Povezane vesti
"Menjali smo stan u Beogradu za garsonjeru u Crnoj Gori" Đani o detaljima kupovine nove nekretnine: To sve Slađa radi, ja se…
Kurir 24.09.2025
Popularni folk pevač Radiša Trajković Đani i Slađa Trajković imaju nekoliko luksuznih nekretnina, ali su sada kupili još jednu nekretninu i otkrili sve detalje. Naime, Trajkovići su pazarili stan van granica Srbije – i to na jednoj od najatraktivnijih… »
"Uzeli smo stan u Crnoj Gori na kompenzaciju": Đani i Slađa Trajković zamenili nekretninu u Beogradu za garsonjeru na…
Blic 24.09.2025
Đani i Slađa Trajković imaju nekoliko luksuznih nekretnina, a sada mogu da se pohvale da su postali vlasnici još jednog stana u Crnoj Gori. Đani Trajković za "Blic" kaže da je sve to prepustio Slađi i da se nije previše mešao u njene odluke. - Kupili smo… »
"Nisam ni ja indijanac da..." Đani odgovorio na Lukasove prozivke: "Nije me zvao..."
Telegraf 24.09.2025
Đani i Slađa Trajković imaju nekoliko luksuznih nekretnina, a sada mogu da se pohvale da su postali vlasnici još jednog stana u Crnoj Gori. Đani Trajković kaže da je sve to prepustio Slađi i da se nije previše mešao u njene odluke. - Kupili smo stan u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 12. novembar: Ujutru mraz i magla tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
I učenici dve niške gimnazije sutra bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Spanulis posle "tužnog" poraza od Partizana pogledao novinara u oči: "Zato sam osvajao Evrolige i titule..."
Telegraf pre 1 satjoš 2 povezane