Povezane vesti
Milutinov za Grčke medije posle evrobasketa: "Ja sam ovde, gledam napred"
Dnevnik pre 29 dana
Srpski centar i prvotimac Olimpijakosa Nikola Milutinov govorio je pred početak nove sezone. Nakon razočaravajućeg nastupa reprezentacije Srbije na Evrobasketu, naši košarkaši se vraćaju klupskim obavezama, među kojima je i Nikola Milutinov, srpski… »
Milutinov se oglasio: Srpski centar dao prvu izjavu posle Evrobasketa!
Hot sport pre 29 dana
Osvrnuo se na početak nove sezon Srpski košarkaš Nikola Milutinov govorio je za grčke medije pred početak nove sezone, u kojoj će ponovo nositi dres Olimpijakosa. Nakon razočaravajućeg nastupa Srbije na Evrobasketu, centar se okrenuo obavezama u klubu i… »
Milutinov: "Bilo je mnogo opcija za mene"
Sportske.net pre 29 dana
Nakon kraha reprezentacije Srbije na Evrobasketu, vreme je da naši košarkaši ponovo obuku dresove svojih timova gde su među vodećim igračima. Takva je situacija i sa Nikolom Milutinovim, srpskim centrom koji će nositi i u novoj sezoni dres Olimpijakosa… »
Prvo oglašavanje Milutinova posle Evrobasketa: "Postoji mnogo stvari..."
B92 pre 29 dana
Srpski centar i prvotimac Olimpijakosa Nikola Milutinov govorio je pred početak nove sezone. Nakon razočaravajućeg nastupa reprezentacije Srbije na Evrobasketu, naši košarkaši se vraćaju klupskim obavezama, među kojima je i Nikola Milutinov, srpski… »
Vesti dana »
Tramp krenuo na veliku turneju po Aziji, očekuje se sastanak sa kineskim predsednikom Si Đinpingom
Nova pre 28 minutajoš 16 povezanih
Ruski izaslanik kaže da su SAD, Rusija i Ukrajina blizu 'diplomatskog rješenja' za rat u Ukrajini
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 14 povezanih
Luka plesao košarku. surovi Vembanjama, Jović strašan protiv "Grizlija"!
Sportske.net pre 58 minutajoš 14 povezanih