Повезане вести
"Задовољила ме је једном, ако то сматра везом.." Шок признање Аце Лукаса о Атини Ферари: Дотична нема мозак!
Телеграф 24.09.2025
Атина Ферари изазвала је буру у домаћим медијима тврдњом да је била у вези са фолк певачем Ацом Лукасом. Након што је прича доспела у јавност, појавила се и наводна преписка између њих двоје, у којој певач њој шаље емотивне… »
"Задовољила ме је једном, било је и горих": Аца Лукас изнео шок детаље о односу са Атином Ферари: "Ујутру ми није било…
Блиц 24.09.2025
Атина Ферари, ријалити учесница, у домаћим медијима тврдила је да је била у вези са фолкером Ацом Лукасом, што је он демантовао. Након приче да су Анита и Аца били у вези, испливала је и наводна преписка између њих двоје. -… »
"Једном ме је задовољавала" Аца Лукас признао шта је радио са Атином Ферари: Нисмо били у вези, али има јако лепе другарице...…
Курир 24.09.2025
Атина Ферари, ријалити учесница, у домаћим медијима тврдила је да је била у вези са фолкером Ацом Лукасом, што је он демантовао. Након приче да су Анита и Аца били у вези, испливала је и наводна преписка између њих двоје. -… »
"Била му је добра само за..." Атина Ферари шокирала тврдњама на рачун Ене Чолић!
Ало 24.09.2025
Само за Ало! Недавно се у јавности појавио видео-снимк, на којем је Атина Феррари забележена у друштву Аце Лукаса. Атина је признала све о почетку односа са фолкером, док је Лукас убрзо то демантовао и жестоко је испрозивао. За… »
"Љубави, плачем од туге" Ало! у поседу преписки Аце Лукаса и Атине Ферари, ево која је права истина њиховог односа!
Ало 24.09.2025
На фотографијама може се видети колико је њихов однос заправо био близак. Атина Ферари признала је да је била у емотивном односу са фолкером Ацом Лукасом, након чега се певач огласио демантовавши њене тврдње, упутивши увреде… »
"Цео Београд и нови САД знају да смо били заједно" Атина Ферари открила све детаље дугогодишњег односа са Лукасом!
Ало 24.09.2025
Само за Ало! Након што је Атина Ферари признала да је била у емотивном односу са Ацом Лукасом, те том приликом испричала детаље њиховог упознавања огласио се и сам фолкер. Осим што је демантовао њене наводе, оградио се од ње… »
Испливале интимне преписке лукаса и Атине Ферари: Лукас је позвао у свој стан на дружење, она му поручила: Ти си мој Бог!
Курир 24.09.2025
Атина Ферари тврди да је била у љубавној вези са Ацом Лукасом, док је певач демантовао њене наводе. Домаћи медији су дошли у посед њихових преписки, те је садржај дописивања испливао у јавност. Детаље дописивања Атине и… »
Испливала шок преписка Лукаса и Атине Ферари: "Ти си моја, љубави дођи код мене"
Блиц 24.09.2025
Певачица Кристина Марковић, познатија као Атина Ферари, тврди да је била у вези са Ацом Лукасом, док је он то демантовао. Ипак, сада је Република, дошла у посед наводних преписки између Атине Ферари и Аце Лукаса, а у порукама… »
Вести дана »
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана