Повезане вести

Решена мистерија "жене у ружичастом": Људмилино тело нађено пре више од 20 година поред пута, сада је ДНК одвела до…

Решена мистерија "жене у ружичастом": Људмилино тело нађено пре више од 20 година поред пута, сада је ДНК одвела до…

Блиц 25.09.2025
Жена чије тело је пронађено пре више од 20 година у Шпанији идентификована је помоћу међународне полицијске истраге у оквиру иницијативе назване "Операција: Идентификуј ме", а у питању је 31-годишња руска држављанка Људмила… »
Идентификована жена чије је тело пронађено у Шпанији пре 20 година

Идентификована жена чије је тело пронађено у Шпанији пре 20 година

Политика 25.09.2025
Повећане глобалне миграције и трговина људима. Жена чије тело је пронађено пре више од 20 година у Шпанији идентификована је у оквиру међународне полицијске истраге „Операција: Идентификуј ме”, а у питању је… »
"Операција: Идентификуј ме": Жена чије тело је пронађено у Шпанији идентификована после 20 година

"Операција: Идентификуј ме": Жена чије тело је пронађено у Шпанији идентификована после 20 година

Еуроневс 25.09.2025
Жена чије тело је пронађено пре више од 20 година у Шпанији идентификована је помоћу међународне полицијске истраге у оквиру иницијативе назване "Операција: Идентификуј ме", а у питању је руска држављанка Људмила Завада (31)… »
Идентификована жена која је нађена мртва пре више од 20 година Људмилино тело затечено поред пута (фото)

Идентификована жена која је нађена мртва пре више од 20 година Људмилино тело затечено поред пута (фото)

Ало 25.09.2025
Жена чије тело је пронађено пре више од 20 година у Шпанији идентификована је помоћу међународне полицијске истраге у оквиру иницијативе назване “Операција: Идентификуј ме”, а у питању је 31-годишња руска држављанка Људмила… »
Нађена мртва поред пута, назвали су је "жена у ружичастом": После 20 година решен још један случај чудне смрти

Нађена мртва поред пута, назвали су је "жена у ружичастом": После 20 година решен још један случај чудне смрти

Телеграф 25.09.2025
Жена чије је тело пронађено у Шпанији пре више од 20 година идентификована је кроз међународну полицијску кампању. Полиција је у четвртак именовала жену као 31-годишњу руску држављанку Људмилу Заваду, преноси ББЦ. Она је… »
Шпанија: Тело нестале жене идентификовано после 20 година

BBC News 25.09.2025
Руска држављанка Људмила Завада, пронађена је мртва у јулу 2005. године поред пута на североистоку Шпаније. Жена чије је тело пронађено у Шпанији пре више од 20 година идентификована је помоћу међународне полицијске кампање… »

Јужне вести 25.09.2025
Интерпол Жена чије је тело пронађено у Шпанији пре више од 20 година идентификована је помоћу међународне полицијске кампање. Тридесетједногодишња руска држављанка Људмила Завада је трец́а идентификована путем иницијативе… »

НИН 25.09.2025
Жена чије је тело пронађено у Шпанији пре више од 20 година идентификована је помоћу међународне полицијске кампање. Тридесетједногодишња руска држављанка Људмила Завада је трец́а идентификована путем иницијативе Операција… »

Данас 25.09.2025
Жена чије је тело пронађено у Шпанији пре више од 20 година идентификована је помоћу међународне полицијске кампање. Тридесетједногодишња руска држављанка Људмила Завада је трец́а идентификована путем иницијативе Операција… »

Радио 021 25.09.2025
Руска држављанка Људмила Завада, пронађена је мртва у јулу 2005. године поред пута на североистоку Шпаније. Интерпол Жена чије је тело пронађено у Шпанији пре више од 20 година идентификована је помоћу међународне полицијске… »

Вести дана »