Povezane vesti
Situacija se zakomplikovala? Drama pred suđenje dvostrukom ubici Aliji Balijagiću: Advokat tražio da izađe iz predmeta zbog…
Blic pre 4 sati
Predsednik Višeg suda u Bijelom Polju, Milan Smolović, odbio je zahtev advokata Rešada Muzurovića da bude razrešen dužnosti branioca Alije Balijagića (65), optuženog za dvostruko ubistvo Jovana i Milenke Madžgalj, a protiv ove odluke nije dozvoljena… »
Haos u crnoj gori zbog dvostrukog ubice! Napeto pred početak suđenja Aliji Balijagiću: Ja ne mogu da ga branim, ja sam mu…
Kurir pre 5 sati
Predsednik Višeg suda u Bijelom Polju Milan Smolović odbio je zahtev advokata Rešada Muzurovića, postavljenog po službenoj dužnosti okrivljenom Aliji Balijagiću (65), optuženom za dvostruko ubistvo Jovana i Milenke Madžgalj, da bude razrešen dužnosti… »
Nastavlja se drama uoči suđenja Aliji Balijagiću Advokat traži izuzeće, tvrdi da je optuženog već osudio
Alo pre 5 sati
Okrivljenom Aliji Balijagiću, koji je veći deo svog života proveo iza rešetaka, zakazano je suđenje za 1. oktobar. Predsednik Višeg suda u Bijelom Polju Milan Smolović odbio je zahtev advokata Rešada Muzurovića, postavljenog po službenoj dužnosti… »
Vesti dana »

Rektorat pod opsadom: Studenti traže podršku građana i profesora, oglasio se Univerzitet
InfoKG pre 3 satajoš 27 povezanih

Dvojica ubijenih u pucnjavi u Dalasu u objektu Službe za imigraciju
BBC News pre 39 minutajoš 26 povezanih

„Govor koji treba što pre zaboraviti“: Sagovornici Danasa o obraćanju Trampa u UN
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih

Janis Sferopulos nije hteo bez kamere posle debakla: Bez reči otišao u svlačionicu Beogradske arene
Mondo pre 23 minutajoš 24 povezane