Povezane vesti
Beker otvorio dušu i šokirao priznanjem: Žalim što sam osvojio Vimbldon sa 17 godina...
Kurir 25.09.2025
Nekadašnji nemački teniser Boris Beker izjavio je da žali što je već sa 17 godina postao šampion Vimbldona, jer nije bio spreman za slavu i velika očekivanja koja su usledila. "Drago mi je što sam ga osvojio tri puta, ali sa 17 godina to je možda bilo… »
Beker žali što je osvojio Vimbldon: "To je bio recept za katastrofu"
B92 25.09.2025
Boris Beker kaže da mu je žao što je previše rano postao šampion Vimbldona. Nekadašnji nemački teniser Boris Beker izjavio je da žali što je već sa 17 godina postao šampion Vimbldona, jer nije bio spreman za slavu i velika očekivanja koja su usledila… »
Ispovest Borisa Bekera: Imao sam previše novca, to je bio recept za katastrofu
Danas 24.09.2025
Nekadašnji nemački teniser Boris Beker izjavio je da žali što je već sa 17 godina postao šampion Vimbldona, jer nije bio spreman za slavu i velika očekivanja koja su usledila. „Drago mi je što sam ga osvojio tri puta, ali sa 17 godina to je možda bilo… »
Vesti dana »
Studenti iz Novog Sada radikalizuju borbu: Pozivaju na bojkot nastave i proteste, pozvali kolege iz Beograda, Niša i Kragujevca da im se pridruže (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 43 povezane
Ministarka rudarstva i energetike: Srbija od MOL-a kupuje pet odsto akcija NIS
Beta pre 4 satijoš 34 povezane
Latinović: Ne postoje stvarni razlozi zbog kojih se i u postojećem pravnom okviru ne bi moglo naći rešenje za Grenland (VIDEO)
Insajder pre 55 minutajoš 81 povezana
Vučić iz Davosa: Razgovarao sam sa Orbanom o NIS-u, nadam se konačnom ugovoru Rusa i Mađara do sredine marta
RTS pre 1 satjoš 22 povezane