Povezane vesti
Goran Grbović o smeni sa mesta direktora Beogradske arene: Grad Beograd je tako odlučio
Vreme pre 4 sati
„Beogradska arena“ će posle sedam godina dobiti novog prvog čoveka pošto je dosadašnji predsednik i bivši košarkaš, Goran Grbović, smenjen. Goran Grbović je rođen 1961. u Kruševcu. Skupština preduzeća „Soko Štark Arena Beograd“ ga je 4. jula 2018… »
Grbović otkrio ko i zašto ga je sklonio sa mesta direktora „Beogradske arene“
Nova pre 5 sati
Goran Grbović, bivši slavni košarkaš, otkrio je zašto je razrešen sa mesta direktora "Beogradske arene" i indirektno je uperio prst u Aleksandra Šapića. Neočekivane promene na čelu najveće sportske dvorane u Srbiji dogodile su se uoči početka nove… »
Smenjen Goran Grbović
Vesti online pre 6 sati
“Beogradska arena” će posle sedam godina dobiti novog prvog čoveka. Goran Grbović razrešen je dužnosti izvršnog direktora najveće dvorane na Balkanu. Grad Beograd uskoro bi trebalo da postavi novog upravnika „Arene“ (pominje se bivši rukometaš Stefan… »
Oglasio se Goran Grbović! Evo zbog čega više nije direktor Beogradske arene, otkrio i čime će da se bavi
Večernje novosti pre 7 sati
Promena u kancelarijama Beogradske arene. Goran Grbović, proslavljeni košarkaš razrešen je dužnosti direktora najveće sportske dvorane u Srbiji. foto: Z. Jovanović Prema nezvaničnim informacijama novi direktor Arene biće Stefan Babić, nekadašnji… »
Grbović o smeni: Odluka nije politička, ne znam da li je sportska
Sport klub pre 7 sati
Goran Grbović je posle sedam godina smenjen sa mesta direktora "Beogradske arene", a već danas Grad Beograd bi za novog prvog čoveka trebalo da izabere bivšeg rukometaša Stefana Babića. Nekadašnji košarkaš Partizana i reprezentativac Jugoslavije je u… »
Goran Grbović za Danas o smeni sa mesta direktora Beogradske arene: Razrešen sam, odlučio je Grad
Danas pre 8 sati
Kao grom iz vedra neba je odjeknula vest da će „Beogradska arena“ posle sedam godina dobiti novog prvog čoveka pošto je dosadašnji predsednik Goran Grbović smenjen. – Razrešen sam dužnosti. Dugo sam bio tu. Kada ste dugo na nekoj takvoj funkciji možete i… »
Sport klub: Smenjen Goran Grbović, novi direktor „Arene“ bivši rukometaš Partizana i Zvezde?
Danas pre 1 dan
„Beogradska arena“ će posle sedam godina dobiti novog prvog čoveka. Goran Grbović razrešen je dužnosti izvršnog direktora najveće dvorane na Balkanu, saznaje Sport klub. Grad Beograd uskoro bi trebalo da postavi novog upravnika „Arene“ (pominje se bivši… »
Vesti dana »

Kragujevački studenti nastavljaju blokadu Rektorata: Imamo plan za dalje akcije
Nova pre 3 satajoš 32 povezane

Vučić u UN: Nudim Beograd kao mesto dijaloga za sve sukobe u svetu
Beta pre 18 minutajoš 30 povezanih

Dvojica ubijenih u pucnjavi u Dalasu u objektu Službe za imigraciju
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Runi se otvorio o alkoholizmu: Bio bih mrtav da nije bilo nje…
Sport klub pre 13 minutajoš 39 povezanih