Повезане вести
Решена мистерија "жене у ружичастом": Људмилино тело нађено пре више од 20 година поред пута, сада је ДНК одвела до…
Блиц 25.09.2025
Жена чије тело је пронађено пре више од 20 година у Шпанији идентификована је помоћу међународне полицијске истраге у оквиру иницијативе назване "Операција: Идентификуј ме", а у питању је 31-годишња руска држављанка Људмила… »
Идентификована жена чије је тело пронађено у Шпанији пре 20 година
Политика 25.09.2025
Повећане глобалне миграције и трговина људима. Жена чије тело је пронађено пре више од 20 година у Шпанији идентификована је у оквиру међународне полицијске истраге „Операција: Идентификуј ме”, а у питању је… »
"Операција: Идентификуј ме": Жена чије тело је пронађено у Шпанији идентификована после 20 година
Еуроневс 25.09.2025
Жена чије тело је пронађено пре више од 20 година у Шпанији идентификована је помоћу међународне полицијске истраге у оквиру иницијативе назване "Операција: Идентификуј ме", а у питању је руска држављанка Људмила Завада (31)… »
Идентификована жена која је нађена мртва пре више од 20 година Људмилино тело затечено поред пута (фото)
Ало 25.09.2025
Жена чије тело је пронађено пре више од 20 година у Шпанији идентификована је помоћу међународне полицијске истраге у оквиру иницијативе назване “Операција: Идентификуј ме”, а у питању је 31-годишња руска држављанка Људмила… »
Нађена мртва поред пута, назвали су је "жена у ружичастом": После 20 година решен још један случај чудне смрти
Телеграф 25.09.2025
Жена чије је тело пронађено у Шпанији пре више од 20 година идентификована је кроз међународну полицијску кампању. Полиција је у четвртак именовала жену као 31-годишњу руску држављанку Људмилу Заваду, преноси ББЦ. Она је… »
Шпанија: Тело нестале жене идентификовано после 20 година
BBC News 25.09.2025
Руска држављанка Људмила Завада, пронађена је мртва у јулу 2005. године поред пута на североистоку Шпаније. Жена чије је тело пронађено у Шпанији пре више од 20 година идентификована је помоћу међународне полицијске кампање… »
Јужне вести 25.09.2025
Интерпол Жена чије је тело пронађено у Шпанији пре више од 20 година идентификована је помоћу међународне полицијске кампање. Тридесетједногодишња руска држављанка Људмила Завада је трец́а идентификована путем иницијативе… »
НИН 25.09.2025
Жена чије је тело пронађено у Шпанији пре више од 20 година идентификована је помоћу међународне полицијске кампање. Тридесетједногодишња руска држављанка Људмила Завада је трец́а идентификована путем иницијативе Операција… »
Данас 25.09.2025
Жена чије је тело пронађено у Шпанији пре више од 20 година идентификована је помоћу међународне полицијске кампање. Тридесетједногодишња руска држављанка Људмила Завада је трец́а идентификована путем иницијативе Операција… »
Радио 021 25.09.2025
Руска држављанка Људмила Завада, пронађена је мртва у јулу 2005. године поред пута на североистоку Шпаније. Интерпол Жена чије је тело пронађено у Шпанији пре више од 20 година идентификована је помоћу међународне полицијске… »
Вести дана »
Председник Адвокатске коморе Београд о полицајцу који удара жену у нс: Ако не буде суспендован - порука државе да је полицијско насиље дозв
Правда пре 11 минутајош 28 повезаних
"Прилика за промену парадигме односа": Ђурић после састанка са Вадефулом: Србија жели што пре да постане члан ЕУ
Блиц пре 1 сатјош 18 повезаних