Povezane vesti

„Sad mi je gore neko ikada“: Supruga Darka Lazića se bori sa ozbiljnim problemom

„Sad mi je gore neko ikada“: Supruga Darka Lazića se bori sa ozbiljnim problemom

Nova pre 13 sati
Supruga našeg folkera podelila je na društvenim mrežama da je imala ozbiljne probleme sa alergijom. Katarina Lazić vrlo je aktivna na Instagramu, gde svakodnevno deli detalje iz svog života. Ovog puta osvrnula se na probleme sa alergijom, koja je već… »
"Nikad mi nije bilo gore, počela sam da se gušim" Žena Darka Lazića se danima suočava sa problemom, odlučila da progovori

"Nikad mi nije bilo gore, počela sam da se gušim" Žena Darka Lazića se danima suočava sa problemom, odlučila da progovori

Alo pre 13 sati
Na svom Instagram profilu Katarina je opisala simptome i dala mali savet za sve koji se bore sa istim problemom. Katarina Lazić, supruga Darka Lazića, nedavno je otkrila da se suočava sa alergijama, a sada je progovorila o problemima koji je muče. Na… »
"Gore mi je nego ikad" Žena Darka Lazića otkrila kako se nosi sa problemom: "Počela sam da se gušim..."

"Gore mi je nego ikad" Žena Darka Lazića otkrila kako se nosi sa problemom: "Počela sam da se gušim..."

Telegraf pre 13 sati
Katarina Lazić, supruga pevača Darka Lazića, podelila je sa pratiocima na Instagramu da se suočava sa problemima izazvanim alergijom. Ona je opisala svoje simptome i dala savete svima koji se bore sa sličnim poteškoćama. - Sad mi je gore neko ikada jer… »
"Nikad mi nije bilo gore, počela sam da se gušim": Žena Darka Lazića se suočila sa problemom koji sada ima dosta ljudi u…

"Nikad mi nije bilo gore, počela sam da se gušim": Žena Darka Lazića se suočila sa problemom koji sada ima dosta ljudi u…

Blic pre 14 sati
Katarina Lazić, žena Darka Lazića, podelila je na Instagramu da ima problem sa alergijom. Katarina je opisala svoje simptome i dala mali savet za sve koji se bore sa istim problemom. - Sad mi je gore neko ikada jer mi je pao imunitet, jer malo spavam… »

Vesti dana »