Povezane vesti
Slavlje u domu Nele Mihajlović: Glumica objavila sliku sa mužem, komentari se nižu!
Kurir 24.09.2025
Muž Nele Mihailović juče je proslavi rođendan, a glumica se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu. Naime, ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je kratko napisala: "Moj čovek danas slavi rođendan", a komentari su se nizali. Među… »
(Foto) slavlje u domu Nele Mihailović: Glumica objavila sliku sa mužem, komentari se nižu: "Moj čovek"
Blic 24.09.2025
Glumica Nela Mihailović dve decenije je u skladnom braku sa kompozitorom Vladimirom Petričevićem. Muž Nele Mihailović danas slavi rođendan, a glumica se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu. Naime, ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju… »
Vesti dana »
"Ako stane Rafinerija, 4.000 ljudi ostaje bez posla": Poslanici o problemima u vezi sa NIS-om
N1 Info pre 2 satajoš 43 povezane
NUNS: Hitno istražiti napade na izveštače tokom izbora u nedelju u Negotinu, Mionici i Sečnju
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih
VJT o sednici skupštinskog Odbora: Do sada najteži oblik neprimerenog uticaja na Tužilaštvo
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
13 meseci od tragedije: Građani Novog Sada napravili srce od lampiona za 16 stradalih
Moj Novi Sad pre 32 minutajoš 41 povezana