Povezane vesti
Situacija se zakomplikovala? Drama pred suđenje dvostrukom ubici Aliji Balijagiću: Advokat tražio da izađe iz predmeta zbog…
Blic pre 22 dana
Predsednik Višeg suda u Bijelom Polju, Milan Smolović, odbio je zahtev advokata Rešada Muzurovića da bude razrešen dužnosti branioca Alije Balijagića (65), optuženog za dvostruko ubistvo Jovana i Milenke Madžgalj, a protiv ove odluke nije dozvoljena… »
Haos u crnoj gori zbog dvostrukog ubice! Napeto pred početak suđenja Aliji Balijagiću: Ja ne mogu da ga branim, ja sam mu…
Kurir pre 22 dana
Predsednik Višeg suda u Bijelom Polju Milan Smolović odbio je zahtev advokata Rešada Muzurovića, postavljenog po službenoj dužnosti okrivljenom Aliji Balijagiću (65), optuženom za dvostruko ubistvo Jovana i Milenke Madžgalj, da bude razrešen dužnosti… »
Nastavlja se drama uoči suđenja Aliji Balijagiću Advokat traži izuzeće, tvrdi da je optuženog već osudio
Alo pre 22 dana
Okrivljenom Aliji Balijagiću, koji je veći deo svog života proveo iza rešetaka, zakazano je suđenje za 1. oktobar. Predsednik Višeg suda u Bijelom Polju Milan Smolović odbio je zahtev advokata Rešada Muzurovića, postavljenog po službenoj dužnosti… »
Vesti dana »

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Real Madrid u 5. kolu Evrolige
Telegraf pre 56 minutajoš 8 povezanih

Pucnjava u Beogradu na vodi? Uhapšen muškarac, kod sebe imao dve puške VIDEO
B92 pre 6 satijoš 9 povezanih

Danas nas očekuje velika promena vremena! Kiša će da lije u ovim delovima zemlje, pripremite se za potop!
Alo pre 1 satjoš 5 povezanih

Podignuta optužnica protiv bivšeg trampovog savetnika: Džon Bolton osumnjičen za ilegalno držanje tajnih dokumenata
Kurir pre 6 satijoš 6 povezanih