Povezane vesti
"Stajala sam nasred puta, moleći da me neko spasi": Breskvica doživela neprijatnost u besnom autu, otkrila sve
Telegraf pre 3 sata
Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica je veoma pasionirani ljubitelj brzih i skupih četvorotočkaša, a sada se oglasila i otkrila da se našal u problemu. Naime, Breskvica je podelila sa pratiocima na Instagramu situaciju koja ju je uznemirila… »
"Stajala sam nasred puta moleći za pomoć" Breskvica prošla kroz pakao, objavila sve javno
Alo pre 3 sata
Pevačica ima veliki strah od insekata. Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, na svom Instagram profilu objavila je situaciju koja ju je uznemirila. Kako je više puta isticala ima strah od buba, a kako se u njenom automobilu našla… »
"Stajala sam nasred puta moleći za pomoć": Breskvica imala neprijatnu situaciju u kolima, odmah sve javno otkrila
Blic pre 4 sati
Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, podelila je sa pratiocima na Instagramu situaciju koja ju je uznemirila. Breskvica je htela da uđe u automobil, a kada je videla šta je unutra, odmah je istrčala napolje. - Nagradno pitanje, koliko… »
Vesti dana »

Izabran gradonačelnik Zaječara: Tuča obezbeđenja i predstavnika opozicije, dimna bomba i biber sprej na sednici
NIN pre 12 minutajoš 26 povezanih

Rusija negira upade u NATO: Peskov opisao Trampove tvrdnje kao „histeriju“
Nova pre 36 minutajoš 27 povezanih

Uživo Ukrajina gubi grad za gradom Rusi izveli masivan vazdušni napad na Harkov, snimci su jezivi
Alo pre 1 satjoš 63 povezane

Izvršen napad na Gretinu flotilu; Brodovi zasuti šok bombama i eksplozivima? VIDEO/FOTO
B92 pre 7 satijoš 6 povezanih

Uživajte još malo u suncu, danas stiže naoblačenje – RHMZ objavio kad kreću pljuskovi, a od sutra na snazi i meteoalarm
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih