Повезане вести
А1 Србија: Крагујевац добио соларне клупе и малу библиотеку у оквиру пројекта „Никло као ја“
Крагујевачке 25.09.2025
Прошле године у оквиру пројекта „Никло као ја“, А1 Србија унапредила је урбани врт у Крагујевцу, претворивши га из кишне баште у цветно-декоративни врт, осмишљен тако да пружа одрживу, а живописну алтернативу, користећи биљке… »
Крагујевац добио соларне клупе и малу библиотеку у оквиру пројекта „Никло као ја“ (ФОТО)
ИнфоКГ 25.09.2025
А1 Србија унапређује постојећи урбани врт новим садржајима за заједницу Прошле године у оквиру пројекта „Никло као ја“, А1 Србија унапредила је урбани врт у Крагујевцу, претворивши га из кишне баште у цветно-декоративни врт… »
Крагујевац добио соларне клупе и малу библиотеку у оквиру пројекта „Никло као ја“
Сербиан Невс Медиа 25.09.2025
Прошле године у оквиру пројекта „Никло као ја“, А1 Србија унапредила је урбани врт у Крагујевцу, претворивши га из кишне баште у цветно-декоративни врт, осмишљен тако да пружа одрживу, а живописну алтернативу, користећи биљке… »
Крагујевац добио соларне клупе и малу библиотеку у оквиру пројекта Никло као ја
Прессек 25.09.2025
А1 Србија унапређује постојећи урбани врт новим садржајима за заједницу Прошле године у оквиру пројекта „Никло као ја“, А1 Србија унапредила је урбани врт у Крагујевцу, претворивши га из кишне баште у цветно-декоративни врт… »
Крагујевац добио соларне клупе и малу библиотеку у оквиру пројекта „Никло као ја“
Глас Шумадије 25.09.2025
А1 : Крагујевац добио соларне клупе и малу библиотеку у оквиру пројекта „Никло као ја“
Велики парк 25.09.2025
Прошле године у оквиру пројекта „Никло као ја“, А1 Србија унапредила је урбани врт у Крагујевцу, претворивши га из кишне баште у цветно-декоративни врт, осмишљентако да пружаодрживу, а живописнуалтернативу… »
Ритам града Кг 25.09.2025
Вести дана »
Срушио се мали авион код Суботице, једна особа погинула, пилот хоспитализован
Спутник пре 1 сатјош 55 повезаних
Држава се „опростила“ од 54 милијарде динара од ПДВ: Шта је кумовало паду прихода од најиздашнијег пореза?
Недељник пре 7 сатијош 19 повезаних
Србија доделила три лиценце за мобилну 5Г мрежу: Телекому Србија, Иеттелу и А1
Блоомберг Адриа пре 4 сатијош 28 повезаних