Povezane vesti
Karavan zdravlja u Subotici: "Mladost nije garant zdravlja"
Blic pre 24 dana
karavan zdravlja održan je danas u Subotici, a savetnik ministra zdravlja kardiolog Nebojša Tasić rekao je da mladost ili to što se ljudi osećaju zdravo nije garant zdravlja. "Više sam nego počastvovan što smo danas u Subotici. Karavan zdravlja i… »
"Karavan zdravlja": Preventivni pregledi dostupni svima
Subotica.com pre 24 dana
U Subotici je održana tribina u okviru „Karavana zdravlja“ posvećena prevenciji kardiovaskularnih bolesti. Stručnjaci su upozorili da svaka druga osoba u Srbiji umire od srčanih i moždanih udara, a građanima će od sledeće nedelje biti dostupni besplatni… »
Pacijenti su nam sve mlađi i mlađi Karavan zdravlja u Subotici
Alo pre 24 dana
Karavan zdravlja održan je danas u Subotici, a savetnik ministra zdravlja kardiolog Nebojša Tasić rekao je da mladost ili to što se ljudi osećaju zdravo nije garant zdravlja. - Više sam nego počastvovan što smo danas u Subotici. Karavan zdravlja i… »
Karavan zdravlja u Subotici; Tasić: Mladost nije garant zdravlja
RTV pre 24 dana
SUBOTICA - Karavan zdravlja održan je danas u Subotici, a savetnik ministra zdravlja kardiolog Nebojša Tasić rekao je da mladost ili to što se ljudi osećaju zdravo nije garant zdravlja. Više sam nego počastvovan što smo danas u Subotici. Karavan zdravlja… »
Dr Tasić na Karavanu zdravlja u Subotici: Mladost nije garant zdravlja
Telegraf pre 24 dana
Karavan zdravlja održan je danas u Subotici, a savetnik ministra zdravlja kardiolog Nebojša Tasić rekao je da mladost ili to što se ljudi osećaju zdravo nije garant zdravlja. „Više sam nego počastvovan što smo danas u Subotici. Karavan zdravlja i… »
Vesti dana »

Novi talas izraelskih napada na Gazu, optužuju Hamas za kršenje primirja; Hamas: Posvećeni smo miru
RTS pre 51 minutajoš 43 povezane

Ko stoji iza pljačke veka, pogledajte kako izgledaju ukradene dragocenosti iz Luvra Francuska ne može da im uđe u trag: Na motorima odneli neprocenjive predmete
Kurir pre 16 minutajoš 47 povezanih

Nade omladinaca Borca 1926 ostale na stativi i prečki, TSC uz puno sreće do pobede u Čačku (FOTO)
Morava info pre 3 satajoš 29 povezanih