Povezane vesti

"Nabavila sam lek za autizam, pisaću vam iskustva": Žena Slobe Radanović odgovarala na pitanja o problemu sa kojim se bori…

"Nabavila sam lek za autizam, pisaću vam iskustva": Žena Slobe Radanović odgovarala na pitanja o problemu sa kojim se bori…

Blic pre 10 sati
Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović neretko priča o autizmu, koji ima i njen sin Neum iz prvog braka. Jelena je sada na Instagramu odgovarala na pitanja pratioca vezana za autizam kako bi svojim savetima i primerima pomogla roditeljima… »
Nabavila lek za autizam Supruga Slobe Radanovića odgovarala na pitanja o problemu sa kojim se bori njen sin iz prvog braka…

Nabavila lek za autizam Supruga Slobe Radanovića odgovarala na pitanja o problemu sa kojim se bori njen sin iz prvog braka…

Kurir pre 9 sati
Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, često otvoreno govori o autizmu, sa kojim živi i njen sin Naum iz prvog braka. Ovog puta, putem Instagrama, Jelena je odgovarala na pitanja svojih pratilaca, deleći lična iskustva, savete i primere kako… »
"Nabavila sam lek, pisaću vam iskustva" Žena Slobe Radanovića iskreno o borbi sina sa autizmom

"Nabavila sam lek, pisaću vam iskustva" Žena Slobe Radanovića iskreno o borbi sina sa autizmom

Telegraf pre 9 sati
Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, poznata je po tome što bez ustezanja govori o autizmu, s kojim se bori njen sin Neum iz prvog braka. Na Instagramu je odgovarala na brojna pitanja svojih pratilaca, želeći da podeli iskustvo i podršku… »

Vesti dana »