Povezane vesti
Ministar Bratina: Vest o „agresivnoj veverici“ me podseća na izveštavanje N1
Cenzolovka pre 5 sati
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je da u Srbiji postoji apsolutna medijska sloboda izražavanja, ali da je problem u načinu na koji pojedini mediji informišu javnost. Svoj stav je ilustrovao poređenjem izveštavanja N1 o… »
Ministar Bratina: Vest o "agresivnoj veverici" me podseća na izveštavanje N1
N1 Info pre 7 sati
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je da u Srbiji postoji apsolutna medijska sloboda izražavanja, ali da je problem u načinu na koji pojedini mediji informišu javnost. Svoj stav je ilustrovao poređenjem izveštavanja N1 o… »
Bratina: U Srbiji apsolutna medijska sloboda izražavanja, nastavak dijaloga sa udruženjima
Euronews pre 7 sati
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je danas da u Srbiji postoji apsolutna medijska sloboda izdržavanja, ali da je problem u načinu na koji pojedini mediji informišu javnost i naveo da će u oktobru biti nastavljeni razgovori sa… »
Bratina: U Srbiji apsolutna medijska sloboda izražavanja, nastavak dijaloga sa udruženjima
Telegraf pre 8 sati
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je danas da u Srbiji postoji apsolutna medijska sloboda izdržavanja, ali da je problem u načinu na koji pojedini mediji informišu javnost i naveo da će u oktobru biti nastavljeni razgovori sa… »
Vesti dana »

Sarkozi proglašen krivim u slučaju libijskog finansiranja izborne kampanje 2007; Sarkozi: Nevin sam
RTV pre 5 satijoš 52 povezane

Okončana blokada zgrade Rektorata u Kragujevcu posle gotovo 10 meseci
Euronews pre 10 minutajoš 40 povezanih

"Promenila bi se naša pozicija na Balkanu i u Evropi": Šta Srbiji donosi strateški dijalog sa SAD?
Euronews pre 45 minutajoš 22 povezane

Zbog ruskih udara 30.000 ljudi u Černigovu bez struje; Rojters: Dronovi pogodili ruske luke u Novorosijsku i Tuapseu
RTS pre 3 satajoš 28 povezanih