Povezane vesti
"Ana Sević će nam krstiti drugo dete" Darko Lazić šokirao naciju: Mi smo...
Kurir 24.09.2025
Darko Lazić došao je na promociju pesme Tijane Matić, sestre, svoje supruge Katarine. Pored Darka i Katarine na promociju je došla i njegova bivša žena Ana Sević sa mužem Danijelom. - Mi smo familija, Ana Sević, Danijel, Kaća, ja, kuma Andreana… »
"Ana Sević će biti kuma našem drugom detetu" Darko i Katarina o odnosu sa njegovom bivšom ženom: Familija smo!
Telegraf 24.09.2025
Pevač Darko Lazić prisustvovao je promociji pesme svoje svastike, Tijane Matić, a uz njega je bila i supruga Katarina. Pored njih, na događaju su se pojavili i njegova bivša žena Ana Sević sa suprugom Danijelom, što je pokazalo da bivši partneri mogu… »
Vesti dana »
Živi zid i crvena linija za Generalštab: Građani poručuju da neće dati narodno kulturno dobro (UŽIVO)
Novi magazin pre 3 satajoš 17 povezanih
Poginulo svih 20 članova posade u padu turskog vojnog aviona, Erdogan izrazio saučešće
RTV pre 29 minutajoš 30 povezanih
Studenti u blokadi objavili prvo upozorenje za Generalštab: Postavili tri zahteva
Pravda pre 3 satajoš 33 povezane
Ministarka energetike: Ruska strana spremna da prepusti kontrolu i uticaj nad NIS-om trećem licu
In medija pre 2 satajoš 36 povezanih
Ukrajina: Napali smo rafineriju nafte; FSB: Kijev planirao otmicu ruskog aviona, gađali smo vojne ciljeve
RTS pre 34 minutajoš 26 povezanih