Povezane vesti
Privatno obezbeđenje koje je danas davilo odbornike u Zaječaru dobija milione evra od države: Dovozili i fantomske birače iz…
Glas Zaječara 24.09.2025
Pripadnici privatnog obezbeđenje bili su vinovnici nezapamćenih scena tokom sednice Skupštine grada Zaječara. Gurali su i udarali opozicione poslanike, izbacivali ih iz sale, pojedinima i cepali košulje. Reč je, prema onome što je moglo da se vidi na… »
Privatno obezbeđenje koje je danas davilo odbornike u Zaječaru dobija milione evra od države: Dovozili i fantomske birače iz…
Nova 24.09.2025
Pripadnici privatnog obezbeđenje bili su vinovnici nezapamćenih scena tokom sednice Skupštine grada Zaječara. Gurali su i udarali opozicione poslanike, izbacivali ih iz sale, pojedinima i cepali košulje. Reč je, prema onome što je moglo da se vidi na… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 30 minutajoš 52 povezane
Zbog novog kvara na cevovodu, Čačak i okolne opštine i dalje bez vode: „Situacija je i dalje alarmantna“ (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Od 1. jula kazne za teretna vozila koja ne koriste TAG uređaje za plaćanje putarine
Forbes pre 2 satajoš 16 povezanih
NPS: Milioni iz gradskog budžeta ponovo završili u službi propagande
Jug press pre 2 satajoš 20 povezanih