Повезане вести

"Мало сам уморан": Глишић након можданог удара: "Ваљда ћу се опоравити када сам ово преживео" (видео)

"Мало сам уморан": Глишић након можданог удара: "Ваљда ћу се опоравити када сам ово преживео" (видео)

Блиц пре 31 дана
Министар за јавна улагања Дарко Глишић изјавио је данас да је са његовим здрављем све у реду, да још траје процес рехабилитације и да је мало уморан, али да је добио дозволу да може да ради неколико сати дневно. Глишић је… »
Глишић о здравственом стању након можданог удара: "Не желим никоме да се деси оно што се мени десило тог дана"

Глишић о здравственом стању након можданог удара: "Не желим никоме да се деси оно што се мени десило тог дана"

НИН пре 30 дана
Министар за јавна улагања Дарко Глишић изјавио је данас да је са његовим здрављем све у реду, да још траје процес рехабилитације и да је мало уморан, али да је добио дозволу да може да ради неколико сати дневно. Дарко Глишић… »
(Видео) У водоводну мрежу у Вршцу се улаже 287 милиона динара 18,5 километара биће готово за годину дана, министар Глишић…

(Видео) У водоводну мрежу у Вршцу се улаже 287 милиона динара 18,5 километара биће готово за годину дана, министар Глишић…

Дневник пре 30 дана
Министар за јавна улагања Дарко Глишић, градоначелница Вршца Драгана Митровић и представник извођача радова Илија Калаба потписали су данас уговор о извођењу грађевинских радова на реконструкцији и изградњи водоводне мреже на… »
Скоро два месеца од можданог удара: Дарко Глишић се вратио на посао

Скоро два месеца од можданог удара: Дарко Глишић се вратио на посао

Радио 021 пре 30 дана
Министар за јавна улагања Дарко Глишић изјавио је да је са његовим здрављем све у реду, да још траје процес рехабилитације и да је мало уморан. Међутим, како је додао, добио је дозволу да може да ради неколико сати дневно… »
Потписан уговор од 287 милиона за радова на водоводној мрежи у Вршцу

Потписан уговор од 287 милиона за радова на водоводној мрежи у Вршцу

Политика пре 30 дана
Пројектом је предвиђена реконструкција прелазног магистралног цевовода од постројења за пречишћавање воде до дистрибутивне водоводне мреже. Министар за јавна улагања Дарко Глишић, градоначелница Вршца Драгана Митровић и… »
Министар Глишић се појавио у јавности први пут након можданог удара

Министар Глишић се појавио у јавности први пут након можданог удара

Телеграф пре 30 дана
Министар за јавна улагања Дарко Глишић изјавио је данас да је са његовим здрављем све у реду, да још траје процес рехабилитације и да је мало уморан, али да је добио дозволу да може да ради неколико сати дневно. Глишић је… »
Уговор за реконструкцију и доградњу водовода у Вршцу вредан 287 милиона динара

Уговор за реконструкцију и доградњу водовода у Вршцу вредан 287 милиона динара

РТВ пре 30 дана
ВРШАЦ - Министар за јавна улагања Дарко Глишић, градоначелница Вршца Драгана Митровић и представник извођача радова Илија Калаба потписали су данас уговор о извођењу грађевинских радова на реконструкцији и изградњи водоводне… »
Глишић: Све је у реду са мојим здрављем, мало сам уморан

Глишић: Све је у реду са мојим здрављем, мало сам уморан

Еуроневс пре 30 дана

Вести дана »