Povezane vesti

Određen pritvor majci bebe koja je umrla posle pada niz stepenice

Određen pritvor majci bebe koja je umrla posle pada niz stepenice

N1 Info pre 6 sati
Viši sud u Sremskoj Mitrovici odredio je pritvor do 30 dana M.S. (20) majci jednogodišnje bebe koja je preminula u bolnici posle pada niz stepenice. Mediji su objavili da je beba krajem avgusta pala niz stepenice kuće u Laćarku, posle čega je bila u… »
Pritvor za majku iz laćarka Beba je pala niz stepenice, nakon čega je bila u bolnici, gde je 11. septembra preminula

Pritvor za majku iz laćarka Beba je pala niz stepenice, nakon čega je bila u bolnici, gde je 11. septembra preminula

Alo pre 6 sati
Viši sud u Sremskoj Mitrovici odredio je do 30 dana pritvor M.S. (20), majci jednogodišnje bebe koja je preminula u bolnici. Beogradski mediji navode da je beba krajem avgusta pala niz stepenice kuće u Laćarku, nakon čega je bila u bolnici, gde je 11… »
Majci preminule bebe određen pritvor do 30 dana

Majci preminule bebe određen pritvor do 30 dana

Politika pre 6 sati
Sumnjiči se za izazivanje opšte opasnosti i nasilje u porodici. Viši sud u Sremskoj Mitrovici odredio je do 30 dana pritvor M.S. (20), majci jednogodišnje bebe koja je preminula u bolnici. Beogradski mediji navode da je beba krajem avgusta pala niz… »
Određen pritvor majci bebe koja je preminula nakon pada niz stepenice u Laćarku

Određen pritvor majci bebe koja je preminula nakon pada niz stepenice u Laćarku

Telegraf pre 6 sati
Viši sud u Sremskoj Mitrovici odredio je do 30 dana pritvor Miri S. (20), majci jednogodišnje bebe koja je preminula u bolnici. Kako je Telegraf.rs već pisao, beba je krajem avgusta pala niz stepenice kuće u Laćarku, nakon čega je bila u bolnici, gde je… »
Mučni detalji kratkog života nastradale devojčice (1) iz Laćarka Baka progovorila o paklu kroz koji je prolazila "Poslala mi…

Mučni detalji kratkog života nastradale devojčice (1) iz Laćarka Baka progovorila o paklu kroz koji je prolazila "Poslala mi…

Dnevnik pre 8 sati
Ispovest majke uhapšene M. S. koja se nalazi u pritvoru pod sumnjom da je odgovorna za smrt ćerke stare godinu i po dana, ledi krv u žilama. Jezivi detalji surovog života bebe potresli su srpsku javnost. Kako navodi Informer, žena je u razgovoru sa… »
Dete čuvalo bebu kada se dogodila tragedija u laćarku Jezivi detalji u vezi smrti jednogodišnje devojčice

Dete čuvalo bebu kada se dogodila tragedija u laćarku Jezivi detalji u vezi smrti jednogodišnje devojčice

Alo pre 9 sati
-Tog 29. avgusta ćerka me je pozvala u 15 do 5 ujutro i pitala da čuvam unuku. Objasnila sam joj da idem na posao u berbu grožđa i poslala sam svog najstarijeg sina (13) da ode po unuku i dovede je kod nas. Jer ja znam da bi je ovde čuvala sva moja deca… »
Malecka je slučajno razbila flašicu, a moja ćerka joj je lupala šamare Ispovest bake nastradale bebe iz Laćarka

Malecka je slučajno razbila flašicu, a moja ćerka joj je lupala šamare Ispovest bake nastradale bebe iz Laćarka

Alo pre 12 sati
Ceo život je zlostavljala dete, imala je silne povrede i prelome, pre smrti je preživela i sepsu. Gledala ju je samo kao teret, ističe ožalošćena žena. - Svojoj ćerci želim da belog dana više ne vidi, kao što ni moja unuka više beli dan videti neće… »
"Veče pre smrti ona je mene samo ljubila kao da je nešto predosetila" Bolna ispovest bake čija je unučica preminula u Laćarku…

"Veče pre smrti ona je mene samo ljubila kao da je nešto predosetila" Bolna ispovest bake čija je unučica preminula u Laćarku…

Alo pre 12 sati
Ceo život je zlostavljala dete, imala je silne povrede i prelome, pre smrti je preživela i sepsu. Gledala ju je samo kao teret, ističe ožalošćena žena. - Svojoj ćerci želim da belog dana više ne vidi, kao što ni moja unuka više beli dan videti neće… »

Vesti dana »