Повезане вести

Алонсо размишља о напуштању Формуле 1: Било би тешко завршити каријеру ако Астон Мартин не буде конкурентан 2026. године

Алонсо размишља о напуштању Формуле 1: Било би тешко завршити каријеру ако Астон Мартин не буде конкурентан 2026. године

Курир пре 22 дана
Уговор 44-годишњег двоструког шампиона истиче на крају следеће године, а Фернандо Алонсо је рекао да је размишљао о напуштању Формуле 1. "Ако ствари буду ишле добро, мислим да је то веома добар тренутак да престанем пошто сам… »
Алонсо: "Ако нисмо конкурентни нећу остати у формули 1"

Алонсо: "Ако нисмо конкурентни нећу остати у формули 1"

Б92 пре 22 дана
Возач Астон Мартина Фернандо Алонсо рекао је да би му било тешко да се повуче из Формуле 1 на крају 2026. године, ако екипа не буде конкурентна следеће сезоне. Уговор 44-годишњег двоструког шампиона истиче на крају следеће… »
Алонсо: Било би тешко завршити каријеру ако Астон Мартин не буде конкурентан 2026.

Алонсо: Било би тешко завршити каријеру ако Астон Мартин не буде конкурентан 2026.

Радио сто плус пре 22 дана
Уговор 44-годишњег двоструког шампиона истиче на крају следеће године, а Алонсо је рекао да је размишљао о напуштању Формуле 1. “Ако ствари буду ишле добро, мислим да је то веома добар тренутак да престанем пошто сам јурио… »

Спортски журнал пре 22 дана
Уговор 44-годишњег двоструког шампиона истиче на крају следеће године. Возач Астон Мартина Фернандо Алонсо рекао је да би му било тешко да се повуче из Формуле 1 на крају 2026. године, ако екипа не буде конкурентна следеће… »

Вести дана »