Povezane vesti

Ukrala drugarici muža, spavala sa oženjenim na televiziji, a sada joj je gej odnos degutantan! Gledaoce iznenadila izjava Maje…

Ukrala drugarici muža, spavala sa oženjenim na televiziji, a sada joj je gej odnos degutantan! Gledaoce iznenadila izjava Maje…

Kurir pre 5 minuta
Tokom dana emitovala se '' Radio Amnezija'', a voditelji Bora Santana i Filip Đukić ugostili su Maju Marinković koja je progovorila o najnovijim dešavanjima. - Da li si očekivala da će Uroš ući u vezu? - upitao je Bora. - Ja sam svestrana, ali ovo mi… »
Sara šutnula Ivana Marinkovića, pa dobila korpu od Anđela Rankovića - Oduvao je pre svima: Sve joj rekao u lice

Sara šutnula Ivana Marinkovića, pa dobila korpu od Anđela Rankovića - Oduvao je pre svima: Sve joj rekao u lice

Blic pre 3 sata
Voditelji Bora Santana i Filip Đukić ugostili su Saru Stojanović kako bi progovorila o svojoj propaloj vezi s Ivanom Marinkovićem. Kako je Sara istakla, to je bio toksičan odnos u kom se nije osećala lepo. - Ja sa Ivanom nisam bila pozitivna jer je to… »
Sara šutnula ivana marinkovića pa smuvala najzgodnijeg rijaliti učesnika! Ne žele još vezu, a priznali vrelu akciju: Evo…

Sara šutnula ivana marinkovića pa smuvala najzgodnijeg rijaliti učesnika! Ne žele još vezu, a priznali vrelu akciju: Evo…

Kurir pre 3 sata
Upravo je počela emisija '' Radio Amnezija'', a voditelji Bora Santana i Filip Đukić ugostili su Saru Stojanović kako bi progovorila o svojoj propaloj vezi s Ivanom Marinkovićem. - Ja sa Ivanom nisam bila pozitivna jer je to bio neki toksičan odnos, sada… »
Dobila korpu! Anđelo Ranković oduvao zaljubljenu Saru - ne želi vezu sa njom! Sve joj u lice rekao...

Dobila korpu! Anđelo Ranković oduvao zaljubljenu Saru - ne želi vezu sa njom! Sve joj u lice rekao...

Telegraf pre 3 sata
U emisiji ''Radio Amnezija'', voditelji Bora Santana i Filip Đukić ugostili su Saru Stojanović, koja je govorila o propaloj vezi s Ivanom Marinkovićem. Kako je istakla, to je bio toksičan odnos u kom se nije osećala lepo. - Ja sa Ivanom nisam bila… »

Vesti dana »