Povezane vesti

U moru zemljanih nijansi mi biramo olive manikir Iz ugla web urednice: Kako izgleda Sarajevo Film Festival iza objektiva

U moru zemljanih nijansi mi biramo olive manikir Iz ugla web urednice: Kako izgleda Sarajevo Film Festival iza objektiva

Lepota i zdravlje pre 7 sati
Ako imate običaj da birate iste nijanse svaki put kada odete u salon ili se spremate za manikir kod kuće, ne brinite – i mi smo u istoj priči. Ali, svi ponekad moramo da izađemo iz svoje zone komfora i hrabro se otisnemo prema manikiru kome nismo skloni… »
Top hair inspo za jesen: Ashley Olsen nosi najlepšu boju kose sezone Iz ugla web urednice: Kako izgleda Sarajevo Film Festival…

Top hair inspo za jesen: Ashley Olsen nosi najlepšu boju kose sezone Iz ugla web urednice: Kako izgleda Sarajevo Film Festival…

Lepota i zdravlje pre 17 sati
Ashley Olsen je očigledno potpuno spremna za jesen – i to ne samo kada su u pitanju nove odevne kombinacije. Nekadašnja dečja zvezda, a danas uspešna dizajnerka i suosnivačica brenda The Row, nedavno je viđena sa potpuno novom nijansom kose. Nakon što je… »

Vesti dana »