Povezane vesti
„Privatno obezbeđenje me je udarilo više puta“: Đuričković nakon izbacivanja iz sale
Nova 24.09.2025
Opozicioni odbornik u skupštini Zaječara Uglješa Đuričković izbačen je iz sale, a nakon toga je za N1 rekao da ga je "privatno obezbeđenje udarilo više puta". „Ne znaju kako treba da se ponašaju, jer su divljaci. Privatno obezbeđenje me je udarilo više… »
Haos u Zaječaru: Privatno obezbeđenje bije i davi opozicionare (video)
Pravda 24.09.2025
Opozicioni odbornik u skupštini Zaječara Uglješa Đuričković izbačen je iz sale, a nakon toga je za N1 rekao da ga je "privatno obezbeđenje udarilo više puta". - Ne znaju kako treba da se ponašaju, jer su divljaci. Privatno obezbeđenje me je udarilo više… »
Đuričković nakon izbacivanja iz sale: Privatno obezbeđenje me je udarilo više puta
N1 Info 24.09.2025
Opozicioni odbornik u skupštini Zaječara Uglješa Đuričković izbačen je iz sale, a nakon toga je za N1 rekao da ga je "privatno obezbeđenje udarilo više puta". "Ne znaju kako treba da se ponašaju, jer su divljaci. Privatno obezbeđenje me je udarilo više… »
Vesti dana »
(Foto, video) Kijev u plamenu, nebo prekrio crni dim! Brutalan ruski udar usred noći balističkim raketama: Prizori kao, broje se mrtvi, ljudi ostali živi zarobljeni
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
RHMZ upozorio na dugotrajan toplotni talas na teritoriji Srbije
Moj Novi Sad pre 44 minutajoš 13 povezanih
FIFA odustaje od kontroverznog investicionog plana za Svetsko prvenstvo
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana
UFC prvi put stiže u Srbiju - Medić predvodi MMA spektakl u Beogradu
InfoKG pre 1 satjoš 14 povezanih