Povezane vesti

Đokovićev oproštaj od teniskog oca: Nadam se da si osetio koliko si mi značio

Đokovićev oproštaj od teniskog oca: Nadam se da si osetio koliko si mi značio

Sportski žurnal pre 1 dan
Kada su nam gotovo svi okrenuli leđa i dok je naša zemlja razarana u bombardovanju, Mija i ti ste nam pružili ruku podrške i uradili sve što u vašoj moći da bi moja braća i ja mogli da nastavimo da živimo svoj san i da se bavimo sportom koji volimo… »
Đoković se oprostio od Nikole Pilića: Sjor Niko, moj teniski Otac

Đoković se oprostio od Nikole Pilića: Sjor Niko, moj teniski Otac

RTS pre 20 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković oprostio se emotivnom objavom na društvenim mrežama od Nikole Pilića, svog nekadašnjeg trenera i mentora, koji je nedavno preminuo. Nikola Pilić, legenda jugoslovenskog i svetskog tenisa, preminuo je u utorak u 87… »
Đoković se oprostio od Nikole Pilića: „Sjor Niko, moj teniski Oče“

Đoković se oprostio od Nikole Pilića: „Sjor Niko, moj teniski Oče“

Nedeljnik pre 21 sat
Najtrofejniji teniser u istoriji grend slemova, Novak Đoković, oglasio se povodom smrti Nikole Pilića, svog mentora i „teniskog oca“, koji je preminuo u 87. godini. Đoković je objavio emotivno pismo u kojem je izrazio duboku tugu i zahvalnost, ističući… »
Poruka čoveku koji je bio armatura stvaranja najvećeg sportiste svih vremena: Novak se oprostio od legendarnog Nikole Pilića!…

Poruka čoveku koji je bio armatura stvaranja najvećeg sportiste svih vremena: Novak se oprostio od legendarnog Nikole Pilića!…

Hot sport pre 21 sat
Hvala Nikoli što nam je podario Novaka, besmrtni su obojica! Nikola Pilić, istaknuti teniski stručnjak i nekadašnji selektor hrvatske Dejvis kup reprezentacije, preminuo je u 87. godini u Rijeci. Pilić je bio ključna figura u svetu tenisa, kako kao… »
Srpski teniser Novak Đoković se emotivnom porukom oprostio od Nikole Pilića

Srpski teniser Novak Đoković se emotivnom porukom oprostio od Nikole Pilića

Euronews pre 21 sat
Srpski teniser Novak Đoković se emotivnom porukom oprostio od Nikole Pilića, koji je juče preminuo u 87. godini. U pitanju je trener koji je imao ogroman uticaj na njegov razvoj i karijeru. "Dragi Sjor Niko, primio sam tužnu vest danas dok sam bio na… »
Novaka obuzela tuga: Niko, kada su nam skoro svi okrenuli leđa…

Novaka obuzela tuga: Niko, kada su nam skoro svi okrenuli leđa…

Sport klub pre 22 sata
Novak Đoković posvetio je svom mentoru Nikoli Piliću dug i emotivan post na Instagramu u kojem je pokušao rečima da objasni šta mu je Šjor Niko značio i znači u životu i karijeri. Dan nakon što je saznao za odlazak čoveka koji je preuzeo brigu o njemu… »
Novak Đoković se oglasio zbog smrti Nikole Pilića

Novak Đoković se oglasio zbog smrti Nikole Pilića

Nova pre 21 sat
Novak Đoković, najtrofejniji teniser u istoriji grend slemova, oglasio se povodom smrti Nikole Pilića koji je preminuo u utorak. Pilić je poznat kao Novakov teniski otac, a preminuo je u 87. godini. Đoković se oglasio povodom njegove smrti. „Dragi Sjor… »
Novak se oglasio zbog smrti svog teniskog oca – Ovo je napisao o čuvenom Piliću: Kada su nam gotovo svi okrenuli leđa...

Novak se oglasio zbog smrti svog teniskog oca – Ovo je napisao o čuvenom Piliću: Kada su nam gotovo svi okrenuli leđa...

Dnevnik pre 21 sat
Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se povodom smrti Nikole Pilića, koji je preminuo u 87. godini u Rijeci. Đoković je na društvenim mrežama podelio sledeću poruku: „Dragi Sjor Niko, Primio sam tužnu vest danas dok sam bio na terenu… »
"Sjor Niko, moj teniski otac..." Novak Đoković se rečima koje cepaju dušu oglasio posle smrti Nikole Pilića

"Sjor Niko, moj teniski otac..." Novak Đoković se rečima koje cepaju dušu oglasio posle smrti Nikole Pilića

Kurir pre 22 sata
Legenda hrvatskog i svetskog tenisa Nikola Pilić umro je u Rijeci u 87. godini. Pilić je napravio veliki uspeh kao trener, trenirao je brojne igrače, a bio je jedan od ključnih ljudi na početku karijere srpskog tenisera Novaka Đokovića. Njih dvojica su… »
Đokovićevo oproštajno pismo Piliću: „Dok je naša zemlja razarana u bombardovanju...”

Đokovićevo oproštajno pismo Piliću: „Dok je naša zemlja razarana u bombardovanju...”

Sputnik pre 21 sat
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, oglasio se povodom smrti njegovog nekadašnjeg trenera Nikole Pilića. Pilić, koji je davnih dana primio Novaka u svoju akademiju, a potom mu bio i trener u Dejvis kup reprezentaciji Srbije, preminuo je u… »
"Kada su svi okrenuli leđa i bombardovali nas, ti si pružio ruku": Novak Đoković se oprostio od svog učitelja

"Kada su svi okrenuli leđa i bombardovali nas, ti si pružio ruku": Novak Đoković se oprostio od svog učitelja

Mondo pre 21 sat
Od Nikole Pilića se sada oprostio i Novak Đoković. Nakon brojnih omaža i oproštaja od igračke i trenerske teniske veličine, njegov najveći biser se oglasio. Upravo je Nikola Pilić "teniski otac" Novaka Đokovića i jako je teško i emotivno primio vest o… »
Oglasio se Đoković zbog smrti svog teniskog oca

Oglasio se Đoković zbog smrti svog teniskog oca

B92 pre 22 sata
Novak Đoković oglasio se povodom srmti legendarnog Nikole Pilića. Slavni teniser i trener Nikola Pilić preminuo je u 87. godini u Rijeci. Slavni teniser i trener Nikola Pilić preminuo je u 87. godini u Rijeci. Đoković je na društvenim mrežama podelio… »
Đokovićevo oproštajno pismo Nikoli Piliću

Đokovićevo oproštajno pismo Nikoli Piliću

Politika pre 21 sat
Najbolji teniser svih vremena, oglasio se povodom smrti svog nekadašnjeg trenera Nikole Pilića. Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, oglasio se povodom smrti svog nekadašnjeg trenera Nikole Pilića. Pilić, koji je davnih dana primio Novaka u… »
"Počivaj u miru, moj teniski oče!" Najpoznatiji đak Nikole Pilića se emotivno oprostio od legende

"Počivaj u miru, moj teniski oče!" Najpoznatiji đak Nikole Pilića se emotivno oprostio od legende

Večernje novosti pre 21 sat
VEST da je preminuo čuveni teniski stručnjak Nikola Pilić pogodila je mnoge, a možda najviše njegovog najpoznatijeg đaka, Novaka Đokovića. FOTO: Goran Čvorović Najbolji igrač sveta se emotivnim rečima oprostio od teniskog oca. - Dragi Sjor Niko. Primio… »
Đoković se oglasio zbog smrti Nikole Pilića: "Sjor Niko, moj teniski otac, osećaj praznine i tuge me obuzeo"

Đoković se oglasio zbog smrti Nikole Pilića: "Sjor Niko, moj teniski otac, osećaj praznine i tuge me obuzeo"

Telegraf pre 22 sata
Svet belog sport potresla je vest zbog smrti poznatog jugoslovenskog tenisera i trenera, Nikole Pilića, koji je bio poznat i kao "teniski otac" najboljeg srpskog tenisera, Novaka Đokovića. On je preminuo juče, a dan kasnije stigla je i oproštajna poruka… »
Emotivna poruka Čilića nakon smrti Pilića: „Dragi Niki, vreme tako brzo prođe…“

Emotivna poruka Čilića nakon smrti Pilića: „Dragi Niki, vreme tako brzo prođe…“

Nova pre 1 dan
Marin Čilić, čuveni hrvatski teniser, oprostio se emotivnom porukom od Nikole Pilića, koji je preminuo u 87. godini u Rijeci. Novak Đoković je često Pilića nazivao svojim teniskim ocem, jer se razvijao upravo na njegovoj čuvenoj akademiji, a pored toga… »

Vesti dana »