Povezane vesti
Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje
Vesti online pre 25 dana
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da je 28 zemalja povuklo priznanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. „Dve poluge uticaja SAD na… »
Starović: Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje
Sputnik pre 25 dana
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da je 28 zemalja povuklo priznanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem… »
28 zemalja otpriznalo tzv. Kosovo
B92 pre 25 dana
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti tzv. Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem… »
Starović: Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje
NIN pre 25 dana
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem nazive… »
Grupa zemalja povlači priznanje lažne države Kosovo? "Ima prostora za nastavak kampanje"
Alo pre 25 dana
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. "Nije na meni da… »
Vesti dana »

Pronađen ukradeni komad nakita iz Luvra – verovatno je ispao pljačkašima
Nova pre 10 minutajoš 28 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Piloti dronova objavili snimak kako su oštetili ruski "solncepek"; Rusi pogodili ukrajinske vozove s vojnom opremom
RTV pre 2 satajoš 23 povezane

'Bez kraljeva': Milioni ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
BBC News pre 4 satijoš 21 povezana