Povezane vesti
Ove kobasice se povlače sa tržišta Sadrže alergen koji može biti opasna po zdravlje
Dnevnik pre 8 sati
Polutrajna kobasica Jeger, proizvođača "Moja Tvrtka" doomiz Samobora povlači se zbog nedeklarisanog alergena iz mlečnih proteina u proizvodu. Kako je saopštio Državni inspektorat Hrvatske opozvani Jaeger nosi oznaku "upotrebiti do 4. oktobra 2025… »
Povlači se popularna kobasica: "Ne jedite je"
B92 pre 13 sati
Polutrajna kobasica Jeger, proizvođača "Moja Tvrtka" doo, povlači se zbog nedeklarisanog alergena i mlečnih proteina u proizvodu, saopštio je Državni inspektorat Hrvatske. "S obzirom na to da proizvod ne obeležava alergen mlečni protein, proizvod može… »
Hitno se iz prodaje povlače popularne kobasice! Sadrže opasan alergen koji može biti rizičan za potrošače
Kurir pre 14 sati
Kako je saopštio Državni inspektorat Hrvatske opozvani Jaeger nosi oznaku "upotrebiti do 4. oktobra 2025. godine", sa brojem lota 80390, a proizvodi ga "Moja Tvrtka" iz Samobora. "S obzirom na to da proizvod ne obeležava alergen mlečni protein, proizvod… »
Hitno se povlači popularna kobasica sa hrvatskog tržišta: Proizvod nije u skladu sa zakonima o bezbednosti hrane
Blic pre 15 sati
Polutrajna kobasica Jeger, proizvođača "Moja Tvrtka" doo, povlači se zbog nedeklarisanog alergena i mlečnih proteina u proizvodu, saopštio je Državni inspektorat Hrvatske. "S obzirom na to da proizvod ne obeležava alergen mlečni protein, proizvod može… »
Hitno se povlači popularna kobasica sa Hrvatskog tržišta: Proizvod može predstavljati zdravstveni rizik
Blic pre 24 sata
Polutrajna kobasica Jeger, proizvođača „Moja Tvrtka“ doo, povlači se zbog nedeklarisanog alergena i mlečnih proteina u proizvodu, saopštio je danas Državni inspektorat Hrvatske. - S obzirom na to da proizvod ne obeležava alergen mlečni protein, proizvod… »
Vesti dana »

Oglasio se Janaf zbog sankcija NIS-u: "Važno je i za Hrvatsku, ostajemo bez prihoda"! Traže rešenje
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih

Đurić na sastanku sa predstavnicima američkih jevrejskih organizacija: Pozvao na oslobađanje Alona Ohela iz Hamasovog zatočeništva
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Novi udar na Krim: Ukrajinska vojska uništila ruske avione i radare
Kurir pre 16 minutajoš 1 povezana

Danski ministar odbrane: Nema dokaza da su Rusi upravljali dronovima iznad aerodroma
Danas pre 3 satajoš 2 povezane