Povezane vesti

"Stajala sam nasred puta, moleći da me neko spasi": Breskvica doživela neprijatnost u besnom autu, otkrila sve

"Stajala sam nasred puta, moleći da me neko spasi": Breskvica doživela neprijatnost u besnom autu, otkrila sve

Telegraf pre 3 sata
Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica je veoma pasionirani ljubitelj brzih i skupih četvorotočkaša, a sada se oglasila i otkrila da se našal u problemu. Naime, Breskvica je podelila sa pratiocima na Instagramu situaciju koja ju je uznemirila… »
"Stajala sam nasred puta moleći za pomoć" Breskvica prošla kroz pakao, objavila sve javno

"Stajala sam nasred puta moleći za pomoć" Breskvica prošla kroz pakao, objavila sve javno

Alo pre 3 sata
Pevačica ima veliki strah od insekata. Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, na svom Instagram profilu objavila je situaciju koja ju je uznemirila. Kako je više puta isticala ima strah od buba, a kako se u njenom automobilu našla… »
"Stajala sam nasred puta moleći za pomoć": Breskvica imala neprijatnu situaciju u kolima, odmah sve javno otkrila

"Stajala sam nasred puta moleći za pomoć": Breskvica imala neprijatnu situaciju u kolima, odmah sve javno otkrila

Blic pre 4 sati
Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, podelila je sa pratiocima na Instagramu situaciju koja ju je uznemirila. Breskvica je htela da uđe u automobil, a kada je videla šta je unutra, odmah je istrčala napolje. - Nagradno pitanje, koliko… »

Vesti dana »