Povezane vesti
Situacija se zakomplikovala? Drama pred suđenje dvostrukom ubici Aliji Balijagiću: Advokat tražio da izađe iz predmeta zbog…
Blic 24.09.2025
Predsednik Višeg suda u Bijelom Polju, Milan Smolović, odbio je zahtev advokata Rešada Muzurovića da bude razrešen dužnosti branioca Alije Balijagića (65), optuženog za dvostruko ubistvo Jovana i Milenke Madžgalj, a protiv ove odluke nije dozvoljena… »
Haos u crnoj gori zbog dvostrukog ubice! Napeto pred početak suđenja Aliji Balijagiću: Ja ne mogu da ga branim, ja sam mu…
Kurir 24.09.2025
Predsednik Višeg suda u Bijelom Polju Milan Smolović odbio je zahtev advokata Rešada Muzurovića, postavljenog po službenoj dužnosti okrivljenom Aliji Balijagiću (65), optuženom za dvostruko ubistvo Jovana i Milenke Madžgalj, da bude razrešen dužnosti… »
Nastavlja se drama uoči suđenja Aliji Balijagiću Advokat traži izuzeće, tvrdi da je optuženog već osudio
Alo 24.09.2025
Okrivljenom Aliji Balijagiću, koji je veći deo svog života proveo iza rešetaka, zakazano je suđenje za 1. oktobar. Predsednik Višeg suda u Bijelom Polju Milan Smolović odbio je zahtev advokata Rešada Muzurovića, postavljenog po službenoj dužnosti… »
Vesti dana »
Sklonjen plakat SNS-a sa zgrade u Beogradu, nakon protesta zbog ugrožavanja staništa retkih ptica
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 89 povezanih
Neredi u Francuskoj nakon pobede PSŽ, povređene 3 osobe, uhapšeno 140 izgrednika
RTV pre 1 danjoš 74 povezane
Emocija! Novak Đoković je zato GOAT, ispao sa RG, ali se javio Zaku i poručio: "Tvoj tata te gleda s neba..."
Telegraf pre 3 satajoš 48 povezanih
Pari Sen Žermen je šampion Evrope: 120 minuta drame, pa penali za odbranu titule
Mondo pre 2 satajoš 102 povezane
Baka Prase uložio bogatstvo na FNC 31: Pao je oba tiketa, "kum ga prodao", izgubio je 10.000 evra!
Telegraf pre 1 danjoš 27 povezanih