Povezane vesti

Nova Vaterpolo regionalna liga počinje u petak derbijem Novog Beograda i Zvezde

Nova Vaterpolo regionalna liga počinje u petak derbijem Novog Beograda i Zvezde

Radio sto plus pre 2 sata
Kako je danas saopšteno iz takmičenja, u elitnom rangu Premijer ligi učestvovaće pet srpskih i tri crnogorska tima – Radnički Kragujevac, Jadran Herceg Novi, Novi Beograd, Šabac, Primorac, Crvena zvezda, Partizan i Budućnost Podgorica. Posle dvokružnog… »
Partizan AdmiralBet želi da popravi utisak: "Istrošili smo kredit, ne sme kao u prošlom kolu"

Partizan AdmiralBet želi da popravi utisak: "Istrošili smo kredit, ne sme kao u prošlom kolu"

Sportske.net pre 7 sati
Partizan AdmiralBet je odlično počeo sezonu - dve pobede nad Karvinom i plasman u Ligu Evrope, a onda i pobeda na gostovanju Dubočici, ali su u svom trećem vezanom gostovanju izgubili od Pančeva. Petak, 18:30 je premijera na domaćem terenu, kada stiže… »
Martinović najavio meč sa crvenom zvezdom: "Neće biti nimalo lako, ali sam uveren da ćemo na našem bazenu i pred našom…

Martinović najavio meč sa crvenom zvezdom: "Neće biti nimalo lako, ali sam uveren da ćemo na našem bazenu i pred našom…

Kurir pre 8 sati
"Crvena zvezda je odlična ekipa sa nekoliko sjajnih pojedinaca. Siguran sam da neće biti nimalo lako, ali sam isto tako uveren da ćemo na našem bazenu i pred našom publikom dati sve od sebe da pobedimo i da početak takmičenja u regionalnoj ligi otvorimo… »
Martinović: Daćemo sve od sebe da pobedom protiv Zvezde počnemo Regionalnu ligu

Martinović: Daćemo sve od sebe da pobedom protiv Zvezde počnemo Regionalnu ligu

Sportski žurnal pre 8 sati
Takmičenje ove sezone okuplja osam klubova, a učestvovaće ekipe iz Srbije i Crne Gore. Vaterpolista Novog Beograda Vasilije Martinović izjavio je danas pred utakmicu prvog kola Regionalne lige da je Crvena zvezda odličan tim sa nekoliko sjajnih… »
Zvezda gost novog Beograda: Nova Regionalna liga za vaterpoliste startuje sutra na bazenu src "11.april"

Zvezda gost novog Beograda: Nova Regionalna liga za vaterpoliste startuje sutra na bazenu src "11.april"

Večernje novosti pre 10 sati
POSLE 20 godina vaterpolo klubovi Srbije i Crne Gore igraće u zajedničkoj ligi. Nova regionalna liga bez hrvatskih i slovenačkih klubova startuje sutra utakmicom Novi Beograd – Crvena zvezda. Čelnici oba Saveza su naglasila da je Liga otvorena za… »
Partizan čeka Kikindu: Crno-beli će sutra u trećem kolu ARKUS lige pokušati da poprave utisak iz Pančeva

Partizan čeka Kikindu: Crno-beli će sutra u trećem kolu ARKUS lige pokušati da poprave utisak iz Pančeva

Večernje novosti pre 10 sati
ZAHUKTAVA se ARKUS liga za rukometaše. Već sutra odigraće se tri utakmice nacionalnog šampionata. Prvak Srbije, Partizan ugostiće Kikindu nameran da popravi utisak posle poraza u Pančevu u Dinamo. Crvena zvezda u Leskovcu izlazi na megdan Dubočici, do… »

Vesti dana »