Povezane vesti
Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje
Vesti online pre 4 sati
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da je 28 zemalja povuklo priznanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. „Dve poluge uticaja SAD na… »
Starović: Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje
Sputnik pre 5 sati
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da je 28 zemalja povuklo priznanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem… »
28 zemalja otpriznalo tzv. Kosovo
B92 pre 6 sati
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti tzv. Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem… »
Starović: Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje
NIN pre 6 sati
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem nazive… »
Grupa zemalja povlači priznanje lažne države Kosovo? "Ima prostora za nastavak kampanje"
Alo pre 6 sati
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. "Nije na meni da… »
Vesti dana »

Obezbeđenje preseklo lance na vratima Rektorata u Kragujevcu, unutra ostali studenti
Nedeljnik pre 2 satajoš 27 povezanih

Dvojica ubijenih u pucnjavi u Dalasu u objektu Službe za imigraciju
Južne vesti pre 21 minutajoš 22 povezane

JP Putevi Srbije: Tuneli Laz i Munjino brdo biće zatvoreni od 29.septembra do 2.oktobra, sprovode se funkcionalna testiranja sistema automatskog upravljanja
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 19 povezanih

Već se naoblačilo, večeras pljuskovi i gromovi: Oglasio se i RHMZ, spremite se!
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih