Povezane vesti

Nastavak suđenja za otmicu u Sremskoj Kamenici: Maloletnika zatvorili u gepeku, otmičari tražili otkup – jedan priznao da je…

Nastavak suđenja za otmicu u Sremskoj Kamenici: Maloletnika zatvorili u gepeku, otmičari tražili otkup – jedan priznao da je…

Kurir pre 2 sata
Pred sudom u Novom Sadu nastavljeno je suđenje u slučaju otmice mladića iz Sremske Kamenice, koja se dogodila u februaru 2023. godine. Na optuženičkoj klupi našao se B. G. (22) iz Novog Sada, jedan od četvorice okrivljenih. On je delimično priznao… »
Oteli mladića u Sremskoj Kamenici, pa od njegovog oca tražili otkup: Jedan od optuženih delimično priznao da je učestvovao

Oteli mladića u Sremskoj Kamenici, pa od njegovog oca tražili otkup: Jedan od optuženih delimično priznao da je učestvovao

Nova pre 3 sata
Jedan od četvorice okrivljenih za otmicu mladića iz Sremske Kamenice, B. G. (22) iz Novog Sada, juče je delimično priznao da je učestvovao u tom krivičnom delu. Kako piše Dnevnik, ponovio je da se nije obraćao, niti prilazio oštećenom N. T. i da ga čak… »
Jedan od okrivljenih za kidnapovanje mladića iz Sremske Kamenice delimično priznao učešće u otmici

Jedan od okrivljenih za kidnapovanje mladića iz Sremske Kamenice delimično priznao učešće u otmici

Radio 021 pre 4 sati
Jedan od četvorice okrivljenih za otmicu mladića iz Sremske Kamenice, B. G. (22) iz Novog Sada, juče je delimično priznao da je učestvovao u tom krivičnom delu. Kako piše Dnevnik, onovio je da se nije obraćao, niti prilazio oštećenom N. T. i da ga čak ne… »
Jedan od četvorice uhapšenih za kidnapovanje mladića u Sremskoj Kamenici delimično priznao učešće u otmici

Jedan od četvorice uhapšenih za kidnapovanje mladića u Sremskoj Kamenici delimično priznao učešće u otmici

Moj Novi Sad pre 4 sati
Jedan od četvorice okrivljenih za otmicu N. T. (19) iz Sremske Kamenice koja se dogodila u februaru 2023. godine B. G. (22) iz Novog Sada, juče je delimično priznao da je učestvovao u tom krivičnom delu. – Moje učešće u otmici je bilo drugačije u odnosu… »
Nastavak suđenja za otmicu u sremskoj kamenici Optuženi je delimično priznao delo koje mu se stavlja na teret

Nastavak suđenja za otmicu u sremskoj kamenici Optuženi je delimično priznao delo koje mu se stavlja na teret

Alo pre 4 sati
Jedan od četvorice okrivljenih za otmicu N. T. (19) iz Sremske Kamenice Borivoj G. (22) iz Novog Sada, juče je delimično priznao da je učestvovao u tom krivičnom delu. - Moje učešće u otmici je bilo drugačije u odnosu na način kako je to opisano u… »
Od četvorice okrivljenih za kidnapovanje u sremskoj kamenici, na optuženičkoj klupi samo jedan Delimično priznao učešće u…

Od četvorice okrivljenih za kidnapovanje u sremskoj kamenici, na optuženičkoj klupi samo jedan Delimično priznao učešće u…

Dnevnik pre 5 sati
Jedan od četvorice okrivljenih za otmicu N. T. (19) iz Sremske Kamenice Borivoj G. (22) iz Novog Sada, juče je delimično priznao da je učestvovao u tom krivičnom delu. - Moje učešće u otmici je bilo drugačije u odnosu na način kako je to opisano u… »

Vesti dana »