Povezane vesti
Mesečarenje: Šetnja koja može biti opasna po život
BBC News 25.09.2025
Učestalo mesečarenje može da ukaže na poremećaj spavanja, a kod mesečara je najopasnija mogućnost da se ozbiljno povrede. Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim… »
NIN 25.09.2025
Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim. Široko raširenih očiju sam ga gledala i ubeđivala da me pusti da to uradim, dok me je on vraćao ka kući, sobi i krevetu… »
Radio 021 25.09.2025
Učestalo mesečarenje može da ukaže na poremećaj spavanja, a kod mesečara je najopasnija mogućnost da se ozbiljno povrede. BBC/Jakov Ponjavić Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu… »
Danas 25.09.2025
Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim. Široko raširenih očiju sam ga gledala i ubeđivala da me pusti da to uradim, dok me je on vraćao ka kući, sobi i krevetu… »
Južne vesti 25.09.2025
BBC/Jakov Ponjavić Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim. Široko raširenih očiju sam ga gledala i ubeđivala da me pusti da to uradim, dok me je on vraćao ka kući… »
Vesti dana »
Snažan zemljotres pogodio Indoneziju – najmanje 20 poginulih, šest osoba povređeno
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih
Stiže vreli vikend: U Srbiji danas do 34 stepena, a onda stiže promena vremena
Dnevnik pre 1 satjoš 8 povezanih
(Video) Vetar noću dodatno razgoreva vatru: Aktivno 25 požara širom Srbije, plamen na Stolovima nije lokalizovan, teren nepristupačan
Dnevnik pre 18 minutajoš 10 povezanih
MUP saopštio: Oko 3.500 građana na skupu u Valjevu, 11 osoba dovedeno u policiju
Pravo u centar pre 43 minutajoš 7 povezanih