Повезане вести
"Све паре би ми покупио": Причали да је побегла с бакшишем од 17.000 евра, а живела с мужем две недеље
Мондо пре 21 дана
Певачица Теа Билановић, која је недавно открила да је бившем момку певала на свадби, испричала је да је била у браку када је имала 21 годину. "Ја сам се удала у 21. години и развела сам се након шест месеци званично. Живели смо… »
Теа Билановић признала: Напустила сам мужа после само две недеље брака, била сам му финансијер
Свет & Скандал пре 21 дана
Певачица Теа Билановић присуствовала је синоћ рођендану Ане Радуловић, где је забављала бројне познате госте. Видно расположена и дотерана, Теа је пред почетак наступа разговарала са медијима, и том приликом отворено говорила о… »
Певачица напустила мужа после 2 недеље брака! Проговорила о подели имовине: Ја сам била финансијер
Курир пре 21 дана
Певачица Теа Билановић наступала је у једном познатом београдском локалу, где су се окупиле бројне званице, али и неки њени пријатељи са јавне сцене, међу којима су Милан Милошевић, Сандра Решић и други. Дотерана и добро… »
(Видео) "живели смо две недеље заједно, одмах смо се развели": Певачица о краху брака: "Ја сам била финансијер"
Блиц пре 21 дана
Певачица Теодора Билановић открила је све о краху брака са бившим партнером. Како Теодора каже, њих двоје су живели свега две недеље заједно, а онда су одлучили да ставе тачку на однос. - Ја сам се удала у 21. години и развела… »
Вести дана »

'У неверици смо': Укинут кућни притвор за троје новосадских активиста
BBC News пре 2 сатајош 53 повезане

„Другачије поруке председнице Европске комисије Београду“: Немања Тодоровић Штиплија истиче да је Урсула фон дер Лајен на неки начин подржала протесте
Нова пре 12 минутајош 54 повезане

Дачић тврди да је студенткиња Пољопривредног факултета демантовала да ју је повредио полицајац
Глас Зајечара пре 1 сатјош 26 повезаних