Povezane vesti
Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje
Vesti online 24.09.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da je 28 zemalja povuklo priznanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. „Dve poluge uticaja SAD na… »
Starović: Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje
Sputnik 24.09.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da je 28 zemalja povuklo priznanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem… »
28 zemalja otpriznalo tzv. Kosovo
B92 24.09.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti tzv. Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem… »
Starović: Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje
NIN 24.09.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem nazive… »
Grupa zemalja povlači priznanje lažne države Kosovo? "Ima prostora za nastavak kampanje"
Alo 24.09.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. "Nije na meni da… »
Vesti dana »
"Ovo je za Duleta i mog kuma koji je preminuo": Jovanović na ivici suza posle titule
Mondo pre 24 satajoš 33 povezane
Makron pozvao na brz sporazum između Vašingtona i Teherana
Serbian News Media pre 24 satajoš 49 povezanih
Subotica je zaslužila istoriju: Spartak je novi šampion Srbije!
Sport klub pre 2 satajoš 40 povezanih
Od Spasovdana do večeras 478.000 vernika se poklonilo Bogorodičinom pojasu. 6. juna svečani ispraćaj u manastir Vatoped
Dnevnik pre 1 satjoš 20 povezanih