Повезане вести
Одређен притвор мајци бебе која је умрла после пада низ степенице
Н1 Инфо 25.09.2025
Виши суд у Сремској Митровици одредио је притвор до 30 дана М.С. (20) мајци једногодишње бебе која је преминула у болници после пада низ степенице. Медији су објавили да је беба крајем августа пала низ степенице куће у Лаћарку… »
Притвор за мајку из лаћарка Беба је пала низ степенице, након чега је била у болници, где је 11. септембра преминула
Ало 25.09.2025
Виши суд у Сремској Митровици одредио је до 30 дана притвор М.С. (20), мајци једногодишње бебе која је преминула у болници. Београдски медији наводе да је беба крајем августа пала низ степенице куће у Лаћарку, након чега је била… »
Мајци преминуле бебе одређен притвор до 30 дана
Политика 25.09.2025
Сумњичи се за изазивање опште опасности и насиље у породици. Виши суд у Сремској Митровици одредио је до 30 дана притвор М.С. (20), мајци једногодишње бебе која је преминула у болници. Београдски медији наводе да је беба… »
Одређен притвор мајци бебе која је преминула након пада низ степенице у Лаћарку
Телеграф 25.09.2025
Виши суд у Сремској Митровици одредио је до 30 дана притвор Мири С. (20), мајци једногодишње бебе која је преминула у болници. Како је Телеграф.рс већ писао, беба је крајем августа пала низ степенице куће у Лаћарку, након чега… »
Мучни детаљи кратког живота настрадале девојчице (1) из Лаћарка Бака проговорила о паклу кроз који је пролазила "Послала ми…
Дневник 25.09.2025
Исповест мајке ухапшене М. С. која се налази у притвору под сумњом да је одговорна за смрт ћерке старе годину и по дана, леди крв у жилама. Језиви детаљи суровог живота бебе потресли су српску јавност. Како наводи Информер… »
Дете чувало бебу када се догодила трагедија у лаћарку Језиви детаљи у вези смрти једногодишње девојчице
Ало 25.09.2025
-Тог 29. августа ћерка ме је позвала у 15 до 5 ујутро и питала да чувам унуку. Објаснила сам јој да идем на посао у бербу грожђа и послала сам свог најстаријег сина (13) да оде по унуку и доведе је код нас. Јер ја знам да би је… »
Малецка је случајно разбила флашицу, а моја ћерка јој је лупала шамаре Исповест баке настрадале бебе из Лаћарка
Ало 25.09.2025
Цео живот је злостављала дете, имала је силне повреде и преломе, пре смрти је преживела и сепсу. Гледала ју је само као терет, истиче ожалошћена жена. - Својој ћерци желим да белог дана више не види, као што ни моја унука више… »
"Вече пре смрти она је мене само љубила као да је нешто предосетила" Болна исповест баке чија је унучица преминула у Лаћарку…
Ало 25.09.2025
Цео живот је злостављала дете, имала је силне повреде и преломе, пре смрти је преживела и сепсу. Гледала ју је само као терет, истиче ожалошћена жена. - Својој ћерци желим да белог дана више не види, као што ни моја унука више… »
Вести дана »
Владан Милојевић више нема опција за Штурм: Повредио се још један играч Црвене звезде
Мондо пре 3 минутајош 110 повезаних
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 13 минутајош 30 повезаних
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 3 сатајош 51 повезана