Povezane vesti

Prva gej muška veza u rijalitiju! Dejan i Uroš se maze i ljube svuda po imanju, priznali svoje emocije pa ozvaničili ljubavni…

Prva gej muška veza u rijalitiju! Dejan i Uroš se maze i ljube svuda po imanju, priznali svoje emocije pa ozvaničili ljubavni…

Kurir pre 1 dan
U Eliti 9 organizovana je emisija "Radio Amnezija". U okviru pomenutog serijala na videlo je isplivala situacija koje će se upisati u istoriju rijaliti programa. Naime, reč je o prvom gej muškom odnosu. Uroš Stanić i Dejan Ketić ozvaničili su svoj odnos… »
Evo ko je zapravo dečko Uroša stanića! Dejana je pre devet godina preko noći zavolela cela Srbija, svi plakali zbog njegove…

Evo ko je zapravo dečko Uroša stanića! Dejana je pre devet godina preko noći zavolela cela Srbija, svi plakali zbog njegove…

Kurir pre 6 sati
Tokom dana u Eliti 9 obelodanjena je prva muška gej veza. Uroš Stanić i Dejan Ketić ozvaničili su svoj ljubavni odnos pred kamerama, a ubrzo su pali vreli dodiri, zagrljali i poljupci. Iako vam možda na "prvu" Dejan ne izgleda poznato, njega je čitava… »
Neviđeni skandal u eliti Uroš i Dejan urlali po imanju, raskinuli, pa se pomirili, evo šta je dovelo do haosa

Neviđeni skandal u eliti Uroš i Dejan urlali po imanju, raskinuli, pa se pomirili, evo šta je dovelo do haosa

Alo pre 6 sati
Pokušaj pomirenja je privukao pažnju gledalaca. Uroš Stanić i Dejan Ketić su danas ozvaničili vezu, a nedugo zatim usledio je haos. Nakon što su ipak stavili tačku na odnos i pre nego su ga započeli, pokušaj pomirenja je privukao pažnju gledalaca jer je… »
Nakon suza i velike svađe pomirili se Uroš i Dejan! Odmah pali vreli zagrljaji, gej afera trese imanje Elite 9 (video)

Nakon suza i velike svađe pomirili se Uroš i Dejan! Odmah pali vreli zagrljaji, gej afera trese imanje Elite 9 (video)

Kurir pre 7 sati
Kao bomba odjeknula je vest da se dogodio prvi gej muški par na našim prostorima javno u jednom rijaliti programu. Uroš Stanić i Dejan Ketić ozvaničili su svoju vezu, a ubrzo je došlo do velike svađe u kojoj je Dejan optužen da lažira emocije. Dejan… »
Prvi muški gej par u eliti Priznali da su u vezi: "Poljubio sam ga, volim i muškarce i žene"

Prvi muški gej par u eliti Priznali da su u vezi: "Poljubio sam ga, volim i muškarce i žene"

Alo pre 8 sati
Dejan Ketić je priznao da se dugo plašio da otkrije svoju biseksualnost zbog straha od odbacivanja. U istoriji domaćih rijaliti programa dogodio se presedan – prvi gej muški par. Dejan Ketić i Uroš Stanić ozvaničili su svoju vezu pred kamerama. Naime… »
Presedan u Eliti 9! Prvi gej par ozvaničio vezu u rijalitiju, Dejan priznao biseksualnost: "Poljubio me..."

Presedan u Eliti 9! Prvi gej par ozvaničio vezu u rijalitiju, Dejan priznao biseksualnost: "Poljubio me..."

Telegraf pre 10 sati
U istoriji rijaliti programa desio se trenutak koji će se dugo pamtiti - prvi gej muški par u domaćem šou-programu, Dejan Ketić i Uroš Stanić, javno je pred kamerama potvrdio svoju ljubav. Dejan je otvoreno priznao da je godinama skrivao svoju… »
Prvi muški gej par u eliti: Dejan i Uroš Stanić priznali da su u vezi: "To je u svetu normalno"

Prvi muški gej par u eliti: Dejan i Uroš Stanić priznali da su u vezi: "To je u svetu normalno"

Blic pre 9 sati
U istoriji rijaliti programa dogodio se presedan – prvi gej muški par, Dejan Ketić i Uroš Stanić, ozvaničili su svoju vezu pred kamerama. Naime, Dejan Ketić je priznao da se dugo plašio da otkrije svoju biseksualnost zbog straha od odbacivanja. - Ja… »

Vesti dana »