Повезане вести

"Мало сам уморан": Глишић након можданог удара: "Ваљда ћу се опоравити када сам ово преживео" (видео)

"Мало сам уморан": Глишић након можданог удара: "Ваљда ћу се опоравити када сам ово преживео" (видео)

Блиц 25.09.2025
Министар за јавна улагања Дарко Глишић изјавио је данас да је са његовим здрављем све у реду, да још траје процес рехабилитације и да је мало уморан, али да је добио дозволу да може да ради неколико сати дневно. Глишић је… »
Глишић о здравственом стању након можданог удара: "Не желим никоме да се деси оно што се мени десило тог дана"

Глишић о здравственом стању након можданог удара: "Не желим никоме да се деси оно што се мени десило тог дана"

НИН 25.09.2025
Министар за јавна улагања Дарко Глишић изјавио је данас да је са његовим здрављем све у реду, да још траје процес рехабилитације и да је мало уморан, али да је добио дозволу да може да ради неколико сати дневно. Дарко Глишић… »
(Видео) У водоводну мрежу у Вршцу се улаже 287 милиона динара 18,5 километара биће готово за годину дана, министар Глишић…

(Видео) У водоводну мрежу у Вршцу се улаже 287 милиона динара 18,5 километара биће готово за годину дана, министар Глишић…

Дневник 25.09.2025
Министар за јавна улагања Дарко Глишић, градоначелница Вршца Драгана Митровић и представник извођача радова Илија Калаба потписали су данас уговор о извођењу грађевинских радова на реконструкцији и изградњи водоводне мреже на… »
Скоро два месеца од можданог удара: Дарко Глишић се вратио на посао

Скоро два месеца од можданог удара: Дарко Глишић се вратио на посао

Радио 021 25.09.2025
Министар за јавна улагања Дарко Глишић изјавио је да је са његовим здрављем све у реду, да још траје процес рехабилитације и да је мало уморан. Међутим, како је додао, добио је дозволу да може да ради неколико сати дневно… »
Потписан уговор од 287 милиона за радова на водоводној мрежи у Вршцу

Потписан уговор од 287 милиона за радова на водоводној мрежи у Вршцу

Политика 25.09.2025
Пројектом је предвиђена реконструкција прелазног магистралног цевовода од постројења за пречишћавање воде до дистрибутивне водоводне мреже. Министар за јавна улагања Дарко Глишић, градоначелница Вршца Драгана Митровић и… »
Министар Глишић се појавио у јавности први пут након можданог удара

Министар Глишић се појавио у јавности први пут након можданог удара

Телеграф 25.09.2025
Министар за јавна улагања Дарко Глишић изјавио је данас да је са његовим здрављем све у реду, да још траје процес рехабилитације и да је мало уморан, али да је добио дозволу да може да ради неколико сати дневно. Глишић је… »
Уговор за реконструкцију и доградњу водовода у Вршцу вредан 287 милиона динара

Уговор за реконструкцију и доградњу водовода у Вршцу вредан 287 милиона динара

РТВ 25.09.2025
ВРШАЦ - Министар за јавна улагања Дарко Глишић, градоначелница Вршца Драгана Митровић и представник извођача радова Илија Калаба потписали су данас уговор о извођењу грађевинских радова на реконструкцији и изградњи водоводне… »
Глишић: Све је у реду са мојим здрављем, мало сам уморан

Глишић: Све је у реду са мојим здрављем, мало сам уморан

Еуроневс 25.09.2025

Вести дана »

ЕЦОВАС шаље снаге у Бенин

ЕЦОВАС шаље снаге у Бенин

Политика пре 26 минутајош 30 повезаних
Почиње пријављивање нелегалних објеката

Почиње пријављивање нелегалних објеката

Н1 Инфо пре 6 минутајош 34 повезане