Povezane vesti
"Zadovoljila me je jednom, ako to smatra vezom.." Šok priznanje Ace Lukasa o Atini Ferari: Dotična nema mozak!
Telegraf 24.09.2025
Atina Ferari izazvala je buru u domaćim medijima tvrdnjom da je bila u vezi sa folk pevačem Acom Lukasom. Nakon što je priča dospela u javnost, pojavila se i navodna prepiska između njih dvoje, u kojoj pevač njoj šalje emotivne poruke poput: - Atina, ti… »
"Zadovoljila me je jednom, bilo je i gorih": Aca Lukas izneo šok detalje o odnosu sa Atinom Ferari: "Ujutru mi nije bilo…
Blic 24.09.2025
Atina Ferari, rijaliti učesnica, u domaćim medijima tvrdila je da je bila u vezi sa folkerom Acom Lukasom, što je on demantovao. Nakon priče da su Anita i Aca bili u vezi, isplivala je i navodna prepiska između njih dvoje. - Atina, ti si svakako moja -… »
"Jednom me je zadovoljavala" Aca Lukas priznao šta je radio sa Atinom Ferari: Nismo bili u vezi, ali ima jako lepe drugarice...…
Kurir 24.09.2025
Atina Ferari, rijaliti učesnica, u domaćim medijima tvrdila je da je bila u vezi sa folkerom Acom Lukasom, što je on demantovao. Nakon priče da su Anita i Aca bili u vezi, isplivala je i navodna prepiska između njih dvoje. - Atina, ti si svakako moja -… »
"Ceo Beograd i novi SAD znaju da smo bili zajedno" Atina Ferari otkrila sve detalje dugogodišnjeg odnosa sa Lukasom!
Alo 24.09.2025
Samo za Alo! Nakon što je Atina Ferari priznala da je bila u emotivnom odnosu sa Acom Lukasom, te tom prilikom ispričala detalje njihovog upoznavanja oglasio se i sam folker. Osim što je demantovao njene navode, ogradio se od nje i odlučio je i da je… »
"Bila mu je dobra samo za..." Atina Ferari šokirala tvrdnjama na račun Ene Čolić!
Alo 24.09.2025
Samo za Alo! Nedavno se u javnosti pojavio video-snimk, na kojem je Atina Ferrari zabeležena u društvu Ace Lukasa. Atina je priznala sve o početku odnosa sa folkerom, dok je Lukas ubrzo to demantovao i žestoko je isprozivao. Za naš portal Ferari je… »
"Ljubavi, plačem od tuge" Alo! u posedu prepiski Ace Lukasa i Atine Ferari, evo koja je prava istina njihovog odnosa!
Alo 24.09.2025
Na fotografijama može se videti koliko je njihov odnos zapravo bio blizak. Atina Ferari priznala je da je bila u emotivnom odnosu sa folkerom Acom Lukasom, nakon čega se pevač oglasio demantovavši njene tvrdnje, uputivši uvrede na njen račun. U javnost… »
Isplivale intimne prepiske lukasa i Atine Ferari: Lukas je pozvao u svoj stan na druženje, ona mu poručila: Ti si moj Bog!
Kurir 24.09.2025
Atina Ferari tvrdi da je bila u ljubavnoj vezi sa Acom Lukasom, dok je pevač demantovao njene navode. Domaći mediji su došli u posed njihovih prepiski, te je sadržaj dopisivanja isplivao u javnost. Detalje dopisivanja Atine i pevača prenosimo u celosti… »
Isplivala šok prepiska Lukasa i Atine Ferari: "Ti si moja, ljubavi dođi kod mene"
Blic 24.09.2025
Pevačica Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, tvrdi da je bila u vezi sa Acom Lukasom, dok je on to demantovao. Ipak, sada je Republika, došla u posed navodnih prepiski između Atine Ferari i Ace Lukasa, a u porukama piše: - Atina, ti si svakako… »
Vesti dana »
Za samo par sati više od 30 ljudi podnelo zahtev za legalizaciju u Loznici, cena od 100 evra, na ovim lokacijama je moguće izvršiti upis
Alo pre 15 minutajoš 35 povezanih
Vučić: Razmotreno više scenarija za zaštitu interesa zemlje, građana i privrede
RTV pre 1 satjoš 40 povezanih
Danas počinje legalizacija po novim pravilima: Koji objekti će biti srušeni, koji postati državno vlasništvo, šta je potrebno od dokumenata i ko je oslobođen plaćanja - sve na jednom mestu
Alo pre 2 satajoš 51 povezana
Zašto su Tajland i Kambodža ponovo u sukobu? Spor traje više od jednog veka, a ovo su razlozi
Mondo pre 35 minutajoš 35 povezanih
Uživo Trampov izaslanik saopštio udarne vesti! Isporuka oružja Kijevu kritična, na istoku Ukrajine pakleno
Alo pre 0 minutajoš 43 povezane