Povezane vesti
Mesečarenje: Šetnja koja može biti opasna po život
BBC News pre 4 sati
Učestalo mesečarenje može da ukaže na poremećaj spavanja, a kod mesečara je najopasnija mogućnost da se ozbiljno povrede. Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim… »
Radio 021 pre 4 sati
Učestalo mesečarenje može da ukaže na poremećaj spavanja, a kod mesečara je najopasnija mogućnost da se ozbiljno povrede. BBC/Jakov Ponjavić Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu… »
NIN pre 4 sati
Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim. Široko raširenih očiju sam ga gledala i ubeđivala da me pusti da to uradim, dok me je on vraćao ka kući, sobi i krevetu… »
Danas pre 4 sati
Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim. Široko raširenih očiju sam ga gledala i ubeđivala da me pusti da to uradim, dok me je on vraćao ka kući, sobi i krevetu… »
Južne vesti pre 4 sati
BBC/Jakov Ponjavić Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim. Široko raširenih očiju sam ga gledala i ubeđivala da me pusti da to uradim, dok me je on vraćao ka kući… »
Vesti dana »

Natalitet i mortalitet u padu u odnosu na prvih osam meseci prošle godine
Euronews pre 59 minutajoš 36 povezanih

Sarkozi se oglasio o presudi: Ako žele da spavam u zatvoru, spavaću, ali uzdignute glave
Sputnik pre 34 minutajoš 48 povezanih

U Rektoratu u Kragujevcu ostali samo studenti: Policija napustila zgradu
Nova pre 5 satijoš 22 povezane

Škero: Vučić izvodi državni udar, menja ministre kao igračke, ponižava premijera
Danas pre 6 satijoš 8 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Rusija negira umešanost
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane