Povezane vesti
Milutinov za Grčke medije posle evrobasketa: "Ja sam ovde, gledam napred"
Dnevnik pre 7 sati
Srpski centar i prvotimac Olimpijakosa Nikola Milutinov govorio je pred početak nove sezone. Nakon razočaravajućeg nastupa reprezentacije Srbije na Evrobasketu, naši košarkaši se vraćaju klupskim obavezama, među kojima je i Nikola Milutinov, srpski… »
Milutinov se oglasio: Srpski centar dao prvu izjavu posle Evrobasketa!
Hot sport pre 8 sati
Osvrnuo se na početak nove sezon Srpski košarkaš Nikola Milutinov govorio je za grčke medije pred početak nove sezone, u kojoj će ponovo nositi dres Olimpijakosa. Nakon razočaravajućeg nastupa Srbije na Evrobasketu, centar se okrenuo obavezama u klubu i… »
Milutinov: "Bilo je mnogo opcija za mene"
Sportske.net pre 9 sati
Nakon kraha reprezentacije Srbije na Evrobasketu, vreme je da naši košarkaši ponovo obuku dresove svojih timova gde su među vodećim igračima. Takva je situacija i sa Nikolom Milutinovim, srpskim centrom koji će nositi i u novoj sezoni dres Olimpijakosa… »
Prvo oglašavanje Milutinova posle Evrobasketa: "Postoji mnogo stvari..."
B92 pre 9 sati
Srpski centar i prvotimac Olimpijakosa Nikola Milutinov govorio je pred početak nove sezone. Nakon razočaravajućeg nastupa reprezentacije Srbije na Evrobasketu, naši košarkaši se vraćaju klupskim obavezama, među kojima je i Nikola Milutinov, srpski… »
Vesti dana »

Posle gotovo 10 meseci Okončana blokada zgrade Rektorata u Kragujevcu studenti se osećaju nebezbedno nakon ulaska policije
Dnevnik pre 2 satajoš 41 povezana

Srbija opredeljena za evropski put: Vučić u Njujorku sa Kajom Kalas i Guterešom
Sputnik pre 2 satajoš 25 povezanih

Zbog ruskih udara 30.000 ljudi u Černigovu bez struje; Rojters: Dronovi pogodili ruske luke u Novorosijsku i Tuapseu
RTS pre 1 satjoš 29 povezanih