Povezane vesti
Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje
Vesti online 24.09.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da je 28 zemalja povuklo priznanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. „Dve poluge uticaja SAD na… »
Starović: Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje
Sputnik 24.09.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da je 28 zemalja povuklo priznanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem… »
28 zemalja otpriznalo tzv. Kosovo
B92 24.09.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti tzv. Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem… »
Starović: Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje
NIN 24.09.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem nazive… »
Grupa zemalja povlači priznanje lažne države Kosovo? "Ima prostora za nastavak kampanje"
Alo 24.09.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. "Nije na meni da… »
Vesti dana »
Narandžasti meteo-alarm u celoj Srbiji: Temperature danas do 36 stepeni
Glas Zaječara pre 1 satjoš 25 povezanih
Novi udar na cene energenata: Nafta naglo poskupela zbog eskalacije sukoba sa Iranom
Vreme pre 1 satjoš 21 povezana
Macut o izglasavanju poverenja: Signal da Vlada treba da nastavi ovim tempom
Beta pre 15 minutajoš 16 povezanih
Zašto se uz Ognjenu Mariju pojavljuju zmaj i demon? Ovakve ikone kriju priču o njenoj najvećoj borbi
Mondo pre 14 minutajoš 19 povezanih
Željko Kerum uhapšen u Veloj Luci: Bivši gradonačelnik Splita iza rešetaka
Dnevnik pre 34 minutajoš 12 povezanih