Povezane vesti
Određen pritvor majci bebe koja je umrla posle pada niz stepenice
N1 Info pre 6 sati
Viši sud u Sremskoj Mitrovici odredio je pritvor do 30 dana M.S. (20) majci jednogodišnje bebe koja je preminula u bolnici posle pada niz stepenice. Mediji su objavili da je beba krajem avgusta pala niz stepenice kuće u Laćarku, posle čega je bila u… »
Pritvor za majku iz laćarka Beba je pala niz stepenice, nakon čega je bila u bolnici, gde je 11. septembra preminula
Alo pre 6 sati
Viši sud u Sremskoj Mitrovici odredio je do 30 dana pritvor M.S. (20), majci jednogodišnje bebe koja je preminula u bolnici. Beogradski mediji navode da je beba krajem avgusta pala niz stepenice kuće u Laćarku, nakon čega je bila u bolnici, gde je 11… »
Majci preminule bebe određen pritvor do 30 dana
Politika pre 6 sati
Sumnjiči se za izazivanje opšte opasnosti i nasilje u porodici. Viši sud u Sremskoj Mitrovici odredio je do 30 dana pritvor M.S. (20), majci jednogodišnje bebe koja je preminula u bolnici. Beogradski mediji navode da je beba krajem avgusta pala niz… »
Određen pritvor majci bebe koja je preminula nakon pada niz stepenice u Laćarku
Telegraf pre 6 sati
Viši sud u Sremskoj Mitrovici odredio je do 30 dana pritvor Miri S. (20), majci jednogodišnje bebe koja je preminula u bolnici. Kako je Telegraf.rs već pisao, beba je krajem avgusta pala niz stepenice kuće u Laćarku, nakon čega je bila u bolnici, gde je… »
Mučni detalji kratkog života nastradale devojčice (1) iz Laćarka Baka progovorila o paklu kroz koji je prolazila "Poslala mi…
Dnevnik pre 8 sati
Ispovest majke uhapšene M. S. koja se nalazi u pritvoru pod sumnjom da je odgovorna za smrt ćerke stare godinu i po dana, ledi krv u žilama. Jezivi detalji surovog života bebe potresli su srpsku javnost. Kako navodi Informer, žena je u razgovoru sa… »
Dete čuvalo bebu kada se dogodila tragedija u laćarku Jezivi detalji u vezi smrti jednogodišnje devojčice
Alo pre 9 sati
-Tog 29. avgusta ćerka me je pozvala u 15 do 5 ujutro i pitala da čuvam unuku. Objasnila sam joj da idem na posao u berbu grožđa i poslala sam svog najstarijeg sina (13) da ode po unuku i dovede je kod nas. Jer ja znam da bi je ovde čuvala sva moja deca… »
Malecka je slučajno razbila flašicu, a moja ćerka joj je lupala šamare Ispovest bake nastradale bebe iz Laćarka
Alo pre 12 sati
Ceo život je zlostavljala dete, imala je silne povrede i prelome, pre smrti je preživela i sepsu. Gledala ju je samo kao teret, ističe ožalošćena žena. - Svojoj ćerci želim da belog dana više ne vidi, kao što ni moja unuka više beli dan videti neće… »
"Veče pre smrti ona je mene samo ljubila kao da je nešto predosetila" Bolna ispovest bake čija je unučica preminula u Laćarku…
Alo pre 12 sati
Ceo život je zlostavljala dete, imala je silne povrede i prelome, pre smrti je preživela i sepsu. Gledala ju je samo kao teret, ističe ožalošćena žena. - Svojoj ćerci želim da belog dana više ne vidi, kao što ni moja unuka više beli dan videti neće… »
Vesti dana »

"Skandalozno, žaliću: Se!" Sarkozi se oglasio nakon što je osuđen na 5 godina zatvora: Nevin sam!
Blic pre 3 satajoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat, posle deset meseci blokade ponovo uspostavljen normalan rad
iKragujevac pre 27 minutajoš 35 povezanih

Zelenski spreman na ostavku ako... Evo šta je obećao Trampu, razume da Ukrajinci možda žele "lidera sa novim mandatom" da potpiše mir sa Rusijom (foto, video)
Kurir pre 4 satijoš 27 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Danska razmatra aktiviranje Člana 4 NATO-a
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih