Povezane vesti

Rešena misterija "žene u ružičastom": Ljudmilino telo nađeno pre više od 20 godina pored puta, sada je DNK odvela do…

Rešena misterija "žene u ružičastom": Ljudmilino telo nađeno pre više od 20 godina pored puta, sada je DNK odvela do…

Blic pre 6 sati
Žena čije telo je pronađeno pre više od 20 godina u Španiji identifikovana je pomoću međunarodne policijske istrage u okviru inicijative nazvane "Operacija: Identifikuj me", a u pitanju je 31-godišnja ruska državljanka Ljudmila Zavada. Ona je treća osoba… »
Identifikovana žena čije je telo pronađeno u Španiji pre 20 godina

Identifikovana žena čije je telo pronađeno u Španiji pre 20 godina

Politika pre 5 sati
Povećane globalne migracije i trgovina ljudima. Žena čije telo je pronađeno pre više od 20 godina u Španiji identifikovana je u okviru međunarodne policijske istrage „Operacija: Identifikuj me”, a u pitanju je tridesetjednogodišnja ruska državljanka… »
"Operacija: Identifikuj me": Žena čije telo je pronađeno u Španiji identifikovana posle 20 godina

"Operacija: Identifikuj me": Žena čije telo je pronađeno u Španiji identifikovana posle 20 godina

Euronews pre 7 sati
Žena čije telo je pronađeno pre više od 20 godina u Španiji identifikovana je pomoću međunarodne policijske istrage u okviru inicijative nazvane "Operacija: Identifikuj me", a u pitanju je ruska državljanka Ljudmila Zavada (31). Ona je treća osoba koje… »
Identifikovana žena koja je nađena mrtva pre više od 20 godina Ljudmilino telo zatečeno pored puta (foto)

Identifikovana žena koja je nađena mrtva pre više od 20 godina Ljudmilino telo zatečeno pored puta (foto)

Alo pre 7 sati
Žena čije telo je pronađeno pre više od 20 godina u Španiji identifikovana je pomoću međunarodne policijske istrage u okviru inicijative nazvane “Operacija: Identifikuj me”, a u pitanju je 31-godišnja ruska državljanka Ljudmila Zavada. Ona je treća osoba… »
Nađena mrtva pored puta, nazvali su je "žena u ružičastom": Posle 20 godina rešen još jedan slučaj čudne smrti

Nađena mrtva pored puta, nazvali su je "žena u ružičastom": Posle 20 godina rešen još jedan slučaj čudne smrti

Telegraf pre 7 sati
Žena čije je telo pronađeno u Španiji pre više od 20 godina identifikovana je kroz međunarodnu policijsku kampanju. Policija je u četvrtak imenovala ženu kao 31-godišnju rusku državljanku Ljudmilu Zavadu, prenosi BBC. Ona je treća osoba koja je… »
Španija: Telo nestale žene identifikovano posle 20 godina

BBC News pre 10 sati
Ruska državljanka Ljudmila Zavada, pronađena je mrtva u julu 2005. godine pored puta na severoistoku Španije. Žena čije je telo pronađeno u Španiji pre više od 20 godina identifikovana je pomoću međunarodne policijske kampanje. Tridesetjednogodišnja… »

Radio 021 pre 10 sati
Ruska državljanka Ljudmila Zavada, pronađena je mrtva u julu 2005. godine pored puta na severoistoku Španije. Interpol Žena čije je telo pronađeno u Španiji pre više od 20 godina identifikovana je pomoću međunarodne policijske kampanje… »

NIN pre 10 sati
Žena čije je telo pronađeno u Španiji pre više od 20 godina identifikovana je pomoću međunarodne policijske kampanje. Tridesetjednogodišnja ruska državljanka Ljudmila Zavada je treća identifikovana putem inicijative Operacija Identifikuj me. Policija je… »

Danas pre 10 sati
Žena čije je telo pronađeno u Španiji pre više od 20 godina identifikovana je pomoću međunarodne policijske kampanje. Tridesetjednogodišnja ruska državljanka Ljudmila Zavada je treća identifikovana putem inicijative Operacija Identifikuj me. Policija je… »

Južne vesti pre 10 sati
Interpol Žena čije je telo pronađeno u Španiji pre više od 20 godina identifikovana je pomoću međunarodne policijske kampanje. Tridesetjednogodišnja ruska državljanka Ljudmila Zavada je treća identifikovana putem inicijative Operacija Identifikuj me… »

Vesti dana »