Повезане вести
Зорица Марковић се накострешила па почела да вређа свакога којој се нашао у близини! Бора и Филип нису знали шта их је снашло…
Курир пре 24 дана
У току је емисија '' Радио Амнезија'', а водитељи Бора Сантана и Филип Ђукић угостили су Зорицу Марковић. - Моје присуство је довољно да седим, а не секирам се кад неко коментарише моју фризуру. То за чешаљ ми је много сметало… »
Украла другарици мужа, спавала са ожењеним на телевизији, а сада јој је геј однос дегутантан! Гледаоце изненадила изјава Маје…
Курир пре 23 дана
Током дана емитовала се '' Радио Амнезија'', а водитељи Бора Сантана и Филип Ђукић угостили су Мају Маринковић која је проговорила о најновијим дешавањима. - Да ли си очекивала да ће Урош ући у везу? - упитао је Бора. - Ја сам… »
Сара шутнула Ивана Маринковића, па добила корпу од Анђела Ранковића - Одувао је пре свима: Све јој рекао у лице
Блиц пре 23 дана
Водитељи Бора Сантана и Филип Ђукић угостили су Сару Стојановић како би проговорила о својој пропалој вези с Иваном Маринковићем. Како је Сара истакла, то је био токсичан однос у ком се није осећала лепо. - Ја са Иваном нисам… »
Сара шутнула ивана маринковића па смувала најзгоднијег ријалити учесника! Не желе још везу, а признали врелу акцију: Ево…
Курир пре 23 дана
Управо је почела емисија '' Радио Амнезија'', а водитељи Бора Сантана и Филип Ђукић угостили су Сару Стојановић како би проговорила о својој пропалој вези с Иваном Маринковићем. - Ја са Иваном нисам била позитивна јер је то био… »
Добила корпу! Анђело Ранковић одувао заљубљену Сару - не жели везу са њом! Све јој у лице рекао...
Телеграф пре 23 дана
У емисији ''Радио Амнезија'', водитељи Бора Сантана и Филип Ђукић угостили су Сару Стојановић, која је говорила о пропалој вези с Иваном Маринковићем. Како је истакла, то је био токсичан однос у ком се није осећала лепо. - Ја са… »
Вести дана »

Гужва испред Опште болнице у Сремској Митровици, за сат времена се јавило око 90 добровољних даваоца крви
Н1 Инфо пре 21 минутајош 19 повезаних

„Седморо теже повређених на јединицама интензивне терапије“: Директор болнице у Сремској Митровици открио нове детаље о стању жртава несреће код Сремске Митровице
Нова пре 26 минутајош 33 повезане

Мали: Србија ц́е нац́и решење за финансијске трансакције на пумпама НИС-а
Вести онлине пре 7 минутајош 13 повезаних

Пауновић: Закон о јединственом бирачком списку почетком новембра пред посланцима
РТВ пре 42 минутајош 8 повезаних