Povezane vesti
Mesečarenje: Šetnja koja može biti opasna po život
BBC News 25.09.2025
Učestalo mesečarenje može da ukaže na poremećaj spavanja, a kod mesečara je najopasnija mogućnost da se ozbiljno povrede. Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim… »
Radio 021 25.09.2025
Učestalo mesečarenje može da ukaže na poremećaj spavanja, a kod mesečara je najopasnija mogućnost da se ozbiljno povrede. BBC/Jakov Ponjavić Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu… »
NIN 25.09.2025
Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim. Široko raširenih očiju sam ga gledala i ubeđivala da me pusti da to uradim, dok me je on vraćao ka kući, sobi i krevetu… »
Danas 25.09.2025
Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim. Široko raširenih očiju sam ga gledala i ubeđivala da me pusti da to uradim, dok me je on vraćao ka kući, sobi i krevetu… »
Južne vesti 25.09.2025
BBC/Jakov Ponjavić Tata je pričao da me je pronašao u dvorištu sa skupljenim dlanovima. Bilo je iza ponoći kada sam krenula na ulicu da nešto bacim. Široko raširenih očiju sam ga gledala i ubeđivala da me pusti da to uradim, dok me je on vraćao ka kući… »
Vesti dana »
Kamionom usmrtio ženu (72) van pešačkog prelaza, pa pobeogao sa mesta nesreće: Užas kod Niša, vozač uhapšen
Mondo pre 15 minutajoš 31 povezana
Lavrov: Pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije NIS-a, uz saglasnost Rusije
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Nesreća u Hrvatskoj: Dvojica migranata nastradala u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 5 minutajoš 28 povezanih
BLOG Šapić tvrdi da grad ne može da garantuje bezbednost i zato se otkazuje doček Nove godine: A u 2026. nas čeka još kružnih tokova
Nova pre 45 minutajoš 18 povezanih
Sad stao uz Rusiju: Povukli neočekivan potez i glasali protiv rezulucije
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih