Povezane vesti
Beker otvorio dušu i šokirao priznanjem: Žalim što sam osvojio Vimbldon sa 17 godina...
Kurir pre 8 sati
Nekadašnji nemački teniser Boris Beker izjavio je da žali što je već sa 17 godina postao šampion Vimbldona, jer nije bio spreman za slavu i velika očekivanja koja su usledila. "Drago mi je što sam ga osvojio tri puta, ali sa 17 godina to je možda bilo… »
Beker žali što je osvojio Vimbldon: "To je bio recept za katastrofu"
B92 pre 11 sati
Boris Beker kaže da mu je žao što je previše rano postao šampion Vimbldona. Nekadašnji nemački teniser Boris Beker izjavio je da žali što je već sa 17 godina postao šampion Vimbldona, jer nije bio spreman za slavu i velika očekivanja koja su usledila… »
Ispovest Borisa Bekera: Imao sam previše novca, to je bio recept za katastrofu
Danas pre 1 dan
Nekadašnji nemački teniser Boris Beker izjavio je da žali što je već sa 17 godina postao šampion Vimbldona, jer nije bio spreman za slavu i velika očekivanja koja su usledila. „Drago mi je što sam ga osvojio tri puta, ali sa 17 godina to je možda bilo… »
Vesti dana »

Oglasio se Janaf zbog sankcija NIS-u: "Važno je i za Hrvatsku, ostajemo bez prihoda"! Traže rešenje
Blic pre 33 minutajoš 5 povezanih

Okončana blokada zgrade Rektorata u Kragujevcu posle gotovo 10 meseci
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana

Đurić na sastanku sa predstavnicima američkih jevrejskih organizacija: Pozvao na oslobađanje Alona Ohela iz Hamasovog zatočeništva
Blic pre 1 satjoš 1 povezana