Повезане вести
"Задовољила ме је једном, ако то сматра везом.." Шок признање Аце Лукаса о Атини Ферари: Дотична нема мозак!
Телеграф пре 20 дана
Атина Ферари изазвала је буру у домаћим медијима тврдњом да је била у вези са фолк певачем Ацом Лукасом. Након што је прича доспела у јавност, појавила се и наводна преписка између њих двоје, у којој певач њој шаље емотивне… »
"Задовољила ме је једном, било је и горих": Аца Лукас изнео шок детаље о односу са Атином Ферари: "Ујутру ми није било…
Блиц пре 20 дана
Атина Ферари, ријалити учесница, у домаћим медијима тврдила је да је била у вези са фолкером Ацом Лукасом, што је он демантовао. Након приче да су Анита и Аца били у вези, испливала је и наводна преписка између њих двоје. -… »
"Једном ме је задовољавала" Аца Лукас признао шта је радио са Атином Ферари: Нисмо били у вези, али има јако лепе другарице...…
Курир пре 20 дана
Атина Ферари, ријалити учесница, у домаћим медијима тврдила је да је била у вези са фолкером Ацом Лукасом, што је он демантовао. Након приче да су Анита и Аца били у вези, испливала је и наводна преписка између њих двоје. -… »
"Цео Београд и нови САД знају да смо били заједно" Атина Ферари открила све детаље дугогодишњег односа са Лукасом!
Ало пре 20 дана
Само за Ало! Након што је Атина Ферари признала да је била у емотивном односу са Ацом Лукасом, те том приликом испричала детаље њиховог упознавања огласио се и сам фолкер. Осим што је демантовао њене наводе, оградио се од ње… »
"Била му је добра само за..." Атина Ферари шокирала тврдњама на рачун Ене Чолић!
Ало пре 20 дана
Само за Ало! Недавно се у јавности појавио видео-снимк, на којем је Атина Феррари забележена у друштву Аце Лукаса. Атина је признала све о почетку односа са фолкером, док је Лукас убрзо то демантовао и жестоко је испрозивао. За… »
"Љубави, плачем од туге" Ало! у поседу преписки Аце Лукаса и Атине Ферари, ево која је права истина њиховог односа!
Ало пре 20 дана
На фотографијама може се видети колико је њихов однос заправо био близак. Атина Ферари признала је да је била у емотивном односу са фолкером Ацом Лукасом, након чега се певач огласио демантовавши њене тврдње, упутивши увреде… »
Испливале интимне преписке лукаса и Атине Ферари: Лукас је позвао у свој стан на дружење, она му поручила: Ти си мој Бог!
Курир пре 21 дана
Атина Ферари тврди да је била у љубавној вези са Ацом Лукасом, док је певач демантовао њене наводе. Домаћи медији су дошли у посед њихових преписки, те је садржај дописивања испливао у јавност. Детаље дописивања Атине и… »
Испливала шок преписка Лукаса и Атине Ферари: "Ти си моја, љубави дођи код мене"
Блиц пре 21 дана
Певачица Кристина Марковић, познатија као Атина Ферари, тврди да је била у вези са Ацом Лукасом, док је он то демантовао. Ипак, сада је Република, дошла у посед наводних преписки између Атине Ферари и Аце Лукаса, а у порукама… »
Вести дана »

Марија Васић: Требаће ми неко време да се навикнем да могу слободно да ходам улицом после 7 месеци
Н1 Инфо пре 16 минутајош 31 повезана

Фон дер Лајен разговарала са представницима цивилног сектора о стању демократије у Србији
Бета пре 21 минутајош 41 повезана

„Редефинисати односе Москве и Дамаска“: Сиријски председник с Путином у Москви
Данас пре 1 сатјош 31 повезана

"Док је традиционално варао жену био вам је икона, а сад најгори": Оплео по лицемерју људи због Вујадинове афере
Мондо пре 21 минутајош 34 повезане