Повезане вести

"Све паре би ми покупио": Причали да је побегла с бакшишем од 17.000 евра, а живела с мужем две недеље

"Све паре би ми покупио": Причали да је побегла с бакшишем од 17.000 евра, а живела с мужем две недеље

Мондо пре 21 дана
Певачица Теа Билановић, која је недавно открила да је бившем момку певала на свадби, испричала је да је била у браку када је имала 21 годину. "Ја сам се удала у 21. години и развела сам се након шест месеци званично. Живели смо… »
Теа Билановић признала: Напустила сам мужа после само две недеље брака, била сам му финансијер

Теа Билановић признала: Напустила сам мужа после само две недеље брака, била сам му финансијер

Свет & Скандал пре 21 дана
Певачица Теа Билановић присуствовала је синоћ рођендану Ане Радуловић, где је забављала бројне познате госте. Видно расположена и дотерана, Теа је пред почетак наступа разговарала са медијима, и том приликом отворено говорила о… »
Певачица напустила мужа после 2 недеље брака! Проговорила о подели имовине: Ја сам била финансијер

Певачица напустила мужа после 2 недеље брака! Проговорила о подели имовине: Ја сам била финансијер

Курир пре 21 дана
Певачица Теа Билановић наступала је у једном познатом београдском локалу, где су се окупиле бројне званице, али и неки њени пријатељи са јавне сцене, међу којима су Милан Милошевић, Сандра Решић и други. Дотерана и добро… »
(Видео) "живели смо две недеље заједно, одмах смо се развели": Певачица о краху брака: "Ја сам била финансијер"

(Видео) "живели смо две недеље заједно, одмах смо се развели": Певачица о краху брака: "Ја сам била финансијер"

Блиц пре 21 дана
Певачица Теодора Билановић открила је све о краху брака са бившим партнером. Како Теодора каже, њих двоје су живели свега две недеље заједно, а онда су одлучили да ставе тачку на однос. - Ја сам се удала у 21. години и развела… »

Вести дана »