Povezane vesti
"Mnogo su prljavi, higijena je katastrofalna" Asmin Durdžić o učesnicima Elite, a ovo ga kod Luke Vujovića najviše nervira
Kurir 25.09.2025
Asmin Durdžić tokom razgovora sa Drvetom mudrosti u rajskom vrtu otvorio je dušu, analizirao učesnike Elite, svoje učešće ali i aktuelne teme. Durdžić je na samom početku otkrio da je pre nego što je ušao u Belu kuću bio ubeđen da će mu biti teško u… »
"Higijena je katastrofalna, mnogo su prljavi svi": Asmin otkrio šta se sve dešava u "Eliti 9", prvi put otvorio dušu o svemu
Blic 25.09.2025
Asmin Durdžić otvorio je dušu kod Drveta mudrosti i prokomentarisao svoje učešće u "Eliti 9", te je prokomentarisao aktuelne teme iz rijalitija. - Mislio sam da će mi biti mnogo teže, ali za sad nije. Zamišljao sam ovo potpuno drugačije. Učesnici se… »
Vesti dana »
Tramp na proslavi Dana nezavisnosti: Američki san se vratio, najbolje tek dolazi
Insajder pre 24 minutajoš 12 povezanih
"Prljav fudbal, to je njihov stil!" Haos sa najružnije utakmice na Mundijalu nastavljen i nakon završetka! Mbape žestoko udario po Paragvaju
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih
Zelenski neće u Moskvu, Putin ne ide u Konstantinovku; da li su SAD ključni faktor za okončanje sukoba
RTS pre 15 minutajoš 8 povezanih
Putin pozvao Trampa da poseti Rusiju. Dvojica lidera razgovarala telefonom o Ukrajini, Bliskom Istoku i bilateralnim odnosima.
Blic pre 30 minutajoš 7 povezanih