Повезане вести
А1 Србија: Крагујевац добио соларне клупе и малу библиотеку у оквиру пројекта „Никло као ја“
Крагујевачке пре 22 дана
Прошле године у оквиру пројекта „Никло као ја“, А1 Србија унапредила је урбани врт у Крагујевцу, претворивши га из кишне баште у цветно-декоративни врт, осмишљен тако да пружа одрживу, а живописну алтернативу, користећи биљке… »
Крагујевац добио соларне клупе и малу библиотеку у оквиру пројекта „Никло као ја“ (ФОТО)
ИнфоКГ пре 22 дана
А1 Србија унапређује постојећи урбани врт новим садржајима за заједницу Прошле године у оквиру пројекта „Никло као ја“, А1 Србија унапредила је урбани врт у Крагујевцу, претворивши га из кишне баште у цветно-декоративни врт… »
Крагујевац добио соларне клупе и малу библиотеку у оквиру пројекта „Никло као ја“
Сербиан Невс Медиа пре 22 дана
Прошле године у оквиру пројекта „Никло као ја“, А1 Србија унапредила је урбани врт у Крагујевцу, претворивши га из кишне баште у цветно-декоративни врт, осмишљен тако да пружа одрживу, а живописну алтернативу, користећи биљке… »
Крагујевац добио соларне клупе и малу библиотеку у оквиру пројекта Никло као ја
Прессек пре 22 дана
А1 Србија унапређује постојећи урбани врт новим садржајима за заједницу Прошле године у оквиру пројекта „Никло као ја“, А1 Србија унапредила је урбани врт у Крагујевцу, претворивши га из кишне баште у цветно-декоративни врт… »
Крагујевац добио соларне клупе и малу библиотеку у оквиру пројекта „Никло као ја“
Глас Шумадије пре 23 дана
А1 : Крагујевац добио соларне клупе и малу библиотеку у оквиру пројекта „Никло као ја“
Велики парк пре 22 дана
Прошле године у оквиру пројекта „Никло као ја“, А1 Србија унапредила је урбани врт у Крагујевцу, претворивши га из кишне баште у цветно-декоративни врт, осмишљентако да пружаодрживу, а живописнуалтернативу… »
Ритам града Кг пре 23 дана
Вести дана »

Стање повређених у несрећи код Сремске Митровице: Седам на интензивној нези
Радио 021 пре 19 минутајош 19 повезаних

Новинар Нове: Сремска Митровица прогласила понедељак за Дан жалости због трагедије
Н1 Инфо пре 8 минутајош 33 повезане

Мали: Србија ће наћи решење за финансијске трансакције на пумпама НИС-а
РТВ пре 29 минутајош 13 повезаних

Пауновић: Закон о јединственом бирачком списку почетком новембра пред посланцима
РТВ пре 39 минутајош 8 повезаних