Povezane vesti

Amerikanci podigli prašinu oko Jokića

Amerikanci podigli prašinu oko Jokića

Vesti online pre 2 sata
Američki mediji ponovo su podigli prašinu oko Nikole Jokića – i to zbog jedne nespretno formulisane izjave koja je izazvala lavinu spekulacija. Tema je bila potencijalni pritisak MVP centra na Denver Nagetse i mogućnost da u budućnosti traži promene u… »
Medijska panika oko Jokića - stigli demanti

Medijska panika oko Jokića - stigli demanti

B92 pre 2 sata
Američki mediji ponovo su podigli prašinu oko Nikole Jokića - i to zbog jedne nespretno formulisane izjave koja je izazvala lavinu spekulacija. Tema je bila potencijalni pritisak MVP centra na Denver Nagetse i mogućnost da u budućnosti traži promene u… »
„Ja to nikad nisam rekao o Jokiću“: Jedna rečenica o Nikoli napravila buru, konačno objavljena istina

„Ja to nikad nisam rekao o Jokiću“: Jedna rečenica o Nikoli napravila buru, konačno objavljena istina

Nova pre 3 sata
Američki mediji su napravili pravi haos od jedne loše formulisane rečenice koja je planula. Doduše, mnogima je potrebna samo mala varnica da naprave požar koji guta sve pred sobom. Naime, mnogo se govorilo o tome da bi Nikola Jokić mogao da izvrši… »
"Ja to uopšte nisam rekao": Bura zbog vesti godine o Nikoli Jokiću, ovo je istina

"Ja to uopšte nisam rekao": Bura zbog vesti godine o Nikoli Jokiću, ovo je istina

Mondo pre 5 sati
Američki mediji masovno su prenosili prethodnih dana navodnu izjavu novinara Sema Amika o tome da bi Nikola Jokić mogao da ode u Milvoki kod Janisa Adetokunba, međutim ispostavlja se da "vest godine" nije tačna. Da li zbog reakcije Jokića, agenta… »

Vesti dana »