Povezane vesti
"Na meni su se iživljavale pijanice": Pevači otkrili kakva poniženja trpe na nastupima: "Tugu se, prete nam, gađaju nas"
Blic pre 1 dan
Mnogi misle da život pevača izgleda kao iz filma zbog velikih zarada, ali njihov posao ima i drugu, težu stranu. Više puta su estradnjaci pričali sa kojim sve neprijatnim situacijama se suočavaju na nastupima, a o tome je govorio i pevač Ljuba Perućica… »
Kada zabava postane haos Ljuba Perućica otkrio tamnu stranu pevačkog posla: Flaše i čaše proleću pored glava
Kurir pre 1 dan
Posao pevača, iako na prvi pogled može delovati lak, zapravo nosi brojne teške situacije, o čemu je svojevremeno govorio i Ljuba Perućica. Tokom svoje karijere, susretao se sa mnogim neprijatnostima. Kao pevač koji često nastupa na privatnim proslavama… »
Vesti dana »

Vučić posle sastanaka sa evropskim i regionalnim liderima: Srbija uvažena i prepoznatljiva svuda
RTS pre 14 minutajoš 13 povezanih

Stiže zahlađenje! Svežije uz pljuskove i grmljavinu u ovim delovima zemlje olujni vetar Evo kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana
Dnevnik pre 59 minutajoš 12 povezanih

"Počela sam da se gušim": Kaća Lazić otkrila sa čime se borila nekoliko sati pre nesreće: "Odustala sam"
Blic pre 39 minutajoš 11 povezanih

SAD uvode visoke carine na lekove, nameštaj, kuhinjske elemente i teške kamione
RTV pre 19 minutajoš 7 povezanih