Povezane vesti
"Mnogo su prljavi, higijena je katastrofalna" Asmin Durdžić o učesnicima Elite, a ovo ga kod Luke Vujovića najviše nervira
Kurir pre 3 sata
Asmin Durdžić tokom razgovora sa Drvetom mudrosti u rajskom vrtu otvorio je dušu, analizirao učesnike Elite, svoje učešće ali i aktuelne teme. Durdžić je na samom početku otkrio da je pre nego što je ušao u Belu kuću bio ubeđen da će mu biti teško u… »
"Higijena je katastrofalna, mnogo su prljavi svi": Asmin otkrio šta se sve dešava u "Eliti 9", prvi put otvorio dušu o svemu
Blic pre 6 sati
Asmin Durdžić otvorio je dušu kod Drveta mudrosti i prokomentarisao svoje učešće u "Eliti 9", te je prokomentarisao aktuelne teme iz rijalitija. - Mislio sam da će mi biti mnogo teže, ali za sad nije. Zamišljao sam ovo potpuno drugačije. Učesnici se… »
Vesti dana »

Sarkozi proglašen krivim u slučaju libijskog finansiranja izborne kampanje 2007; Sarkozi: Nevin sam
RTV pre 4 satijoš 52 povezane

"Kada se to desi, odmah ću tražiti izbore i dati signal parlamentu": Zelenski najavio povlačenje sa vlasti, otkrio plan
Mondo pre 4 satijoš 27 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Danska razmatra aktiviranje Člana 4 NATO-a
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 46 povezanih