Povezane vesti
Rešena misterija "žene u ružičastom": Ljudmilino telo nađeno pre više od 20 godina pored puta, sada je DNK odvela do…
Blic pre 6 sati
Žena čije telo je pronađeno pre više od 20 godina u Španiji identifikovana je pomoću međunarodne policijske istrage u okviru inicijative nazvane "Operacija: Identifikuj me", a u pitanju je 31-godišnja ruska državljanka Ljudmila Zavada. Ona je treća osoba… »
Identifikovana žena čije je telo pronađeno u Španiji pre 20 godina
Politika pre 5 sati
Povećane globalne migracije i trgovina ljudima. Žena čije telo je pronađeno pre više od 20 godina u Španiji identifikovana je u okviru međunarodne policijske istrage „Operacija: Identifikuj me”, a u pitanju je tridesetjednogodišnja ruska državljanka… »
"Operacija: Identifikuj me": Žena čije telo je pronađeno u Španiji identifikovana posle 20 godina
Euronews pre 7 sati
Žena čije telo je pronađeno pre više od 20 godina u Španiji identifikovana je pomoću međunarodne policijske istrage u okviru inicijative nazvane "Operacija: Identifikuj me", a u pitanju je ruska državljanka Ljudmila Zavada (31). Ona je treća osoba koje… »
Identifikovana žena koja je nađena mrtva pre više od 20 godina Ljudmilino telo zatečeno pored puta (foto)
Alo pre 7 sati
Žena čije telo je pronađeno pre više od 20 godina u Španiji identifikovana je pomoću međunarodne policijske istrage u okviru inicijative nazvane “Operacija: Identifikuj me”, a u pitanju je 31-godišnja ruska državljanka Ljudmila Zavada. Ona je treća osoba… »
Nađena mrtva pored puta, nazvali su je "žena u ružičastom": Posle 20 godina rešen još jedan slučaj čudne smrti
Telegraf pre 7 sati
Žena čije je telo pronađeno u Španiji pre više od 20 godina identifikovana je kroz međunarodnu policijsku kampanju. Policija je u četvrtak imenovala ženu kao 31-godišnju rusku državljanku Ljudmilu Zavadu, prenosi BBC. Ona je treća osoba koja je… »
Španija: Telo nestale žene identifikovano posle 20 godina
BBC News pre 10 sati
Ruska državljanka Ljudmila Zavada, pronađena je mrtva u julu 2005. godine pored puta na severoistoku Španije. Žena čije je telo pronađeno u Španiji pre više od 20 godina identifikovana je pomoću međunarodne policijske kampanje. Tridesetjednogodišnja… »
Radio 021 pre 10 sati
Ruska državljanka Ljudmila Zavada, pronađena je mrtva u julu 2005. godine pored puta na severoistoku Španije. Interpol Žena čije je telo pronađeno u Španiji pre više od 20 godina identifikovana je pomoću međunarodne policijske kampanje… »
NIN pre 10 sati
Žena čije je telo pronađeno u Španiji pre više od 20 godina identifikovana je pomoću međunarodne policijske kampanje. Tridesetjednogodišnja ruska državljanka Ljudmila Zavada je treća identifikovana putem inicijative Operacija Identifikuj me. Policija je… »
Danas pre 10 sati
Žena čije je telo pronađeno u Španiji pre više od 20 godina identifikovana je pomoću međunarodne policijske kampanje. Tridesetjednogodišnja ruska državljanka Ljudmila Zavada je treća identifikovana putem inicijative Operacija Identifikuj me. Policija je… »
Južne vesti pre 10 sati
Interpol Žena čije je telo pronađeno u Španiji pre više od 20 godina identifikovana je pomoću međunarodne policijske kampanje. Tridesetjednogodišnja ruska državljanka Ljudmila Zavada je treća identifikovana putem inicijative Operacija Identifikuj me… »
Vesti dana »

Okončana blokada zgrade Rektorata u Kragujevcu posle gotovo 10 meseci
Euronews pre 2 satajoš 41 povezana