Povezane vesti

Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje

Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje

Vesti online pre 25 dana
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da je 28 zemalja povuklo priznanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. „Dve poluge uticaja SAD na… »
Starović: Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje

Starović: Priznanje Kosova povuklo 28 zemalja, ima prostora za nastavak kampanje

Sputnik pre 25 dana
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da je 28 zemalja povuklo priznanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem… »
28 zemalja otpriznalo tzv. Kosovo

28 zemalja otpriznalo tzv. Kosovo

B92 pre 25 dana
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti tzv. Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem… »

NIN pre 25 dana
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. ''Nije na meni da spominjem nazive… »
Grupa zemalja povlači priznanje lažne države Kosovo? "Ima prostora za nastavak kampanje"

Grupa zemalja povlači priznanje lažne države Kosovo? "Ima prostora za nastavak kampanje"

Alo pre 25 dana
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je 28 zemalja povuklo prizanje nezavisnosti takozvanog Kosova i da ima prostora da se kampanja otpriznavanja nastavi i da određena grupa zemalja promeni odluku. "Nije na meni da… »

Vesti dana »