Povezane vesti

Karavan zdravlja u Subotici: "Mladost nije garant zdravlja"

Karavan zdravlja u Subotici: "Mladost nije garant zdravlja"

Blic pre 6 sati
karavan zdravlja održan je danas u Subotici, a savetnik ministra zdravlja kardiolog Nebojša Tasić rekao je da mladost ili to što se ljudi osećaju zdravo nije garant zdravlja. "Više sam nego počastvovan što smo danas u Subotici. Karavan zdravlja i… »
"Karavan zdravlja": Preventivni pregledi dostupni svima

"Karavan zdravlja": Preventivni pregledi dostupni svima

Subotica.com pre 7 sati
U Subotici je održana tribina u okviru „Karavana zdravlja“ posvećena prevenciji kardiovaskularnih bolesti. Stručnjaci su upozorili da svaka druga osoba u Srbiji umire od srčanih i moždanih udara, a građanima će od sledeće nedelje biti dostupni besplatni… »
Pacijenti su nam sve mlađi i mlađi Karavan zdravlja u Subotici

Pacijenti su nam sve mlađi i mlađi Karavan zdravlja u Subotici

Alo pre 6 sati
Karavan zdravlja održan je danas u Subotici, a savetnik ministra zdravlja kardiolog Nebojša Tasić rekao je da mladost ili to što se ljudi osećaju zdravo nije garant zdravlja. - Više sam nego počastvovan što smo danas u Subotici. Karavan zdravlja i… »
Karavan zdravlja u Subotici; Tasić: Mladost nije garant zdravlja

Karavan zdravlja u Subotici; Tasić: Mladost nije garant zdravlja

RTV pre 8 sati
SUBOTICA - Karavan zdravlja održan je danas u Subotici, a savetnik ministra zdravlja kardiolog Nebojša Tasić rekao je da mladost ili to što se ljudi osećaju zdravo nije garant zdravlja. Više sam nego počastvovan što smo danas u Subotici. Karavan zdravlja… »
Dr Tasić na Karavanu zdravlja u Subotici: Mladost nije garant zdravlja

Dr Tasić na Karavanu zdravlja u Subotici: Mladost nije garant zdravlja

Telegraf pre 8 sati
Karavan zdravlja održan je danas u Subotici, a savetnik ministra zdravlja kardiolog Nebojša Tasić rekao je da mladost ili to što se ljudi osećaju zdravo nije garant zdravlja. „Više sam nego počastvovan što smo danas u Subotici. Karavan zdravlja i… »

Vesti dana »