Povezane vesti

Vučić o incidentima u Zaječaru: Bace dimne bombe, pa kažu nismo mi nego ubačeni elementi

Vučić o incidentima u Zaječaru: Bace dimne bombe, pa kažu nismo mi nego ubačeni elementi

Euronews pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom incidenata koje su izazvali odbornici opozicije na današnjoj sednici Skupštine u Zaječaru, da predstavnici opozicije ponovo bacaju dimne bombe, pa pričaju da nisu to oni uradili, već ubačeni… »
Vučić o incidentima Zaječaru: Oni bace dimne bombe, pa onda „nismo mi, nego ubačeni elementi“

Vučić o incidentima Zaječaru: Oni bace dimne bombe, pa onda „nismo mi, nego ubačeni elementi“

Nova pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom incidenata na današnjoj sednici Skupštine u Zaječaru, da predstavnici opozicije ponovo bacaju dimne bombe, pa pričaju da nisu to oni uradili, već ubačeni elementi. „Oni bace dimne bombe, pa onda… »
Vučić o incidentima na sednici Skupštine Zaječara: Oni bace dimne bombe, pa onda „nismo mi, nego ubačeni elementi“

Vučić o incidentima na sednici Skupštine Zaječara: Oni bace dimne bombe, pa onda „nismo mi, nego ubačeni elementi“

Glas Zaječara pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom incidenata na današnjoj sednici Skupštine u Zaječaru rekao da predstavnici opozicije ponovo bacaju dimne bombe, pa pričaju da nisu to oni uradili, već ubačeni elementi. „Oni bace dimne bombe, pa onda ‘nismo… »
Vučić se sastao sa Berseom u Njujorku: Uveren sam da će saradnja sa Savetom Evrope dobiti dodatni zamah

Vučić se sastao sa Berseom u Njujorku: Uveren sam da će saradnja sa Savetom Evrope dobiti dodatni zamah

Euronews pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa generalnim sekretarom Saveta Evrope Alenom Berseom u Njujorku, na marginama 80. po redu Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, istakavši tom prilikom da je uveren da će saradnja sa Savetom Evrope… »
Vučić se sastao sa Stubom: Siguran da će odnosi sa Finskom nastaviti da se razvijaju

Vučić se sastao sa Stubom: Siguran da će odnosi sa Finskom nastaviti da se razvijaju

RTV pre 7 sati
NJUJORK - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Finske Aleksanderom Stubom u Njujorku, na marginama 80. po redu Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Vučić je istakao da je siguran da će odnosi dve zemlje nastaviti da se… »
Đurić: Srbija uložila notu zbog ulaska Vjose Osmani na Generalnu skupštinu UN

Đurić: Srbija uložila notu zbog ulaska Vjose Osmani na Generalnu skupštinu UN

Euronews pre 6 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić izjavio je danas da je delegacija Srbije uložila zvaničnu notu Ujedinjenim nacijama, jer se kosovska predsednica Vjosa Osmani "prošvercovala" u zgradu UN. Đurić je u izjavi novinarima iz Srbije koji… »

Euronews pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Finske Aleksanderom Stubom u Njujorku, na marginama 80. po redu Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Vučić je istakao da je siguran da će odnosi dve zemlje nastaviti da se razvijaju u… »
Delegacija Srbije uložila zvaničnu notu UN zbog ulaska Vjose Osmani na Generalnu skupštinu

Delegacija Srbije uložila zvaničnu notu UN zbog ulaska Vjose Osmani na Generalnu skupštinu

N1 Info pre 8 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić izjavio je danas da je delegacija Srbije uložila zvaničnu notu Ujedinjenim nacijama, jer se kosovska predsednica Vjosa Osmani "prošvercovala" u zgradu UN. Đurić je u izjavi novinarima iz Srbije koji… »

Radio 021 pre 8 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić izjavio je danas da je delegacija Srbije uložila zvaničnu notu Ujedinjenim nacijama, jer se, kako kaže, "kosovska predsednica Vjosa Osmani prošvercovala u zgradu UN". Đurić je rekao da je "Osmani od neke druge… »
"Predstavnici tzv.: Kosova su prilično nervozni" Vučić: Vjosa Osmani može da uđe u glavnu salu UN samo kao turista, u obilazak…

"Predstavnici tzv.: Kosova su prilično nervozni" Vučić: Vjosa Osmani može da uđe u glavnu salu UN samo kao turista, u obilazak…

Blic pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbi na Kosovu i Metohiju žive u dramatičnim okolnostima i da im se svakog dana uskraćuju osnovna ljudaka prava i dodao da Srbija poziva međunarodnu zajednicu da preduzme konkretne mere kako bi se… »
Vučić nakon govora na UN: "Sada na sendviče, pa nastavak borbe za Srbiju"

Vučić nakon govora na UN: "Sada na sendviče, pa nastavak borbe za Srbiju"

Euronews pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se obratio na 80. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku, gde je istakao posvećenost Srbije očuvanju mira, stabilnosti i bezbednosti svog naroda. Nakon završetka govora, Vučić je na svom… »
Vučić o izjavama Osmani: Nervoza u Prištini zbog neuspeha u SAD, Srbija sačuvala dijalog sa EU

Vučić o izjavama Osmani: Nervoza u Prištini zbog neuspeha u SAD, Srbija sačuvala dijalog sa EU

Euronews pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su izjave koje daju predstavnici tzv. Kosova rezultat njihove nervoze i istakao da je Srbija opredeljena da sačuva svoj narod i svoju zemlju i da neće da se upušta u sukobe i ratove. Vučić je, nakon… »
Đurić: Osmanijeva se "prošvercovala" u zgradu UN, uložili smo protestnu notu

Đurić: Osmanijeva se "prošvercovala" u zgradu UN, uložili smo protestnu notu

RTS pre 7 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić izjavio je da je delegacija Srbije uložila zvaničnu notu Ujedinjenim nacijama, jer se Vjosa Osmani "prošvercovala" u zgradu Ujedinjenih nacija. Marko Đurić je u izjavi novinarima iz Srbije koji izveštavaju o… »

Vesti dana »