Povezane vesti
Ne stišava se bura zbog najave zatvaranja tunela Munjino brdo i Laz na auto-putu
Ozon press pre 23 dana
Samo dva meseca nakon „svečanog otvaranja“ deonice auto-puta Pakovraće–Požega, tuneli Munjino brdo i Laz zatvoreni su zbog potpune nebezbednosti. Ovo je još jedan dokaz da je zbog ličnog marketinga predsednika Vučića i njegove stranke građanima servirana… »
„Zbog Vučićevog slikanja, puštena trasa koja nije smela biti otvorena“: Ne stišava se bura zbog najave zatvaranja tunela…
Nova pre 23 dana
Samo dva meseca nakon „svečanog otvaranja“ deonice auto-puta Pakovraće–Požega, tuneli Munjino brdo i Laz zatvoreni su zbog potpune nebezbednosti. Ovo je još jedan dokaz da je zbog ličnog marketinga predsednika Vučića i njegove stranke građanima servirana… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Blic saznaje: Đorđe Z. (21) priznao da je ubio Filipa Ivanovića u Beogradu na vodi: Pomagao mu Marko P. (18), evo kako su isplanirali likvidaciju
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana