Povezane vesti
"Malo sam umoran": Glišić nakon moždanog udara: "Valjda ću se oporaviti kada sam ovo preživeo" (video)
Blic pre 6 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić izjavio je danas da je sa njegovim zdravljem sve u redu, da još traje proces rehabilitacije i da je malo umoran, ali da je dobio dozvolu da može da radi nekoliko sati dnevno. Glišić je, nakon potpisivanja ugovora… »
Glišić o zdravstvenom stanju nakon moždanog udara: "Ne želim nikome da se desi ono što se meni desilo tog dana"
NIN pre 5 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić izjavio je danas da je sa njegovim zdravljem sve u redu, da još traje proces rehabilitacije i da je malo umoran, ali da je dobio dozvolu da može da radi nekoliko sati dnevno. Darko Glišić je, nakon potpisivanja… »
(Video) U vodovodnu mrežu u Vršcu se ulaže 287 miliona dinara 18,5 kilometara biće gotovo za godinu dana, ministar Glišić…
Dnevnik pre 5 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić, gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović i predstavnik izvođača radova Ilija Kalaba potpisali su danas ugovor o izvođenju građevinskih radova na rekonstrukciji i izgradnji vodovodne mreže na teritoriji grada Vršca, a… »
Skoro dva meseca od moždanog udara: Darko Glišić se vratio na posao
Radio 021 pre 5 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić izjavio je da je sa njegovim zdravljem sve u redu, da još traje proces rehabilitacije i da je malo umoran. Međutim, kako je dodao, dobio je dozvolu da može da radi nekoliko sati dnevno. Glišić je, nakon… »
Potpisan ugovor od 287 miliona za radova na vodovodnoj mreži u Vršcu
Politika pre 6 sati
Projektom je predviđena rekonstrukcija prelaznog magistralnog cevovoda od postrojenja za prečišćavanje vode do distributivne vodovodne mreže. Ministar za javna ulaganja Darko Glišić, gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović i predstavnik izvođača radova… »
Ministar Glišić se pojavio u javnosti prvi put nakon moždanog udara
Telegraf pre 6 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić izjavio je danas da je sa njegovim zdravljem sve u redu, da još traje proces rehabilitacije i da je malo umoran, ali da je dobio dozvolu da može da radi nekoliko sati dnevno. Glišić je, nakon potpisivanja ugovora… »
Ugovor za rekonstrukciju i dogradnju vodovoda u Vršcu vredan 287 miliona dinara
RTV pre 7 sati
VRŠAC - Ministar za javna ulaganja Darko Glišić, gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović i predstavnik izvođača radova Ilija Kalaba potpisali su danas ugovor o izvođenju građevinskih radova na rekonstrukciji i izgradnji vodovodne mreže na teritoriji grada… »
Glišić: Sve je u redu sa mojim zdravljem, malo sam umoran
Euronews pre 6 sati
Vesti dana »

Sarkozi proglašen krivim u slučaju libijskog finansiranja izborne kampanje 2007; Sarkozi: Nevin sam
RTV pre 3 satajoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat u Kragujevcu posle deset meseci blokade
Radio 021 pre 2 satajoš 35 povezanih

Tajson karter se crta kao lider crvene zvezde: Evroligaški sudar pripao crveno-belima!
Hot sport pre 3 minutajoš 29 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Danska razmatra aktiviranje Člana 4 NATO-a
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih