоље од 2021. а тек… »

Вести дана »