Повезане вести

Месечарење: Шетња која може бити опасна по живот

BBC News 25.09.2025
Учестало месечарење може да укаже на поремећај спавања, а код месечара је најопаснија могућност да се озбиљно повреде. Тата је причао да ме је пронашао у дворишту са скупљеним длановима. Било је иза поноћи када сам кренула на… »

Радио 021 25.09.2025
Учестало месечарење може да укаже на поремећај спавања, а код месечара је најопаснија могућност да се озбиљно повреде. ББЦ/Јаков Поњавић Тата је причао да ме је пронашао у дворишту са скупљеним длановима. Било је иза поноћи… »

НИН 25.09.2025
Тата је причао да ме је пронашао у дворишту са скупљеним длановима. Било је иза поноћи када сам кренула на улицу да нешто бацим. Широко раширених очију сам га гледала и убеђивала да ме пусти да то урадим, док ме је он враћао ка… »

Данас 25.09.2025
Тата је причао да ме је пронашао у дворишту са скупљеним длановима. Било је иза поноћи када сам кренула на улицу да нешто бацим. Широко раширених очију сам га гледала и убеђивала да ме пусти да то урадим, док ме је он враћао ка… »

Јужне вести 25.09.2025
ББЦ/Јаков Поњавић Тата је причао да ме је пронашао у дворишту са скупљеним длановима. Било је иза поноћи када сам кренула на улицу да нешто бацим. Широко раширених очију сам га гледала и убеђивала да ме пусти да то урадим, док… »

Вести дана »