Povezane vesti
Beker: Žalim što sam osvojio Vimbldon sa 17 godina, imao sam previše novca, niko mi nije govorio "ne"
Sportski žurnal pre 24 sata
Sada, iz ove perspektive, to je bio recept za katastrofu. Nekadašnji nemački teniser Boris Beker (57) izjavio je da žali što je već sa 17 godina postao šampion Vimbldona, jer nije bio spreman za slavu i velika očekivanja koja su usledila. - Drago mi je… »
Teniska legenda otvorila dušu, žali zbog jedne stvari: „Imao sam previše novca, to je bio recept za katastrofu“
Nova pre 24 sata
Bivši slavni nemački teniser, Boris Beker, izjavio je da žali što je već sa 17 godina postao šampion Vimbldona. Kako je naveo bivši trener Novaka Đokovića, nije tada bio spreman za slavu i velika očekivanja koja su usledila. „Drago mi je što sam ga… »
Vesti dana »

Pet godina zatvora za bivšeg predsednika Francuske, u Srbiji bi to bio napad na stabilnost
Luftika pre 2 satajoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat, posle deset meseci blokade ponovo uspostavljen normalan rad
iKragujevac pre 1 satjoš 36 povezanih

Tajson karter se crta kao lider crvene zvezde: Evroligaški sudar pripao crveno-belima!
Hot sport pre 19 minutajoš 39 povezanih

"Kada se to desi, odmah ću tražiti izbore i dati signal parlamentu": Zelenski najavio povlačenje sa vlasti, otkrio plan
Mondo pre 4 satijoš 27 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Danska razmatra aktiviranje Člana 4 NATO-a
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 46 povezanih