Povezane vesti
Sainc: "Vilijams je moj životni projekat!"
Sportske.net pre 2 sata
Vozač Vilijamsa Karlos Sainc rekao je da karijera u toj ekipi predstavlja njegov životni projekat i istakao zbog čega mu je bilo važno da joj pomogne da se vrati na pobedničko postolje u šampionatu Formule 1. Sainc je ove godine prešao u Vilijams i posle… »
Karlos Sajnc: Karijera u Vilijamsu je moj životni projekat
Danas pre 2 sata
Vozač Vilijamsa Karlos Sainc izjavio je da karijera u toj ekipi predstavlja njegov životni projekat i istakao zbog čega mu je bilo važno da joj pomogne da se vrati na pobedničko postolje u šampionatu Formule 1. Sainc je ove godine prešao u Vilijams i… »
Sainc: Karijera u Vilijamsu je moj životni projekat
Sportski žurnal pre 3 sata
Španac je odbio nekoliko ponuda kako bi prešao u ekipu. Vozač Vilijamsa Karlos Sainc rekao je da karijera u toj ekipi predstavlja njegov životni projekat i istakao zbog čega mu je bilo važno da joj pomogne da se vrati na pobedničko postolje u šampionatu… »
Sainc: Karijera u Vilijamsu je moj životni projekat
Radio sto plus pre 4 sati
Sainc je ove godine prešao u Vilijams i posle početnih poteškoća u sezoni, uspeo je da osvoji treće mesto prošle nedelje u trci za Veliku nagradu Azerbejdžana, što je prvi plasman Vilijamsa na pobedničko postolje od 2021. a tek drugi u poslednjih osam… »
Karlos sainc: "Za mene nije pravdanje o prelasku u Vilijams, uvek sam verovao u ovaj projekat."
Kurir pre 4 sati
Sainc je ove godine prešao u Vilijams i posle početnih poteškoća u sezoni, uspeo je da osvoji treće mesto prošle nedelje u trci za Veliku nagradu Azerbejdžana, što je prvi plasman Vilijamsa na pobedničko postolje od 2021. a tek drugi u poslednjih osam… »
Vesti dana »

(VIDEO) Sednica Skupštine Zaječara: Predsednika Skupštine gađaju flašicama vode
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih

Kremlj: Ideja da Ukrajina može da povrati teritorije je pogrešna
N1 Info pre 53 minutajoš 27 povezanih

Inferno u harkovu! Gorele stambene zgrade i prodavnice nakon ruskih udara: Ukrajinci napali kompleks kojim upravlja "gasprom" (video)
Blic pre 1 satjoš 63 povezane

Napadnuta flotila grete tunberg, dronovi pogodili 11 brodova! Aktivisti nose pomoć za Gazu i optužuju Izrael: "Koriste eksplozive i hemijske agense" prvi snimci
Kurir pre 7 satijoš 6 povezanih

Uživajte još malo u suncu, danas stiže naoblačenje – RHMZ objavio kad kreću pljuskovi, a od sutra na snazi i meteoalarm
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih