Povezane vesti
Alonso razmišlja o napuštanju Formule 1: Bilo bi teško završiti karijeru ako Aston Martin ne bude konkurentan 2026. godine
Kurir 24.09.2025
Ugovor 44-godišnjeg dvostrukog šampiona ističe na kraju sledeće godine, a Fernando Alonso je rekao da je razmišljao o napuštanju Formule 1. "Ako stvari budu išle dobro, mislim da je to veoma dobar trenutak da prestanem pošto sam jurio konkurentan bolid i… »
Alonso: "Ako nismo konkurentni neću ostati u formuli 1"
B92 24.09.2025
Vozač Aston Martina Fernando Alonso rekao je da bi mu bilo teško da se povuče iz Formule 1 na kraju 2026. godine, ako ekipa ne bude konkurentna sledeće sezone. Ugovor 44-godišnjeg dvostrukog šampiona ističe na kraju sledeće godine, a Alonso je rekao da… »
Alonso: Bilo bi teško završiti karijeru ako Aston Martin ne bude konkurentan 2026.
Radio sto plus 24.09.2025
Ugovor 44-godišnjeg dvostrukog šampiona ističe na kraju sledeće godine, a Alonso je rekao da je razmišljao o napuštanju Formule 1. “Ako stvari budu išle dobro, mislim da je to veoma dobar trenutak da prestanem pošto sam jurio konkurentan bolid i… »
Alonso: Bilo bi teško završiti karijeru ako Aston Martin ne bude konkurentan 2026.
Sportski žurnal 24.09.2025
Ugovor 44-godišnjeg dvostrukog šampiona ističe na kraju sledeće godine. Vozač Aston Martina Fernando Alonso rekao je da bi mu bilo teško da se povuče iz Formule 1 na kraju 2026. godine, ako ekipa ne bude konkurentna sledeće sezone. Ugovor 44-godišnjeg… »
Vesti dana »
Tramp zapretio novim udarima na Iran ukoliko ne zaustavi napade Hezbolaha na Izrael
Insajder pre 48 minutajoš 85 povezanih
Vučić poručio da je „odzvonilo“ kradljivcima bakra i optike i najavio modernizaciju pruga
Vreme pre 3 satajoš 30 povezanih
FOTO Sve je gotovo: Janakopulos objavio sliku sa Obradovićem i objavio povratak Žoca
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih
"Što ovolike krševe dovodi u Zvezdu?!" Rade Bogdanović pecnuo Marka Marina! Komentarisao utakmicu Mundijala, pa prozvao crveno-bele
Kurir pre 4 satijoš 31 povezana
Zelenski slavi veliki udar, Rusija povukla hitan potez: Na Krimu obustavljena prodaja goriva
Telegraf pre 2 satajoš 27 povezanih