Povezane vesti

Mesečarenje: Šetnja koja može biti opasna po život

BBC News pre 4 sati
Učestalo mesečarenje može da ukaže na poremećaj spavanja, a kod mesečara je najopasnija mogućnost da se ozbiljno povrede. Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim… »

Radio 021 pre 4 sati
Učestalo mesečarenje može da ukaže na poremećaj spavanja, a kod mesečara je najopasnija mogućnost da se ozbiljno povrede. BBC/Jakov Ponjavić Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu… »

NIN pre 4 sati
Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim. Široko raširenih očiju sam ga gledala i ubeđivala da me pusti da to uradim, dok me je on vraćao ka kući, sobi i krevetu… »

Danas pre 4 sati
Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim. Široko raširenih očiju sam ga gledala i ubeđivala da me pusti da to uradim, dok me je on vraćao ka kući, sobi i krevetu… »

Južne vesti pre 4 sati
BBC/Jakov Ponjavić Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim. Široko raširenih očiju sam ga gledala i ubeđivala da me pusti da to uradim, dok me je on vraćao ka kući… »

Vesti dana »