Povezane vesti
Nastavak suđenja za otmicu u Sremskoj Kamenici: Maloletnika zatvorili u gepeku, otmičari tražili otkup – jedan priznao da je…
Kurir pre 21 dana
Pred sudom u Novom Sadu nastavljeno je suđenje u slučaju otmice mladića iz Sremske Kamenice, koja se dogodila u februaru 2023. godine. Na optuženičkoj klupi našao se B. G. (22) iz Novog Sada, jedan od četvorice okrivljenih. On je delimično priznao… »
Oteli mladića u Sremskoj Kamenici, pa od njegovog oca tražili otkup: Jedan od optuženih delimično priznao da je učestvovao
Nova pre 21 dana
Jedan od četvorice okrivljenih za otmicu mladića iz Sremske Kamenice, B. G. (22) iz Novog Sada, juče je delimično priznao da je učestvovao u tom krivičnom delu. Kako piše Dnevnik, ponovio je da se nije obraćao, niti prilazio oštećenom N. T. i da ga čak… »
Jedan od okrivljenih za kidnapovanje mladića iz Sremske Kamenice delimično priznao učešće u otmici
Radio 021 pre 21 dana
Jedan od četvorice okrivljenih za otmicu mladića iz Sremske Kamenice, B. G. (22) iz Novog Sada, juče je delimično priznao da je učestvovao u tom krivičnom delu. Kako piše Dnevnik, onovio je da se nije obraćao, niti prilazio oštećenom N. T. i da ga čak ne… »
Jedan od četvorice uhapšenih za kidnapovanje mladića u Sremskoj Kamenici delimično priznao učešće u otmici
Moj Novi Sad pre 21 dana
Jedan od četvorice okrivljenih za otmicu N. T. (19) iz Sremske Kamenice koja se dogodila u februaru 2023. godine B. G. (22) iz Novog Sada, juče je delimično priznao da je učestvovao u tom krivičnom delu. – Moje učešće u otmici je bilo drugačije u odnosu… »
Nastavak suđenja za otmicu u sremskoj kamenici Optuženi je delimično priznao delo koje mu se stavlja na teret
Alo pre 21 dana
Jedan od četvorice okrivljenih za otmicu N. T. (19) iz Sremske Kamenice Borivoj G. (22) iz Novog Sada, juče je delimično priznao da je učestvovao u tom krivičnom delu. - Moje učešće u otmici je bilo drugačije u odnosu na način kako je to opisano u… »
Od četvorice okrivljenih za kidnapovanje u sremskoj kamenici, na optuženičkoj klupi samo jedan Delimično priznao učešće u…
Dnevnik pre 21 dana
Jedan od četvorice okrivljenih za otmicu N. T. (19) iz Sremske Kamenice Borivoj G. (22) iz Novog Sada, juče je delimično priznao da je učestvovao u tom krivičnom delu. - Moje učešće u otmici je bilo drugačije u odnosu na način kako je to opisano u… »
Vesti dana »

Tramp vodi „dug razgovor“ sa Putinom, dan uoči sastanka sa Zelenskim u Beloj kući
Danas pre 3 minutajoš 26 povezanih

"Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu": Oglasila se direktorka Pete beogradske gimnazije: Evo da li će biti na dužnosti nakon konkursa
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih

Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 44 minutajoš 11 povezanih

Sandro Gozi pozdravlja uvrštavanje u uži izbor srpskog studentskog pokreta za nagradu Saharovlj za 2025. godinu
Ozon press pre 5 satijoš 14 povezanih